Snart jobb

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem så jag kan åka iväg till jobbet. Skiftbyte får vi ha härhemma eftersom Isak är för liten för dagis än.
Världens storm ute. När jag gick hem från lunchen piskade det grus i ansiktet och benen så det gjorde ont. Fisk dra upp solskyddet för Isak så han kom undan, inte skönt!
Min farfar och faster träffade vi också på jobbet, farfar hade åkt ifrån sjukhuset ett tag och varit till dietisten. Min farmor är fortfarande inte vid medvetandet, men på något sätt har hon tittat upp och lett och försökt format ett ord. Hon ska inte kunna göra något och läkaren och nån professor förstår inte, men bra är det. Min farmor miraklet!
Måste gå nu Isak vaknar!

11 månader

Idag blir våran älskade lillpluttt 11 månader. Tänk vad fort det går. Varje dag lär han sig nya saker. Han är ett riktigtlitet busfrö som inte tycker om att sitta still. Älskar att springa runt med sin gåvagn och stå och dra i lådor. Försöker klättra på allt, en riktig liten klätterapa! Pratar gör han gärna, högt och mycket. Just nu är det mycket brrrrm brrrm och titta på gräsklipparen genom fönstret. Kan säga mamma, pappa, katt, lampa, klocka, docka, tack, ring, titta. Så stolt över lilla älsklingen. Han kan stå helt själv korta stunder och övar att släppa taget lite då och då. Jag älskar våran underbara Isak så mycket♥




Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen blir det sova! Va så trött på eftermiddagen så jag knappt orkade hålla ögonen öppna, men Isak ville inte sova då så det va bara att hålla sig vaken. Men nu sover han sen länge så hoppas jag kan somna då också.
Godnatt och sweet dreams♥

Morgon

För en morgon måste inte vara god. Min älskade farmor kommer aldrig bli farmor igen. Just nu ligger hon i något slags sovande men inte medvetet tillstånd. Hon kan andas och hjärtat slår, men hon kan inte vakna. Farmor varför du? Jag har aldrig haft någon mormor så farmor har varit lite både och. Jag hoppas farmor att du vet att vi älskar dig♥

Ska försöka vara lite positiv nu också.... Det är mors dag idag, min första som mamma!♥ Glöm inte gratta era mammor dom är det viktigaste som finns!
Så är det ju elitloppet idag, så det blir att bänka sig framför tvn hela eftermiddagen. Tur att Isak tycker "poppo" är spännande att titta på. Lilla plutten sover nu igen, han sov hela natten och vaknade inte förrän 7.10 imorse, lyx! Älsklingen har åkt ner till jobbet en sväng, duktigaste älsklingen.
Hoppas er dag blir ok!

Trist

Grått och regnigt ute. Så tråkigt att bara vara inne. Isak sover sin förmiddagslur och jag slöar vid datan. Så mycket mer energi man får när det är sol ute!
Igår hade vi en underbar dag med en riktigt lång cykeltur upp till badsjön. Jättemysigt att cykla på grusvägar(lite guppigt dock!) och bara lyssna på fåglarna och känna friskluft och blomdoft. Tog 35minuter dit och 40 minuter tillbaka. Hade med banan som vi tog däruppe så bara njöt vi lite av solen och lugnet.






Ha en mysig dag!

Skänker en tanke

till min farmor som ligger på sjukhuset. Mamma ringde på förmiddagen och berättaade att min farmor fått en hjärnblödning i natt som var, hemskt! Var ett år sen som min morfar dog, och så händer det här. Hon kände i alla fall igen min faster men är förlamad i ena sidan. Tänker på dig farmor, var stark!♥♥♥

Gungeligung

Idag gick vi förbi lekparken på vår promenad och Isak fick provsitta gungan. Tyckte inte att gunga riktigt va hans grej... Däremot var gungbrädan med fjädring skujig för den hoppade ju lite mer upp och ner:)


På eftermiddagen när pluttis sov passade jag på att tvätta klart resten av fönstren invändigt, så nu är det "bara" alla 27 eller så fönster med spröjs kvar att tvätta på utsidan!
Till middag åt vi en jättegod fiskgratäng med spenat, creme fraiche och ost och lite chili och lime. Jättegott tyckte både jag och älsklingen som var tvungen att jobba längre idag för han har så mycket att göra på jobbet.
Nu är all disk undanplockad, Isak sover och vi kan ta det lugnt ett tag, skönt.
Ikväll är det favoritprogrammet Off the Map, jippie! Ha en härlig kväll

