Liten sjukling♥

Snuttisen sov dåligt i natt och vaknade flera gånger. Imors var febern 38,4 grader så det blev till att ringa förskolan coh säga att det inte blev nån Isak där idag. Ringde BVC också och hon bokade in tid på akuten på e.m eftersom han hostar så han kräks. Under dagen har febern stigit till 39,4 och plutten ville knappt äta och det lilla han fick i sig kräktes upp i en host attack:( Som tur var fick jag i honom lite yoghurt och sen sov han över 2 timmar. Efter han vaknade var han bara hängig och vi har suttit i soffan och myst. Sen var vi ner till akuten när P kom hem från jobbet. Var där över 2 timmar. Lyssnade på lungorna, kollade syresättning av blodet, räknade andningen och tog ett blodprov. Blodvärdet var lite högt så det tydde på en virusinfektion så bara hem att ge alvedon och vila. Han ville inte äta något mer stackars älsklingen inte ätit på hela dagen men drack saft och vatten alla fall. Nu sover han och hoppas han inte vaknar inatt och grinar:(
Nu ska jag också gå och sova. Godnatt och sweet dreams♥

Äntligen klart!

Har jobbat hela helgen med målningen på jobbet. Igår mellan 10-19 och idag 10-17.30! Men nu är det klart och så fint och annorlunda det blev! Känns lungt och lite lyxigt med den fina tapeten och spegeln som vi fixade till.
Här hemma hade älsklingana varit till Toy's R Us och köpt Lego och satt och lekte när jag kom hem. Pluttisen hostar lite fortfarande och hade lite feber i morse och nu när han skulle gå och sova var den uppe i 38,7 grader så det blir nog inget dagis imorgon. Kanske ringa till BVC och höra eftersom det inte va längesen han va sjuk så det inte gått ner i lungorna. Älskade lillplutten♥
Snart blir det soffan och kolla på Filip och Fredrik. Ha en bra avslutning på helgen!
Mys med pappa♥

All work

Blev en riktig långdag på jobbet idag. Har börjat måla om och det tar sin lilla tid är ju inte bara en vägg! Vi satt upp eller mamma satt upp och jag höll i en skitsnygg fondtapet på väggen när man kommer in, superöjd med valet.

Här hemma har pluttis och älsklingen lekt för fullt. Isak hade snubblat på dagis idag och slagit u läppen lite:( stackars pluttisen. Sen hade det gått upp så han hade varit röd runt hela munnen men det var inge farligt bara ett litet sår och han grina inte. Nu sover han så sött så♥
Nu ska vi snart kolla på reprisen av Bron, för på onsdagar när det går är det ju Hawaii 5-0 och det vill ja inte missa!
Ha en bra kväll, imorron blir det till att måla igen!

Pannkakor!

Vi har ätit pannkakor i massor här hemma. Jag bara älskar pannkakor och det är ett måste för mig varje torsdag, antingen på jobbet eller hemma. Ikväll var det min tur att graädda och det blev ett stort lass. Isak fick i sig 2 stycken och jag och älsklingen delade på resten. Till det blev det drottningsylt och vispad grädde. Torsdagslyx!
Nu sover Isak och vi ska snart titta på Robinson.
Ha en mysig kväll!

Just nu hemma hos oss

Mörkret har lagt sig och Isak också även om han ligger och pratar för sig själv fortfarande. Vi åt en jättegod fiskgryta till middag och nu har jag tänt ljus överallt. Mysigt! Ha en bra kväll.

God morgon i mörkret!

Så svårt att vakna ill på mornarna nu när det är så mörkt ute. Har börjat använda min wake up lampa nu så jag vaknar av lite ljus, skönt.
Isak sover fortfarande och jag ska passa på att äta frukost innan han vaknar. Sen blir det jobb och dagis.
Ett stort grattis idag också till min minsting kusin Josse som fyller 16! GRATTIS!
Kolla gärna in hennes blogg här: Josses blogg
Ha en underbar dag!

Till mig:)

När älsklingen var och handlade mat så kom han hem inte bara med mat, utan en blomma till mig♥ Bara sådär, vad glad jag blev. Till middag blev det köttbullar(kyckling för mig) och kokt potatis och brunsås, mums.
Isak hade varit lite kinkig på dagis idag och efter han sovit hade han varit dålig i magen:( Stackars min lilla älskling. Han är lite förkyld igen så det var nog därför. Han fick en tidig kväll och la sig redan 18.30 för då var han jättetrött!
Nu ska jag mysa i soffan med lite äppelpaj och te och titta på halv åtta hos mig.
Ha en skön kväll!

