Hemsk?

Isak ville inte somna om själv i sängen efter frukost, bara sov om han fick ligga på min arm. Jag som ska jobba och behövde duscha innan kände mig väldigt stressad efter att försökt i 2 timmar. Det slutade med att ja la honom i sin säng och skyndade mig ta en dusch trots han stog i sängen och skrek...Kände jag mig hemsk? JA! Men när jag kom ut ur duschen några minuter senare och började klä på mig blev det tystare och tystare, så jag gjorde mig i ordning i tystnad. När jag sen kikade in hade lillpluttisen somnat på snedden nere vid fotändan uppe på täcket. Så där sover han nu så nu måste jag gå och väcka honom så jag hinner till jobbet i tid. Så är jag nu en hemsk mamma? Nej!
Ha en bra dag!

Sängdax

Mina älsklingar sover sen länge och nu ska jag också gå och lägga mig. Har kollat på Off the Map, va en typisk Karro-serie, I like! Imorgon ska jag jobba några timmar på dan, så det blir att gå förbi Isaks farmor och lämna honom där innan jag går vidare till jobbet. Förhoppningsvis blir han inte för lessen, då han för tillfället är inne i en "mamma lämna mig inte" period och bara ska vara i min famn hela tiden. Som tur är går det ok så länge jag inte är i närheten alls så det går nog bra. Sov så gott nu!
Sweet dreams♥

Bra igen:)

Isak sov jättedåligt natten som var, men tack och lov så var febern borta när han vaknade. Han har varit gnällig hela dagen, kanske tänder på väg. Nu sover han alla fall så sött. Själv har jag lite migrän och ska gå och lägga mig med.
Sweet dreams♥
Mina fina ♥

Sötaste♥

Fortfarande feber

Isaks feber vill inte ge med sig. I morse när han vaknade var den uppe i 38,6 stackars bebisen♥ Trots det är han ändå ganska pigg och glad och äter och dricker. Får se om det blir bättre till imorgon eftermiddag, annars ringer vi nog bvc och hör vad man ska göra.
Det var riktigt skönt ute i solen idag, njöt av promenaden. Typiskt lagom till älsklingen kom hem från jobbet har det börjat mulna på så vi struntade i promenaden.
Ha en bra eftermiddag!

Måndagslista

Ny vecka, ny lista!

Idag måndag är jag glad för:
* Solen skiner, man blir bara så glad då!
* Musik gör mig glad, älskar R&B, så mycket känsla!
* Isak är glad, fast han har feber älsklingen♥
* Jag har så underbar familj:)
* Livet är underbart, jag njuter av varje sekund!

Gör gärna en egen måndagslista och peppas lite extra. För mer måndagslista, kika in på Jennys blogg!

Helg

Blir lite dåligt med bloggande på helgen har jag märkt. Kanske för att älsklingen är hemma så vi gör något iställe för att jag sitter vid datorn.

Igår så fick lillsnuttisen feber, 38,4 grader känns som huvudet kokar på honom stackarn så det var bara fram med alvedon! Sen sov han hela natten men vaknade i morse och hade fortfarande 37,9. Mer alvedon och försöka få honom att ta det lugnt. Vi tog en promenad i solen så han fick lite luft och sen sov han ute i vagnen i 2 timmar. Febern hade då kommit tillbaka och var 38 grader så nu har han fått alvedon igen snuttisen:( Hoppas verkligen att det ger med sig snart!

Ni glömde väl inte att släcka lamporna för earth hour igår? Så här mysigt hade vi!


Ha en fortsatt bra söndag!

Våffeldagen:)

Idag har jag jobbat bara sådär. Hade inte planerat in det men det var mycket så då blev det så. Isak fick vara med sin farmor och farfar, tack.
Ikväll gjorde vi iordning våfflor med sylt och faktiskt grädde också, våffeldagen till ära. Riktigt gott var det:)
Nu ska jag kolla färdigt på Let's dance sen väntar sängen!
Sweet dreams♥

God morgon!

Lite trött fortfarande men vill inte gå och lägga mig igen, brukar bara bli ännu tröttare då. Isak sover igen äntligen. Vaknade kl. 3.30 inatt av att han stog upp i sängen, sen vägrade han somna där igen. Slutade med att han fick sova mellan oss i vår säng, men jag låg inte så skönt med armarna. Lillskrutten♥
Är lite förkyld känner jag så det blir inge mer träna den här veckan tyvärr. Var nog därför det gick så himla tungt i måndags. Men en liten promenad blir det alla fall.
Så skönt att all snö börjar smälta undan, så till och med några krokusar längs en husvägg i går. Våren är verkligen efterlängtad!
Hoppas att ni får en fin dag!

Öva öva

Hela dagarna går åt till att öva. Öva på att resa sig och stå upp. Går även omkring med leksakslådan och övar. Överallt bara öva, öva, öva.....



