Tandvärk

Har sen i går kväll haft så ont i tänderna. Kanske är för att det är så kallt ute! Värker i precis alla tänder eller kanske mer ilar. Inte skönt alla fall.
Nu har vi varit ute en liten sväng, inte så länge jag frös för mycket kanske inte så konstigt när det är -17 grader ute!
Fast jag tycker det är mysigt med vinter bara inte så här jättekallt. Tog den här bilden igår på vår uppfart, blev riktigt lyckad.


Annars har vår kamera blivit konstig, bilderna blir alldeles gryniga vet inte varför. Förut var dom hur skarpa och fina som helst. Har gjort ren linsen men det hjälpte bara lite.

Nu är min duktiga älskling och handlar mat efter att ha kört av uppfarten med snöslungan, igen!
Sen ska jag åka och hämta mitt paket som har kommit:) Julklappar till Isak♥

Ikväll blir det massor av ljus och te för att värma mig. Kom ihåg att jag har en jättehärlig värmefilt som jag fick i julklapp förra året också, kanske läge att plocka fram den!

Ha det bra!

Brrrrrr

Börjar bli lite väl kallt nu när temperaturen kryper ner mot -15 grader. Var ut och gick en sväng tidigare, det riktigt bet i kinderna och då var det ändå "bara" -8!

Nu blir det adventsmys med glögg och lussebulle♥

Smakprov

Har nu provsmakat mina lussebullar. Dom blev jättegoda och saftiga. Mamma fick en påse också.


Nu sover Isak och jag ska sätta mig och bara ta det lugnt och mysa♥


Julmysigt hemma♥


Saffransbullar

Är mitt i bak av saffransbullar. Väntar på att degen ska jäsa klart. Kan ju inte direkt gå ut, snön vräker ner och har ju gjort så i flera dagar. Duktiga älsklingen körde med snöslungan på f.m men nu ligger det nog en decimeter snö på uppfarten igen.
Har satt upp julgardiner och igår när jag kom hem hade älsklingen satt upp alla adventsljusstakar♥ Nu är det sådär julmysigt i hela huset.

Igår jobbade jag nästan 7 timmar och Isak hade sin farmor här som barnvakt. Det gick jättebra och han va så snäll så även om han inte sov så mycket. Tack farmor för passning!


Nu ska lillpluttis få lite mat, potatis och morot. Mums tycker han och bara smaskar i sig♥
Han är hur duktig som helst på att äta, skönt. Men jag ammar fortfarande kommer nog göra så ett tag till, bekvämt och mysigt!

Nu ska bullarna bakas! Kram

Kärlek♥

Idag är det 5 år sedan älsklingen och jag förlovade oss på en strand i Venezuela.
Inte riktigt den romantik man har tid med idag men lite mysigt måste vi ha! En stor puss är han värd när han kommer hem.

Idag har jag inte varit utanför dörren, insnöade. Ligger drivor av snöpå hela uppfarten ungefär en halvmeter höga! Så har ju kommunen plogat upp en vall igen...AGHHH! Tur att det finns snöslunga.

Skrev ju förut att jag ansökt om att testa Arla smaksatt vispgrädde, nu har jag blivit uttagen:) Ska bli spännande att se hur dom smakar.

Isak sover nu. Han börjar bli jätteduktig att somna nu. Nu la jag han bara i våran säng och satt där högst en minut sen lade jag dit babyvkten och smög ut och nu ligger han och sussar♥

Fixat

Känner mig riktigt stolt över mig själv. Har äntligen fixat rören under tvättstället så det går att använda igen. Det pajade när jag var duktig och gjorde ren renskoppen förut och ena packningen blev dålig. Men nu är det ihop skruvat igen går till och med att använda ploppen ordentligt vilket inte gick tidigare! Det läcker inte ens, en liten applåd för mig:) Har bestämt att jag ska ta bilen och åka och äta, inte sugen på att gå just nu är alldeles för hungrig.

Sömnlöst

Kom inte i sämg förrän efter 23 igår. Sen låg jag bara och vred och vände på mig och kunde inte sova. När Isak vaknade vid 3 vet jag inte om jag sovit nåt, lite kanske. Sen la vi oss och sov, men jag somnade knappt då heller, kände mig klarvaken! Älsklingen♥ åkte och jobbade vid 5, duktig han är! Isak vaknade till vid 6, då va jag trött så han fick ligga brevid mig i sängen och då kunde jag äntligen sova! Synd bara att han vaknade vid 7.30....

