Ute

Vi spenderar det mesta av våran tid utomhus nu när vädret är så härligt. Isak älskar att vara ute och vill inte gå in för mat eller sömn. Så bloggen får stå åt sidan. Även mitt och älsklingens jobb går på högvarv så det är fullt upp.
Har alla fall kommit ut och gått lite men får ont i knäna av mina nya skor. Va och gjorde fotscanning igår och skulle prova ut sulor att lägga i men det var inga som passade mina fötter så det blir till att köpa nya skor. Bara det att skorna jag vill ha finns inte typ att köpa i Sverige måste skicka efter från England och vet inte om dom passar och hur det är om man måste skicka tillbaka så jag vet inte.
Nu är det Äntligen Hemma så ha en bra kväll!
 Älsklingarna myser i soffan♥

Hello sunshine

Isak va bättre idag så det blev förskola/jobb. På eftermiddan när vi kom hem va vi ute och njöt av solen. Jag satt i en stol och slöade och Isak lekte, helt perfekt eftermiddag. Såg nu att jag har fått lite färg i ansiktet också:)
Va ner till lillebror när P kom hem från jobbet och köpte en ny gräsklippare med uppsamlare så det inte blir så gräsigt överallt. P hämtade sandlådan också som farfar byggt till Isak. Jättefin och stor så imorgon måste vi fixa sand!
Sitter och tittar på melodifestivalkval nu sen är det sovdax.
Sweet dreams♥

Mysdag med älsklingen♥

Isak va lite dålig i magen så det blev hemmadag idag. På förmiddan tvättade vi bilen. Sen blev det en promenad och tittade på djur. Dom hade djurdagar vid ålderdomshemmet med grisar, får, getter, kaniner och hönor som alla fick titta på och klappa. Isaks favorit var hönorna som han kastade in gräs till och klappade på min sötnos.


Nu blir det sängläge, sov inte så mycket igår natt när Isak vaknade flera gånger och sen sov inne hos oss och vaknade 5.45 och hade "vilat färdigt mamma".
Godnatt och sweet dreams♥

Lördag eller...?

Blir helt lost på dagar med alla röda dagar mitt i veckan. Har varit ledig sen i torsdags nu, skönt.
Idag var vi och köpte en gungställning till Isak och en liten rutchkana. Han älskar att gunga och vill gunga så högt det går, lilla toker♥
Nu är det slöhäng i soffan om inte ögonen trillar ihop. Är helt slut!
Ha en bra kväll

Hard work

Nu är det några dagars ledighet efter lite hårt arbete! Men det har alla fall gått bra och gästerna verkat nöjda. Fick ju laga lite extra mat, det vi hade räckte ju inte men det gick bra.
Skönt att P var hemma ikväll och kunde lägga Isak. Jag har fått kämpa och det har varit gråt och protester i minst en halvtimme och P bara gick in och la honom så va han tyst och sov! Orättvist.
Passade på att ta en promenad med Isak och vagnen på kvällen när P fixade med lastbilen. Skönt med lite luft och motion.
Imorgon ska vi åka och gratta Johanna som fyllde år idag, grattis!
Nu ska jag försöka komma i säng så jag inte är helt död imorgon när Isak vill gå upp.
Godnatt sweet dreams♥
Tuff Tuff

Här har det varit en jobbardag 10-17.30 typiskt när det är fint väder. Isak har varit med farmor och farfar idag och åkt tåg för första gången in till Uppsala och hälsat på Gammelmorfar. P är iväg och hämtar hem honom nu får se hur det gått!
Ska passa på att ta det lugnt några minuter nu innan busfrö kommer då lär det bli full fart. P ska till Stockholm så vi blir själva. Får se hur det går vid läggdax, han är ju omöjlig med mig!
Ha en bra kväll!

I'm the boss!

Dåså, imorgon åker mami och papi till Cypern och jag har ansvar för jobbet. Isak ska vara på förskolan mellan 8-16 för P ska lämna och hämta får se hur det går! För mig är det jobb hela helgen som gäller, bra att starta på full speed och öka!
Nu är det nog dax att krypa ner i sängen.
Sweet dreams♥

Bus i sängen

Isak har lite överskotts energi!


Min lilla terror

Känner att jag inte riktigt har tid med bloggen så mycket så det blir inlägg lite när jag orkar.
Isak vill inte gärna gå och lägga sig på kvällen finns alldeles för mycket annat att göra än sova! Inte vill han sova så länge på morgonen heller. Men ikväll somnade han ganska snabbt alla fall.
Vi var ut på en kvällspromenad med vagnen, skönt att få lite luft. Hade det inte blåst hade det varit jätteskönt.
Nu har vi börjat cykla till förskolan igen också, tycker Isak är mysigt.
Han är en liten bråkstake på förskolan och ska knuffa omkull dom andra barnen...inte bra. Knuffade en liten tjej så hon började gråta och sen grät hon bara han kom nära, ajaj säger mamma!
Nu måste jag ta en dusch och få bort lite matlukt ur håret.
Sweet dreams♥

RSS 2.0