Öva, öva, öva....

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att pluttis inte vill öva i sängen för mycket i natt för sen vet han inte hur han ska göra för att lägga sig igen...♥
Sweet dreams

Tandläkarn'

Idag har vi varit hos tandläkaren för en informationsträff om bebisars tänder. Isak fick en liten tandborste också.
Sen var vi och åt lunch och träffade Sanna med mini Nova. Hon va så söt lilltjejen lilla miraklet. Född i vecka 25, nu 2 månader och har fått kommit hem från sjukhuset. Verkligen pytteliten, väger 2 kg det vägde liksom inte ens Isak när han föddes! Det var så kul att träffas igen, gör vi alldeles för sällan men det ska det bli ändring på!

Älsklingen lagade en jättegod chiligryta med quorn och bönor ikväll som vi har njutit av, mums!

Chiligryta med quorn och bönor

Innan maten passade vi på att ge skruttisen ett bad, han älskar verkligen att bada och skulle nog kunna bada i timmar om han fick!

Mina älsklingar♥
Nu sover Isak för natten, skönt att han somnar lite tidigare nu så vi kan mysa lite framför tv:n och bara ta det lugnt.
Sweet dreams!

Varje dag är en ny dag!

God förmiddag. Pluttisen ligger och sover och älsklingen jobbar. Själv tar jag det lugnt då jag tränade redan kl. 7.30 i morse! Skönt att ha det gjort så har jag hela dagen framför mig.
Igår var vi till ikea och sen Maxi för storhandling. Isak var hos mormor och morfar så dom hade fullt upp hela dagen.
Vi köpte en barngrind på ikea som vi satt in till tvättstugan. Perfekt för nu kan katterna komma in till sin mat men vi behöver inte vara orolig att Isak kryper in och stoppar in kattmat i munnen. På en gång när vi satt upp grinden satt katterna som två fån och jamade och förstod inte hur dom skulle komma in eftersom det är för smalt mellan spjälorna, men nu förstår dom att dom kan hoppa...
Hoppas ni får en fin dag!

Morgonpigg? Inte jag ialla fall!

Vaknade av Isak alldeles för tidigt i morse och inte ville han somna om. Jag menar, vem är pigg kl.5.30 på morgonen? Isak är det, busfrö. Då skulle han stå i sängen och bita på sängkanten som är i perfekt "munhöjd".

Gangster!

Nu har han äntligen somnat igen så jag kan slappna av en stund, sen ska vi gå iväg och äta lunch.
Hoppas att ni får en fin dag.

På egna ben!

Nu har han lärt sig, lillsnuttis att sälla sig upp alldeles själv! I sängen på eftermiddagen hade han tagit tag i kanten och ställt sig upp alldeles själv. Sen nu på kvällen så lyckades han även ställa sig upp vid bänken vid tv:n så nu har jag fått plocka undan sakerna därifrån så han inte river ner allt. Busungen♥


Godnatt och sweet dreams♥

Sovisar

Mina älsklingar sover redan och jag ska väl också gå och lägga mig snart. Isak har sovit sen kl.  17.30 lillpluttisen. Trodde han skulle vakna och vilja ha kvällsgröt, men han har bara gnällt till några gånger så han får sova. Funderade på om vi skulle väcka honom, men jag får väl gå upp inatt och ge han gröt...
Idag har vi varit på babycaf'e. Inte så många vi kände igen där, men Isak lekte runt ändå. Nu ikväll har jag varit med lillebror och mamma på möte. Får se när vi blir en till egenföretagare i familjen?
Hoppas ni haft en bra dag.
Sweet dreams♥

Måndagslista

Då var det dags för måndagslista igen! Fler måndagslistor finns på Jennys blogg.

Idag måndag är jag glad för:

* Solen skiner och snön smälter, det går mot vår:)
* Isak är helt underbar, söt, busig, duktig, ja allt♥
* Jag älskar min fina sambo♥
* Min familj är bäst!
* Jag hade gått ner 0,8kg den här veckan, första delmålet nått!:)
* Om 4 veckor blir det spa-dag! Längtar:)
* Har kunnat jobba lite mer, skönt att få lite lön istället för föräldrapenning!
* Jag är duktig och tränar, även när jag inte känner för det
* Jag gillar frukt och grönsaker och annat nyttigt. Tänk vad jobbigt att försöka gå ner i vikt och inte gilla nyttig mat!

Gör gärna en egen måndagslista, bra för moivationen!

Från grått till blått

Vaknade vid 6 i morse och kände mig helt död! Men det är bara att masa sig ur sängen och göra gröt till lillen. Vädret kändes riktigt deprimerande men grå himmel och snöblandat regn i luften. Nu har dock molnen börjat försvinna, solen kikar fram lite och jag ser blått på himlen! Vad lite färg kan göra en glad:)
Är jättetrött idag, sjukligt trött så har jag ont i magen fortfarande. Måste verkligen ta tag i det här med att gå ner till sjukhuset och ta blodprov. Skulle ju gjort det i januari...