Nu har vi ätit frukost, Isak är så nyfiken på min gröt! Han fick smaka lite det tycker han är jättegott. Sen har vi sovit en timme och nu busar vi. Det är ungefär så mina dagar/nätter ser ut förutom sömnlösheten.
Hoppas att det gick bra för älsklingen att åka till Stockholm, har inte hört nåt från honom än. Tycker det är lite läskigt när han ska ut och åka när vädret är såhär!

Får se om vi törs oss ut med vagnen en sväng senare för lunch, eller om vi tar bilen. Fast det ser snorhalt ut så jag vet inte vilket alternativ som är minst dåligt! Kanske bara ska stanna inne!

Mammamys♥


Krypträning på fårskinnsfällen♥

Ha det härligt i snöyran!

Väntar

Undrar när snöovädret ska komma hit? Tycker det är mysigt när snön yr så man knappt ser ut genom fönstren. Dock inte lika kul när man ska ut...
Idag tog vi bilen ner till babycafé. Hinner ju aldrig annars när vi går. Hde en mysig förmiddag där. Isk tyckte Wilma var väldigt intressant, medand en av de större bebisarna va riktigt läskig. Varje gång han lät blev Isak rädd och började gråta. Stackars lilla älsklingen.
Igår när jag handlade så kunde jag bara inte motstå att köpa pepparkaksdeg, det är ju så gottt. Gillar inte pepparkakor jättemycke, men degen, den har jag nog ätit upp hälften av redan...Inte bra för magen kanske men gott!
Isak fick en vinteroverall av mormor idag, jättesöt. Satt bra fast det är storlek 74/80.

Tack snälla mormor♥

Nu ska jag krypa ner i sängen till min älskade Peter, hoppas att Isak sover nån timme till.

Nattinatti♥

Måndagslista

Så har jag tid igen denna måndag att göra en måndagslista jag kan lägga in till Jenny.

Just idag känns det bra att:

*Isak är så duktig med allt. Bara gapar och sväljer när han får mat♥
*Disken är undanplockad så köket ser snyggt ut
*Snön ligger kvar:) Vitt och fint och lite julstämning
*Det är första advent på söndag, snart dags att ta fram ljusstakarna:)
*Snälla farmor ska vara barnvakt på fredag så jag kan jobba
*Vägen har blivit plogad utan att vi fick en stor snövall för ingången!
*Snart är det jul! Älskar julen
*Jag har en underbar familj♥

Gör gärna en egen måndagslista och lägg in den till Jenny. Länk finns under mina länkar:

Ha en superskön dag!

Sen kväll

Inte alltid lätt att ha en liten bebis. Man får liksom anpassa sina tider helt efter honom s därför får jag sitta i lugn och ro ett tag nu när han somnat för natten. Igentligen borde jag också gå och lägga mig men ibland vill jag göra något annat medans han sover.
Har haft en härlig kväll hemma hos mamma och pappa. Isak tyckte det var mysigt att vara där ett tag och få jättemycke uppmärksamhet♥
Nu ska jag nog sova ändå, han ska ju vakna igen snart och ha mat och då kan det va skönt att alla fall sovit ett litet tag!

Godnatt♥

Heja heja

Mammas häst kom 4:a hon var så duktig lillstumpan i sin första start i livet♥ Den andra hästen Tomas körde vann! Jätteskoj ju, i ett lopp med 60000,- i första pris! Antar att hemresan kommer att kännas riktigt skön.

Isak har somnat och vi myser i soffan och tittar på idol. Jag tycker Jay är bra men jag håller faktiskt på Minnah, hon är cool. Blev verkligen berörd när hon sjöng Always on my mind, tårar i ögonen och allt. Klicka på bilden och lyssna själv!



Ciao

Lååång

Idag har vi varit och mätit och vägt Isak. Stora killen börjar han bli. Längd:68cm! Vikt: 6660g Inte så tjock men lång som bara den. Inte konstigt att alla kläder blir för små! Snart är liggvagnen för liten, men sittvagnen drunknar han i!




Sötnosen har smakat lite mat också, morot och potatispuré vilket var mums mums för ett litet matvrak!


Lyxputtarna Micke och Johanna är i Thailand nu, så härligt, det behöver dom♥ Ska dit och gosa lite med deras katter sen, eller alla fall den ena. Den andra ligger nog under soffan och gömmer sig!
Mamma och pappa har åkte till dalarna och Rommetravet ikväll för deras häst ska tävla där. Håller alla tummarna att det går bra för henne!
Ikväll blir det Idol och hämtmat=grekisk sallad utan oliver! Ja inte så kul men jag tycker det är gott alla fall och nyttigare än pizza!
Ha en bra kväll!

Godnatt

Sov gott alla!

