Migrän

Ajajaj säger jag. Huvudet bankar. Började med lätt huvudvärk på dagen och sen har det bara gått utför!
Blir soffan med en kopp te och hoppas att tabletten hjälper!
Kram

Min lilla snoris♥


Älsklingspluttis som aldrig verkar bli riktigt bra i förkylningen:(

Monday again

Började riktigt stressigt i morse. Isak tömde flingpaketet upp och ner på golvet så det var bara att städa. Tog "lilla" dammsugaren och när jag äntligen var klar och skulle ställa tillbaka den så rann hälften ut igen...SUCK! Bara att släpa fram den andra och snygga till igen.
Haft det lugnt på jobbet.
Ikväll blev det att kolla på Robinson och CSI.
Nu måste jag bara sova känner jag. Hoppas det inte spöregnar imorgon när vi ska till dagis för P ska med bilen till Gävle så vi är tvugna att gå vare sig vi vill eller inte.
Sov så gott och dröm sött!

Love♥


Godnatt♥

Nu kryper jag i säng.
Sov så gott och dröm sött!

1:a dagen avklarad!

Allt har gått super idag. Isak blev inte lessen när jag lämnade honom på dagis och jag hade en bra dag på jobbet.
Pluttis hade busat, ätit och sovit bra och inte varit lessen så jag är en nöjd mama. Hemma har vi busat förfullt. Hans nyaste "bus" är att klättra upp i soffan och bli alldeles galen, springa omkring och kasta sig rakt ut för kanten(så mamma och pappa får fånga!) Känns livsfarligt, man kan inte bara gå därifrån men samtidigt om man är kvar så vill han bara göra ännu mer och blit helt galen. Tokungen!
Kul att klättra i kökslådan!

Vila på golvet är mysigt♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna lite och sen hoppas jag få sova hela natten!
Sweet dreams♥

Laddad

Imorgon börjar lilla sötisen dagis och jag börjar jobba! Kommer att kännas ovant att inte vara hemma med min älskling hela dagarna!
Idag var vi till Valbo en sväng och köpte lite mer galgar så vi kan hänga upp alla kläder också. Både jag och P har ont i halsen, smittade av Isak troligtvis som blev förkyld igen efter två dagar på dagis. Känner mig lite trött så det blir till att gå och sova snart.
Min farfar var hit en stund på kvällen, han hade tagit sig en cykeltur hit. Isak busade lite med honom så fick han sig en varm kopp te, han hade glömt bort att dricka något på hela dagen...
Sov så gott och dröm sött!

Världens bästa♥

Älskar min underbara lilla bebis. Idag fick han vara på dagis själv från kl. 9.45 till 14 för dom tyckte det gått så bra så jag skulle prova gå därifrån så skulle dom ringa om det var något. Han hade varit så duktig och ätit massor och somnat själv på madrassen. Underbara älskade lillplutten är ju så duktig.
Ikväll har vi ätit hemgjord pizza och tittat på film. Så himla smidigt att hyra film direkt genom tv:n något vi gör ganska ofta nu för tiden.
Provade regnoverallen tidigare ikväll, perfekt:)

♥♥♥♥♥ I love!!!!!

Lugn morgon

God Morgon allihopa!
Båda mina älsklingar sover fortfarande och jag har hunnit gjort mig i ordning. Så skönt att kunna smyga upp själv i ett tyst hus och bara ta det lite lugnt på morgonen och gosa lite med katten.
Ska snart dricka lite te och äta frukost, magen kurrar. Sen ska lillpluttis upp och göras i ordning för dagis.
Ha en fin dag!

Trött

Isak blir verkligen helt slut av att vara på dagis. Älskade lillplutten har ju varit van att sova på förmiddagen men det blir inget av med det nu. Idag höll jag mig på avstånd på dagis och han var ute och lekte i nästan 1 timme utan mig. Det gick så bra så, sötisen är nöjd bara det är nån som leker med honom.
Han åt massor av mat idag också, skönt. Sen var det dax att prova på att sova på dagis. Lisa och Camilla (lärarna) fick lägga honom och det gick jättebra och han somnade utan en massa protester och sov i 1,5 timme! Stolt mamma är jag:) Så imorgon ska jag nog ta med en bok så jag har nåt att göra medans han leker! Sen på måndag tyckte dom att han kunde vara själv hela dagen eftersom det går så bra så då kan jag börja jobba. Mammas lilla bebis är inte så liten längre! Men han verkar trivas jättebra och det är ju viktigast. Nya kompisar och massor av bus hela dagarna, en lillkilles dröm!
Nu ska jag snart gå och sussa.
Godnatt och sweet dreams♥

Godmorgon!