Myspys♥

Har världens underbaraste lilla mys kille. Så gosigt när han kryper upp i knät och ska pussas och kramas. Älskar dig Isak min underbara gospelle♥
På förmiddagen var vi hem till mamma och pappa. Vi hjälpte till i stallet och Isak hjälpte mommo att dra skottkärran ut på dynghögen. Duktiga pluttisen. Sen gosade vi med "poppo"/hästen ute i hagen. Dom blev nästan arga på varann över vem som skulle få lukta mest på Isak, tokstollarna!
Efter lunch åkte vi hem och jag tog en promenad med vagnen ner till älsklingens jobb. Isak sov så jag kunde hjälpa till att skruva garderober. När han vaknade gick vi hem och sen gjorde vi mat, jättegod stekt fisk med potatismos ocg champinjonsås. Isak åt jättemycket lilla matvraket.
Sen var farmor här och fick vara med och bada pluttisen medans pappa P var och gjorde färdigt på jobbet. Sen när Isak somnat gjorde jag i ordning en supergod äppel paj:)
Nu ska jag strax gå i säng, ögonen svider och jag känner mig helt slut! Godnatt allihopa.
Sweet dreams♥

Hjälper mamma hämta posten♥


Fruktstund♥


Godnatt

Älsklingen sover och pluttis också förhoppningsvis. Han vaknade till och va lite lessen för en stund sen så han fick komma upp ett tag. Tyvärr har han för sig att inte mamma kan lägga honom så pappa var tvungen att gå upp för att lägga honom igen...lilla älsklingsplutten♥ Tur att P är så duktig och kan lägga honom utan att han protesterar.
Nu ska jag också få lite sömn.
Godnatt och sweet dreams♥

Friska igen!

I'm back! Först var Isak sjuk förra veckan, och sen när han blev bättre blev jag sjuk med 39,4 i feber och halsont. Var tvungen att åka ner till sjukhuset i fredags och få penicillin:( Men nu börjar jag bli bättre. Isak är tillbaka på dagis och busar för fullt:) Som tur är verkar pappan i huset inte vara mottaglig för den här smittan!
Här är det ett riktigt busväder, regnet vräker ner och det stormar på. Dax för lite höstmys i soffan, kanske tända lite ljus♥
Sjuklingen förra veckan myser med "Murre"
Kexchoklad var det enda som gick i...

Sjukstuga

God Morgon!
Alldeles vitt aav frost ute, brrr. Har precis anmält till förskolan att Isak är sjuk. Snuttisen ligger fortfarande och sussar och jag tassar omkring på tå för att inte väcka honom. Hoppas febern har gått ner lite idag.
Ha en bra dag.

Lillsnuttis♥

Min stackars lilla älskling är sjuk. Åt dåligt med frukost i morse och på dagis hade han också ätit mindre än vanligt och inte varit sig själv (full av energi!). När jag sen böt blöjan passade jag på att kolla febern, han kändes lite varm. Jodå varm va han, 39,5 graders feber! Stackars liten sötnos♥ Nu har han fått alvedon och ligger och sover. I morgon blir det en hemmadag och jag ska försöka anmäla VAB till försäkringskassan.
Själv har jag jobbat dubbla skift idag. Först på "mitt" jobb och sen när älsklingen kom hem åkte jag ner till hans jobb och fixade bokföringen. Ska mysa i soffan nu och förbanna mig över att dom alltid måste lägga flera bra program samtidigt. Vill ju kolla på både CSI och nya serien på 4:an Den som dräper...
Hoppas ni får en bra kväll!

Vinterrustning ute

Har hunnit med jättemycket idag:) Isak sov i nästan 3 timmar på dan och då passade jag på att lägga färdigt(nästan) stenarna på gången till grovingången. Ser genast rent och fint ut.
Sen har jag städat skjulet och ställt undan alla utemöbler, grill mm. Sopade av alla plattor och drog upp ogräs också. Så skönt att få allt gjort, nu kan jag hålla på inomhus utan att få dåligt samvete för att det behöver göras saker ute:)
Tyvärr lyckades jag bränna mig på några brännässlor jag tog bort och har stickningar i halva handen och fingrar. Känns lite läskigt faktiskt eftersom det inte försvunnit efter 4 timmar...måste varit supernässlor!
Nu ska jag slå mig ner i soffan med en kopp te.
Ha en mysig kväll i höstmörkret♥

Buzzador Digster

Ännu en kampanj jag är med i genom Buzzador. Om du är intresserad av att bli en "buzzare", lämna en kommentar så skickar jag en länk.

Digster är en musiktjänst som kan användas tillsammans med tex. Spotify. De har färdiga spellistor i olika genrer som uppdateras automatiskt. Perfekt när man inte vill plocka ihop massa låtar själv.
Om du vill prova Digster så gå in på deras hemsida digster.se och ange koden Buzzador så får ni ett gratis premiumabonnemang för 6 månader! Sprid gärna koden vidare.


Godnatt♥

Sov gott och dröm sött♥

Buzzador för Vanish

Är just nu med i en kampanj för buzzador om fläckborttagningsmedlet Vanish. Ni vet, "Lita på rosa, farväl till fläckarna". Och det funkar jättebra. Var lite skeptisk, reklam brukar ju överdriva. Men tvättatde en ljusgrå myströja som jag haft i skogen som Isak kladdat blåbär på och tänkte att jaja går det bort lite är jag nöjd. Använde flytande Vanish och det var inte ens ett litet märke kvar:) Positivt överraskad. Så det är väl vär pengarna.

Sorry

Känner att det varit väldigt dåligt med uppdateringar nu. Men här kommer allafall en bild på håret! Är jättenöjd fortfarande och det känns helt rätt.
Lite svårt att se längden mot mörka jackan..

Suddig mobilbild men längden syns.

Här är älskade lillplutten på sin fyrhjuling som pappa P köpte i söndags. Han älskar den!
Busungen♥
Nu ska jag nog försöka komma i säng. Är alldeles yr, inte kul när allt snurrar.
Godnatt och sweet dreams

RSS 2.0