Ha en toppendag!

Trött idag

Har varit en slödag idag. Gick upp med Isak vid 6 tiden för att få i honom lite frukost och byta blöja. Lyckades somna om sen i våran säng, mysigt, och sov ända till halv nio. Skönt! Har inte varit något promenadväder idag så vi har haft en innedag. Isak är lite förkyld igen pluttisen och har sovit ganska mycket idag. Jag har alla fall tränat i 25minuter, rätt skönt. Hade enentligen varken motivation eller ork, men tvingade mig själv och efteråt kändes det bra.
Ikväll åt vi lax med pressad potatis och hollandaisesås vilket var jättegott. Dock har jag ont i magen inte så kul.
Nu ska vi gå och lägga oss. Isak sover sen länge och vaknar förhoppningsvis inte allt för många gånger inatt.
Sweet dreams♥

Lång promenad

På dan passade vi på att ta en långpromenad i det härliga vädret. Solen värmde verkligen och piggade upp. Över en timme var vi ute. Nu står maten på spisen, det blir potatisgratäng och kycklingfilé. Senare ska vi åka upp till mamma och pappa för att titta på melodifestivalen, fast dom vet inte att vi kommer!
Hoppas ni också haft en skön dag!

Jag är med och tävlar

http://mylittlewords.se/images/2011/tvling2_136583254.jpg
"Jag tävlar om ett Måltidsmått i Erikas blogg i samarbete med www.maltidsmattet.se!
Tävla HÄR du också!"

Drömmer mig bort

Har suttit och tittat på bilder från när vi var i Venezuela 2005. Vi förlovade oss där på stranden♥ Tänk att det är över 5 år sedan! Vad tiden går fort. Skulle vara härligt att åka iväg till värmen ett tag men det får vänta tills Isak blir lite äldre. Plutten ska inte behöva flyga så långt än.
Sa till älsklingen när jag hittade ett kort på mig att jag fårstår varför han ville förlova sig med mig, jag var ju skitsnygg!;)

Inspirerande att titta på sig själv också så nu har jag ännu mer motivation att äta rätt och träna så min kropp mår bra och ser bra ut. Funderar på att lägga i slingor i håret också och få det lite ljusare. Men det blir senare.
Har i alla fall varit ute på närmare en timmes promenad idag också, skönt att röra på sig. Ikväll blir det tacos och kolla på Let's dance.
Ha en bra fredagskväll!

Pannkaksdag!

Torsdag då är det ALLTID pannkakor som gäller. Väldigt få torsdagar jag inte äter det och om jag inte gör det längtar jag tills det är "pannkaksdag" igen!
Har hunnit träna på morgonen och sen har jag varit ut med Isak i vagnen på en promenad i stormen. Nu ligger lillsnuttis i vagnen och sover, älsklingen är på jobbet och här sitter jag! Hur har ni haft det idag??
Ha en skön eftermiddag♥

Min lilla linslus♥

Snart jobb igen

Jobbade från 9.30-21 igår så det blev inget bloggande. Snuttis sov redan när jag kom hem så inget gos förrän imorse♥ Saknade honom mycket!
Snart bär det av till jobbet igen bara älsklingen kommer hem. Vi går som i skift om varandra!
Har alla fall hunnit med en promenad i solen och fått i oss lunch. Hoppas ni får en fortsatt bra dag.

Sov gott!

Bäst att gå och lägga sig nu så man orkar med morgondagen. Är ju inte van att jobba nu. Isak har äntligen somnat och ligger nu så sött i sin säng.
Sweet dreams♥

Min Finaste♥



Hoppas ni har en bra måndag. Vi har varit på "öppen föräldragrupp" på eftermiddagen. Mysigt och kul för Isak att busa med de andra bebisarna:)
Tyvärr höll inte min viktminskning i sig den här veckan, vet faktiskt inte varför då jag inte "fuskat" och så har jag tränat. Kanske är så att det är lite muskler som spökar igen för jag känner mig alla fall smalare!
Imorgon ska jag jobba hela dagen så Isaks farmor kommer hit på morgonen för att vara barnvakt. När jag säger hela så menar jag verkligen HELA dagen. Ska börja vid 9.30 och jobba till ungefär 20.30 skulle jag tro att det kan bli. På onsdag blir det också jobb på eftermiddagen så nu måste jag ändra uppgifterna jag skickade in till försäkringskassan så dom inte blir arga:/
Ha en bra kväll!