Sötisen sover fortfarande så jag har smugit omkring och hunnit gjort mig i ordning innan han vaknar, skönt. Snart blir det frukost och sen ska vi göra oss iordning för dagis.
Ha en bra dag

Dagis dag1

Idag var det då dags för första inskolningsdagen. Gick jättebra. Var bara 3 till barn där så det var lugnt. Isak tog direkt tag i frökens hand och skulle gå iväg:) Min underbara lilla gosunge♥


På eftermiddagen var han så trött och han somnade direkt när vi la honom kl 19.30 och har inte gjort ett knyst sen dess! Tar på krafterna att träffa andra barn och leka.
Imorgon ska vi vara där mellan 9 och 12 och äta lunch där också.

Fick en glad överraskning när jag hämtade posten, Isaks tofflor hade kommit redan:) Så dom är invigda och satt perfekt.


Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och slumra. Godnatt!
Sweet dreams♥

Bus

Har bara varit massa bus idag. På förmiddagen var jag och pluttis ute och lekte med crocketklubborna som han fick av farmor och farfar, jättekul att gå och slå med! Vi gick också en sväng runt området och tittade på en STOOR grön traktor, brum brum förfullt där.
Nu på kvällen har vi varit hos Micke och Johanna och lekt. Jossan var där också och hon var lekkompisen nummer 1!
Imorgon är det första dagen på dörskolan, spännande! Vi ska vara där mellan 9-11 får se hur det går. Förhoppningsvis tycker han det är jättekul att få leka med massa andra barn. Lilla älsklingen som har blivit så stor kille♥

Kläder

Har insett att jag har alldeles för mycket kläder. Ändå brukar det kännas som om jag onte har något att ha på mig! Sjukt. Nu har vi köpt inredning till garderoberna och satt upp den. Hängt in alla kläder och lagt i lådor. Sorterade bort en stor hög som ska till välgörenhet och ändå fick jag proppfullt i garderoben....
Jag som tänkte att nu när jag har rensat ut har jag inte så mycket kvar och kan köpa lite nytt....Blir nog inget av med det än på ett tag!
Nu ska jag snart gå och sova. Isak var hos mormor och morfar när vi shoppade och när dom kom tillbaka med honom hade han somnat i bilen så det var bara att bära direkt in i sängen så fortsatte han sova. Hoppas bara han inte vaknar mitt i natten nu!
Sweet dreams♥

Begravningen...

Igår begravdes älskade farmor. Det var jättefint i kyrkan. Prästen var jättebra och det var så fin sång och musik. Min kusin Rebecka sjöng och en till kille som heter Simon. Tycker det var så starkt av Beckis att klara av att sjunga. Själv klarade jag inte ens av att sjunga med i första sången för tårarna bara rann. Nu har hon fått frid kära farmor.
Efteråt var vi på Gästis och åt och umgicks och pratade minnen och hade det bra. Skönt att avsluta på ett positivt sätt.
På kvällen kom Micke och Johanna hit så vi kunde skruva ihop garderoberna. Jag och älsklingen skruvade och M och J lekte med Isak. Sen blev det pizza när Isak somnat och vi hjälptes åt att sätta ihop skjutdörrarna och hänga dom på plats. Lite bökigt men nu är det klart. Resultatet blev jättebra. Nu är det bara inredning i dom som fattas.
Blev en sen kväll för vi fastnade i Bond-filmen så M och J åkte inte förrän efter tolv. Men vi hade trevligt fast alla var väldigt trötta, jobbig dag ändå på ett sätt.

Idag har vi inte gjort så mycket än. Pluttisen sover och vi funderar på om vi ska åka till Ikea eller inte och köpa det vi behöver.
Ha en underbar dag!

Oreda

Här hemma ser drt lite kaos-aktigt ut för tillfället. Har äntligen köpt nya garderober till sovrummet och flyttat in dom gamla i datarummet så vi får mer förvaring för vinterkläder och annat. Men vi har inte hunnit bygga ihop dom nya än, så det ligger stora kartonger i hallen, kläderna från dom gamla garderoberna ligger överallt i sovrummet och det är mest en enda röra! Fast det blev väldigt stort i sovrummet utan garderober så vi tycker nästan det känns hemskt att sätta in nya! Fast det behövs verkligen. Ska passa på att rensa ur lite kläder igen, ingen mening att spara sånt som man ändå inte använder.
Isak är lite bättre i förkylningen i alla fall, skönt. Imorgon ska han ju ha farmor och farfar som barnvakt eftersom vi ska på begravning. Min älskade farmor begravs i morgon. Kommer att bli riktigt jobbigt. Det är den första riktiga begravningen jag går på, usch:( inte kul alls.
Men nu så ska jag sova så jag alla fall inte är trött imorgon.
Sweet dreams♥