Nu är det klart

Så är helgen och dopet avklarat. Allt gick super och Isak var så duktig. Vi hade jättetrevligt efteråt och alla var nöjda. Tack för alla fina doppresenter till Isak.
Sedan firade vi mig också eftersom jag fyllde år i söndags. Passade på att göra det samtidigt när släkten var samlad. Åt jättegod mat, Marulk med Parmesanmostoppar och Limesmör. Tack pappa för toppenmat♥ och tack mamma för att du dukat och servade oss♥

Idag har jag varit på sjukhuset och fått min knöl undersökt. Tydligen är det en svullen lymfkörtel, det var ju skönt att höra. Fick ta några blodprov också för säkerhets skull.
Var duktig och var ner till återvinningen på e.m med en massa kartonger. Skönt att bli av med dom så vi fick lite bättre plats här hemma!



Godnatt♥

Dop

Snart är det dax för dop:) Ska bli jättekul.
Snart ska ja fixa håret och byta om. Måste byta om kläder på Isak också. Hoppas han kan ha dopklänningen. Vi har inte testat den på honom än...Ska nog gå en sväng så han sover lite innan också så han inte blir grinig!
Ha en bra dag det ska jag!

Trött

Nu har jag äntligen bakat klart. Blev inte helt nöjd med tårtorna men nu är det som det är... Hoppas dom smakar ok alla fall. Nu ska jag äntligen gå o sova. Dop imorgon:) Godnatt

Baka baka

Sitter och väntar på att sista tårtbotten ska bli klar. Bakar och bakar och i morgon ska jag baka lite till. Peter håller på att bli galen på mitt bakande!
Det va ett riktigt kaos i köket tidigare.


Resultatet verkar alla fall bli bra!


Måste vänta på att den ska svalna också. Imorgon blir det cupcakes och till att fylla tårtorna, vill ha så lite som möjligt att göra på lördag innan dopet.

Nu ska tänderna borstas och sen kan jag förhoppningsvis gå och lägga mig om inte Isak vaknar precis när jag ska lägga mig och vill ha mat, så får jag va uppe en halvtimme till...

Godnatt♥

Bedtime

Nu är det dax att sova! Har bakat underbara kakor ikväll. Cinnamon chocolat chip cookies. Doftar ljuvligt i hela köket. I morgon blir det mer baka. Måste ju få klart till dopet på lördag!

Sov gott och dröm sött♥

Det här är inte ok!

När kommunen äntligen plogade våran väg gjorde dom så här nere vid uppfarten till gården. INTE OK!

Svart och vitt

Så vaknar man upp till en vit morgon. Allt blev plötsligt så mycket ljusare. Försökte skotta undan lite snö medans Isak sov, men den vägde ju bly!

Igår så va jag in på Arlas hemsida och dom sökte testpersoner till sina nya smaksatta vispgrädden. En med choklad och en jordgubb. Verkar smaskens så jag ansökte och hoppas att bli utvald.
Vill du också ansöka om att testa deras produkter? Klicka på denna länk: Arla


Tänkte jag skulle lägga in bilder på hallen också. Den övre bilden är före och de andra två efter.
Tapeten kommer från Midbecs kollektion "White is the new Black", jag älskar den!


Ha en underbar dag i snöslasket!

Vinter??

Så är snön här! Verkligen menar jag. SNÖSTORM! Är det inte lite tidigt med så här mycket snö redan?
Undrar redan hur det ska gå att ta sig fram med vagnen i morgon...
Lillebror va här lite tidigare och berättade att han hade jour inatt med snöröjning, så duktiga bror ska ut inatt och ploga. Kör försiktigt!

Älsklingarna ligger i sängen, stor försöker få liten att sova vilket oftast inte är det lättaste. Det är ju så mycket mer spännande att vara vaken!

Så här ser det ut genom våran altandörr, brrrrrr!


Nu ska ja krypa upp i soffan och dricka lite te och kolla på House.
Godkväll

Blåsigt värre

Tittar ut genom fönstret och det känns som träden ska gå av. Inte nog med det utan det ska bli snö på e.m också.
Vaknade åter med huvudvärk, inte så kul. Vill helst inte ta nå tabletter heller så att Isak får i sig genom mjölken. Snuttisen ligger just nu och sussar gott i våran säng. Han är så söt. Visste inte att man kunde älska sin bebis så otroligt mycke, han är helt underbar♥ Skulle verkligen göra allt för honom!

Igår va jag ner och jobbade lite på e.m så mamma hinner med bättre. Måste ju försöka jobba lite mer då man inte direkt blir miljonär på föräldrapenningen! 582,- innan skatt per dag, är det ok det? NEJ!

Igår när jag skulle byta blöja så hittade jag dom här sötnosarna på golvet♥


Nej, nu har Isak vaknat igen. Matning och sen en promenad.

Ha det bra!