Lugn kväll

Har kollat på melodifestivalen och ätit ostbågar:) Isak sover men det är nog dax att väcka honom snart så han får äta lite gröt så han kan sova något inatt.
Jag gjorde i ordning jättegod mat ikväll men tyvärr strejkade batteriet i kameran så det blev ingen bild. Kycklingfärsbiffar med klyftpotatis och getostcréme, broccoli och en tomatsalsa. Både nyttigt och gott!
På dagen var vi ut på een promenad över en timme i blåsten. Det såg ju så fint och skönt ut när man va inne men blåste jättekallt. Har hunnit stå på crosstrainern också i 30 minuter, duktig:)
Hoppas ni haft en bra dag.
Sweet dreams♥

Bepanthen

Är just nu med i en buzzador kampanj för en salva som heter Bepanthen. Som Buzzador har man chansen att gratis prova på olika produkter och tex blogga vad man tycker om dom och sedan lämna en återrapport till buzzador.

Bepanthen
Bepanthen är en salva för barn som man kan använda dagligen mot torr hud och den låter ditt barns hud andas. Kan även användas vid tex solsveda, torra läppar, på tatueringar mm.

Jag har nu använt salvan i snart en månad och tycker att den fungerar jättebra. Perfekt att smörja på lite vid blöjbyta för att förhindra att bebis blir röd. Jag tycker också det känns skönt att det blir lite som ett skyddande lager som gör att inte kiss och bajs fastnar på huden. Brukar också använda salvan till att smörja kinderna när han blir torr. Även mina egna knogar brukar jag använda den till att smörja in. Konsistensen är lite fet men ändå inte "för" fet. Kan rekomendera den!

Sovmorgon

Inte varje dag man kallar att sova till 7.05 för sovmorgon men efter att fått vakna strax efter 6 några dagar kändes det faktiskt så i morse!
Har haft en mysig morgon med mina älsklingar eftersom Peter inte börjar jobba förrän 10 på fredagar:)
I eftermiddag blir det att åka in till Gävle för storhandling igen, börjar bli tomt i skåpen.
Nu är alla fall datum för spa bokat. 9 April blir det som vi ska ha en heldag i Högbo, längtar! Nu har jag ju ett datum att jobba för med vikten också vilket blir en liten extra motivationskick!
Hoppas ni får en skön fredag!

Med sin älskade lampa♥


Bus tagen på bar gärning när han försökte komma åt eluttaget....ajajajaj

Lite njuta och lite jobba

Har haft en jätteskön dag idag. Upp vid 6.20 då Isak har bestämt sig för att det är lagom tid att vakna nu. Tog en promenad hem till svärmor där Isak fick lunch. Sen tog vi en lång skön promenad i det härliga vädret. Så skönt med sol och värme:) Sen va vi till jobbet och åt lunch. Efter det fick jag vara kvar på jobbet och Isak gå hem med farmor till pappa som slutat tidigt på jobbet idag.
Jag hjälpte pappa göra smörgåstårtor till imorgon. Åtta stycken blev det innan vi var klara! Skönt att jobba lite också faktiskt.
Nu sover Isak och jag ska nog också lägga mig snart. Har kollat på Sveriges värsta bilförare ikväll och dom suger verkligen på att köra bil, men man fick sig ju många skratt alla fall!
Sov så gott och sweet dreams♥

God Natt!

Nu kryper jag till sängs! Tar på krafterna att gå upp kl.6! Min duktiga älskling gör det varje dag...
Sweet dreams♥

Envisast i världen!

Det måste vara Isak. Vaknade kl. 6 i morse och ville inte somna om. Efter att försökt få honom att somna om i en halvtimme orkade jag inte bråka längre utan gick upp och gjorde gröt till pluttis. Way too early om ni frågar mig! Sen har han i princip vägrat sovit hela dagen. Nu vid 15 tiden ungefär somnade han. Hade ju bara sovit totalt en timme sen i morse då så jag misstänker att han kommer att sova ett tag nu. Vad vill han göra då när man går in i sovrummet, jo slå på lampan....han ÄLSKAR verkligen lampor lilla toker♥
Helt underbart ute annars idag. Solen värmde riktigt mycket och snön börjar smått smälta. Längtar tills cångvägarna blir bara igen! Hoppas ni alla haft en härlig dag. Nu är det snart dax för middag, kycklingkorvstroganoff och ris, mums!
Ha en bra kväll!
Lilla busfröet ute på hyss

En trött liten kille

Har tillbringat förmiddagen på babycafé med lillskruttisen så nu är han helt slut! Trevligt att träffa lite andra mammor och bra för Isak att leka med andra småttingar i sin ålder.
Nu har jag tittat på skidor och det gick ju som vanligt...inte alls! Har en otroligt fjollig katt som har gått på skrivbordet och hårat ner hela mig, suck. Men hon är bra söt.
Ha en fortsatt bra dag!
Lilla toker med blöja på huvudet♥

RSS 2.0