Natti natt

Har varit i Valbo på eftermiddagen med älsklingarna och mamma och pappa. Dom beställde en ny soffa. Mamma köpte en ny laptop också för hennes va helt slut. Peppe köpte nya skor till begravningen och ett par skitsnygga kängor att ha när det blir lite kallare.
Vi åt allihop på ikea också. Lillpluttis åt köttbullar och mos, nam nam.
Nu återstår bara att borsta tänderna, sen blir det sängen.
Godnatt och sweet dreams♥

Kyliga mornar

Börjar bli riktigt kallt om mornarna nu. Här om dagen när jag var ut och gick med Isak vid 6 tiden så rykte det till och med ur munnen! Brrr säger jag bara, värmen stanna lite till!
Nu sover Isak och jag har plockat undan tvätten. Idag blir det nog ingen längre promenad förrutom att gå och äta lunch. Har fått lite ont i knäna igen efter att ha gått lite mer i några dagar så jag vill inte förvärra det som sist när jag inte kunde ut och gå på flera veckor!
Nu ska jag surfa runt lite och kolla på inredning och inspireras. Tyvärr kan man ju inte ställa saker där man vill för då är lilla blixten busfrö där direkt och river...Han har blivit riktigt snabb nu också så det gäller att ha full koll hela tiden!
Ha en underbar dag!

Shopping

Har nu beställt 2 par innetofflor till pluttis. Anledningen till att det blev 2 par var att man fick fri frakt då och eftersom de var från ett annat land så kändes det som en bra idé!
http://robeez.se//i/3126L_2.jpg http://robeez.se//i/2959L_2.jpg
Dom här två blev det, ursöta! Hoppas dom snabbar på med posten, stog att det kunde ta upp till 10 arbetsdagar:/
Men men sånt man får ta!
Ha en bra eftermiddag, nu ska jag gå och gosa med lillen♥

Havet

På eftermiddagen var vi ut till Ängskär. Isak fick gå barfota i sanden och känna på vattnet. Sen gick vi ut på klipporna. Dom var så där härligt varma av solen. Jag och Isak gick i vattnet och badade fötterna. Det var faktisk ganska skönt, varmare än jag trott kanske 19-20 grader. Isak tyckte det var jättekul när det kom vågor och hade helst traskat ut längre i vattnet, lillbusen.
I kväll blir det en tidig kväll, skönt. Isak vaknade ju 5.15 imorse, alldeles för tidigt!
Sov så gott och sweet dreams♥

Skaldjurskväll

Igår kväll hade vi skaldjurskväll här hemma. Mamma och pappa kom hit och fick njuta av lite lyx med oss. Tyvärr kunde inte Peters mamma och Rolle komma.
Vi hade jättetrevligt och åt massor av gott och drack lite vin.Trodde inte jag skulle tycka om ostron men det var riktigt gott. Smakade hav och va inte alls så läskiga i konsistensen som dom ser ut!
Skaldjursfat med hummer, ostron, räkor och kräftor


Västerbottenostpaj med kantareller, gratinerad hummer och sallad

Fransk bärpaj på mitt vis! Så god!

Idag kanske det blir en dörr in till Isaks rum så han får flytta in där pluttisen. Funderar på att lämna kartongerna med kläder till insamling också, får se hur det blir.
Ha en toppen dag!

Ingen badkruka

Lillpluttis älskar verkligen att bada! På eftermiddagen plaskade vi runt i hans lillpool i säkert en halvtimme. Sedan tvingade vi honom att gå upp under högljudda protester men då var han alldeles för kall för att bada mer.
Det lustiga är att häromdagen när han skulle bada i badkaret inne så ville han inte alls leka och busa där utan skulle stå upp hela tiden, tokungen♥
Vi har alla fall haft en fin dag trots min förkylning. Kändes som jag knappt orkade andas på dagen när vi gick och åt lunch.
Nu SKA jag verkligen försöka gå och lägga mig. Att det ska vara så svårt att komma i säng innan elva!
Sweet dreams♥

Klippt var det här

Idag var vi och klippte lillpluttis hår för första gången. Han var jätteduktig och satt snällt i mitt knä. Han blev så fin så och fick en lila tuppkam när han var klar♥
Älskar mitt lilla goshjärta♥

Augusti

Ny månad. Augusti för mig känns som höst. Vet att det är typ sommar men jag tycker det är höst! Snart börjar åkrarna tröskas, det är mörkt på kvällen, nätterna är kallare och luften lite friskare. Hösten är en mysig årstid!
Har lite ont i halsen och känner mig lite småförkyld, aja inte mycket att göra åt det. Imorgon ska älsklingen vara ledig från jobbet får se vad vi hittar på.
Idag har jag varit ute och cyklat med Isak, han tycker det är jättemysigt att sitta bakpå cykeln sötnosen♥
Nu har vi kollat på en film och jag ska gå och lägga mig strax. Sov så gott.
Sweet dreams♥

RSS 2.0