Mat och bad

Idag har Isak smakat mat för första gången! Fruktmos med ris. Mums tyckte han. Han är så duktig älsklingen♥


Sen va det dags för ett bad. Nu tycker han att det är jättekul att bada och plaska. Helst så att jag blir dyblöt men det gör inte så mycket. Det är ju viktigast att han inte tycker det är läskigt att bada.


Nu är ska vi kolla på en film.

Godnatt!

Promenad

Undebart väder idag. Har varit ute på promenad med Isak sovandes i vagnen.


Sötnosen älskar att ha mössan för ögonen♥
Älsklingen är och köper present till mig♥ Tack snälla älskling!

Hoppas ni har en lika härlig dag som mig!

All helgona

Nu är Isak nattad och jag ska nog också sova snart. Har lite ont i magen.

Idag har vi varit till Uppsala och lagt krans på graven och tänt ljus.
Det blev så fint.
Sen va vi och hälsa på "gammelmorfar". Han blev så glad att få träffa Isak. Han har ju inte sett honom förut.

Efter det åkte vi hem en stund för lite lunch och så att Isak fick äta lite.
Sen bar det av till nästa kyrkogård i Skutskär. Även där blev det krans och tända ljus och så en liten stund av eftertanke och stillhet.


På kvällen tog vi en promenad ner till kyrkogården häär hemma och tittade på alla tända ljus. Det är så mysigt när hela kyrkogården är upplyst av levande ljus.

Sov så gott, sweet dreams!



Skulle ju bara..

Så har vi varit ute på en promenad. Skulle ju bara gå till affären och köpa en grej. 20min senare kommer vi hem med 2 fulla påsar, vad hände?

Igår kväll var vi i Gävle och tittade på trav. Mammas häst sprang kvallopp, det gick jättebra. Lilltjejen sprang så bra så. Sen åt vi middag. Fick turas om att hålla i Isak då han inte sov på hela kvällen. Sen va det en supertrött kille som somna i bilen på väg hem.

Nu har älsklingen tänt ljus så blir det att mysa i soffan med Isak och Idol. Kanske lite glass också, perfekt när man fryser! Inte så men det är gott.
Imorgon ska vi försöka röja ur lite hemma så jag kan få hem crosstrainern så jag kan träna lite. Inte så lätt att komma iväg och träna men har jag den kan jag ju träna lite när Isak sover. Måste ju komma i form igen!

Ha en mysig kväll♥

LOVEFiLM

Godmorgon!
Jag har förmånen att vara en sk. Buzzador, vilket innebär att jag får prova på tjänster och produkter gratis. Just nu är jag med i en kampanj för Lovefilm. Jag får testa 4 filmer gratis i en månad. Man går bara in på deras hemsida, skapar en filmlista så skickas filmerna hem till en direkt i brevlådan. Sedan har man ingen tidspress på sig utan kan se filmerna när man har tid och sedan enkelt skicka tillbaka dom i returpåsen man får med. Jättelätt!


Vill du också testa Lovefilm gratis i en månad? Klicka här

Är du sugen på att också bli en Buzzador och få testa på nya produkter och tjänster? Använd den här länken och fyll bara i dina uppgifter, det är helt kostnadsfritt!

Ha en underbar dag!

Höstlov va?

Skyndade mig iväg imorse för att hinna i tid till babycafé. Och vad hade man för det? Jo kom dit och det satt massa småbarn med ledare där så jag frågade fall det inte va nåt babycafé idag? Nej det är ju höstlov...
Jaha och bebisar har höstlov eller??? Suck!

Va in till mamma och pappa en stund. Mamma ville jag skulle komma ner senare och gå och titta på lite kläder så hon kan köpa till mig när jag fyller år:) Tack mamma♥
Va också in och hämtade  lite te och honung. Gröna Madame är ett jättegott te somm jag kan dricka litervis av. Fick också en provpåse med en sort som heter Black Magic Desert som ska bli kul att testa.

Nu ska jag äta lunch innan Isak vaknar, Raggmunk och lingonsylt utan äckligt fläsk(äter inte kött) ska bli gott.

Ha det gott!

Måndagslista

En lite sen men ändå en måndagslista!

Idag är jag glad för:

*Jag älskar min familj!
*Det är stjärnklart ute, mysigt med kvällspromenad och bara gå och titta upp i öändligheten
*Jag fick tag på en snygg klänning i lördags
*Snart fyller jag år
*Jag har börjat jobba lite igen
*Livet är underbart just nu♥

Nu väntar sängen, sjukt trött efter att Isak ville äta kl 00.50 och 03.30 och sedan upp vid 06.30 i morse så inte så långa sömnperioder, men jag är glad ändå.

Godnatt!

RSS 2.0