Lite bilder från helgen

Nu har jag varit så här otroligt dålig på att uppdatera igen. Har fått en så här konstig idé om att jag måste lägga ut en bild när jag gör ett inlägg, och har jag ingen bild så blir det ingen blogg...hmmm knäppt jag vet!
Men nu har jag lite bilder från i lördags när vi var i Gävle hela dagen och tittade på trav. Fick ju även nöjet att se vår fina prins och prinsessa som var där och delade ut pris!








Idag var det storm här hemma så vi stannade inne hela dagen. Tog bilen ner för att äta lunch. Har busat för fullt hela dagen så nu sover Isak sött. Han är fortfarande jätteförkyld stackarn.

Sötnosen nu på eftermiddagen, gnagandes på en bit kålrot! Mums....
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen. Sweet dreams♥

Cykeltur

På förmiddagen var vi ut på vår första längre cykeltur. Jättemysigt tyckte både jag och Isak. Passade på att svänga förbi hos gammel farmor/farfar en stund också. Kul för dom att få träffa Isak lite.
Sen åt vi lunch på jobbet, jättegod vitvinspocherad fisk med färskpotatis och kräftstjärtsås. Pappa kan laga mat han! Sen blev det att cykla hem med en trött lillkille där bak. Nästan hemma kände jag något mot min rygg, då var det lilla älsklingen som somnat i cykelsitsen♥ Kunde sedan ta ur honom och klä av och lägga ner i sängen medans han fortfarande sov! Måste verkligen varit trött!
Älsklingen trött♥

På kvällen var vi ner till lillebror min och köpte en ny trimmer. Isak fick en jättesöt leksaks gräsklippare också som han kan gå med:) Hemma har jag klippt gräset och kört med trimmerns medans älsklingen var inne med Isak och busade. Nu sover plutten och vi har ätit god västerbottensostpaj(som jag gjorde på jobbet igår), marinerade kräftstjärtar och en sallad, mums vilket fredagslyx!
Snart blir det sängen så man orkar med morgondagen. Sweet dreams♥

Tootsie och förkyld

Stackars lilla älsklingen. Inatt kunde han inte sova bra alls(inte vi heller) pga att han håller på att få tänder och är dunderförkyld. Näsan bara rinner och han snarkade och tyckte det var jobbigt. Dessutom så är det 4 tänder uppe på gång så det är nog lite tandvärk också.
På dagarna är han alla fall ganska glad. För tillfället vill han bara gå med gåvagnen och öva hela tiden, så duktig min lilla älskling♥ Nu har han kommit på hur han ska lyfta runt den också när det tar stopp mot något så det är en lillkille som traskar runt i hela huset:)
Vi tog bara en lite kortare promenad idag innan lunchen för det blåser verkligen storm här. Synd när det är så skönt i solen där det är lä. Kanske skulle ta och gå ut och göra något men jag blev så trött när jag satte mig. Kanske ska ner och jobba en stund sen så vila kanske är vad jag behöver.
Ha en bra eftermiddag!
Pluttis övar♥

Våran helg

Lite dåligt med uppdatering på sistonde, saknat inspiration.
I lördags fixade vi lite ute och sådde i gräs där vi lagt på ny jord, så förhoppningsvis så har vi en lite större gräsmatta snart. Sedan så fick Isak prova åka i cykelsitsen för första gången. Han tyckte det var jättekul:)
Sötnosen i fina hjälmen och cykelsitsen somm snälla mamma/mormor köpt. Tack!

Igår var vi iväg och tittade på betessläpp av massor av kossor. Tyvärr så regnade det och var småkallt, men helt ok ändå tycker jag. Så fick Isak träffa Hedda också, dom verkar gilla varandra och "pratade" förfullt. Vi mammor fick också prata av oss lite!

Idag ska vi hem och fira bästa Johanna som fyller år. Grattis! Ska försöka att inte äta för mycket gott som hon bakat! Hade alla fall gått ner 0,8 kg den här veckan! Känns bra.
Ha en skön eftermiddag!

Marknad

Idag var det vår marknad här. Gick runt med Isak en sväng innan han tyckte det blev för tråkigt. Sen åt vi pannkakor till lunch, mums. På eftermiddagen passade jag på att ligga ute i solen och läsa lite medans Isak sov.
Nu ska jag göra älsklingen sällskap framför tv:n.
Ha en skön kväll!

Underbar dag

Hur skönt som helst idag. Var ut på en långpromenad med Isak innan lunchen, nästan 1,5 timme. På eftermiddagen mös vi lite ute innan älsklingen kom hem och det var dax för mig att åka iväg och jobba. Har precis tittat på House och nu väntar sängen.
Min sötnos♥

Sweet dreams!

Måndagslista!

Ska knepa ihop en lista den här veckan hade jag tänkt! Mer måndagslista på Jennys blogg.

Idag måndag är jag glad för:
* Jag får vara frisk, inge förkylningar hitåt tack!
* Mamma och pappa var snäll och var barnvakt både lördag och söndag, Tack!
* Solen sken hela helgen, underbart:)
* Tierp Arena, hur coolt som helst med dragracing!
* Jag lyckas hålla motivationen uppe till att äta rätt och röra på mig, mår mycket bättre av det!
* Min underbara sambo, puss♥
* Världens bästa Isak, min älskling♥

Gör gärna en egen måndagslista för att peppa er själva!

Wow!

Haft en riktigt bra dag på Tierp Arena med cool dragracing. Måste upplevas på plats! När top fuel bilen gasade på kan jag säga att det vibrerade i hela läktaren och det kändes i kroppen. Så häftigt. Ska dit i morgon också och sen på eftermiddagen blir det hem till mamma och pappa och fira pappa som fyller år.

Top Fuel bilen som kan åka uppåt 500km/h och gör sträckan 0-402 meter på ca. 4 sekuder!!

Modeshow

Ikväll så ska jag jobba för då är det modeshow. Mat för 350 personer ska ut så jag ska hjälpa pappa med det. Perfekt för då får man ju chans att se modevisningen också, gratis:) Ska bli kul.

Nu på morgonen så har jag hjälpt älsklingen med en prislista som ska upp till Leif på Tierp Arena. Ska bli så spännande och se hur första tävlingen där går. Vill passa på att rekomendera alla att kika in desas hemsida och sedan boka biljetter till 9-12 Juni då det är oficiell invigning och EM deltävling i dragracing! Besök deras hemsida här<-

Isak lilla älsklingen ligger och sover för tillfället. När han vaknar blir det lite mellis och sen ska vi nog ut i solen för en promenad. Synd bara att när det blir sol och lite varmare så ska det blåsa.
Hoppas ni får en fin dag!

God Natt♥

Har precis tittat på min favoritserie för tillfället, Off The Map. Verkligen jättebra, rekommenderas att hålla sig vaken för. Minard är min favorit, hon är cool.
Nu ska jag väl gå och sova får se om jag vaknar med träningsvärk imorgon efter dagens styrketräning.
Sweet dreams♥

Min mamma

Hipp  hurra för min mamma som fyller år idag! Älskar dig mamma♥
Världens bästa mamma! (Förutom jag då!)

Idag har Isak och jag varit på babycafé. Busungen tyckte det var jättekul och busade på massor. Som tur var var det några bebisar i hans ålder där, annars möljer han bara över de mindre bebisarna!
Nu ligger han och sover, mycket intryck gör liten trött♥
Ikväll ska vi hem och gratta mamma lite.
Ha en bra eftermiddag!

Valbo

Idag har jag och Isak varit iväg till Valbo för lite shopping. Gick jättebra pluttis va glad nästan hela tiden. Lite arg blev han dock när jag drog bort vagnen från spegeln, lilla busgrodan älskar sig själv♥
Hade med lite majskrokar som jag mutade honom med när han tyckte det blev lite tråkigt, funkar perfekt!
Lite shoppat blev det också, mamma glad, bebis glad! Två toppar till mig och en tshirt och strumpor till Isak.


Ikväll blev set mat från thai, vi hade varken ork eller inspiration att laga iordning något själva. Gott var det alla fall och riktigt starkt, inte jättebra för min mage men det struntar jag i ibland!
Nu blir det en kopp te och krypa upp i soffan och titta på CSI.
Sweet dreams♥









RSS 2.0