Paket!

Nu har mitt paket med grejor kommit:) Är ju som jag tidigare skrivit en Buzzador vilket innebär att jag får prova på produkter och tjänster gratis och ge feedback om dom. Kul och enkelt. Vill du också bli en Buzzador? Lämna en kommentar med din email adress så skickar jag en länk!
Innehållet i det här paketet var hudvårdsprodukter från Cliniderm.

Så nu ska det provas:)
Kommer anordna en tävling lite senare där jag delar ut 4 provförpackningar med 6 olika varuprover så håll utkik!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, ska jobba lite med mat till nyårsmenyn på jobbet. Har hunnit varit till Gävle en sväng också så älsklingen fick nya skidkläder med!
Mammas häst Jambalaya Kemp var jätteduktig och kom 5:a i sitt lopp ikväll. Nu ska hon få lite loppvila och träna på lite tyngre tills det blir tävlingar lite längre fram.

Sov så gott nu alla, Godnatt!

Isak 6 månader

Hipp Hipp Hurra! Idag blir våran älskling 6 månader. Gud vad tiden går fort. Kan knappt förstå att de var et halvår sedan som vi var på BB. Ska bli kul att se hur mycket han har växt när vi ska till BVC den 12 Januari.


Snart kommer älsklingen hem från jobbet och då ska vi gå ner och äta lunch. Sedan hoppas jag posten kommit med mitt paket när vi kommer hem:)

Ha det bra så länge♥

Tandsprickning

Stackars liten Isak. Börjar få en tand vänster framtand nere. Är nog därför han varit lite smågnällig och sovit dåligt. Inatt låg han bara och vred sig och smågnällde, stackarn. Hade 37,7 grader nu när jag tempade, lite högt för honom som normalt ligger runt 37,3. Fick lite alvedon så kanske han kan slappna av och sova lite bättre. Min älskling♥

Godnatt

Tröttisar

Isak sover i sin säng. Älsklingen halvsover i soffan och jag slöar vid datan. Vi är ett riktigt gäng tröttisar. Har precis ätit en skål med apelsin och banan, väldigt nyttigt!
Blev inget hälsa på farmor idag, vi orkade helt enkelt inte. Får ta det en annan dag. Imorgon jobbar älsklingen inte så jättelänge förhoppningsvis om det inte är strul i trafiken.
Mammas häst Jamba ska tävla imorgon igen också, på Eskilstuna. Håller tummarna. Hon har varit så duktig hittills och varit 4a, 3a och 3a i de lopp hon har tävlat i.

Ha en lat kväll, det ska jag!

God Morgon!

Nu sover Isak igen och jag har hunnit få i mig lite frukost, havregrynsgröt och äppelmos vilket är standard för mig nu för tiden.
Igår hade vi en halvdag med shopping i Valbo. Kom inte hem förrän vid 20-tiden. Isak skötte sig jättebra och åt både fruktpuré och senare Morots- och Palsternackspuré.
Vi tog en fika med mormor på Ikea och fick med oss en back till leksaker, lite ljus och galgar med oss därifrån. Tack mormor:)
Själv shoppade jag loss på Stadium. Ny skidjacka och byxor samt en underställströja.



Älsklingen kommer garanterat inte att tappa bort mig i backarna! Förhoppningsvis kommer jag inte att frysa nu heller.

Idag ska vi bara ta det lugnt. Gå hem till Isaks farmor en stund på eftermiddagen och hälsa på. Borde ta tag i att städa upp lite här hemma men det kan vänta!

Ha en bra dag!

Lunch

Nu har vi varit ute på en skön promenad i snön och varit och ätit lite lunch. Var så fint när vi gick hem med en stor orange sol mellan trädtopparna och snöflingor som sakta seglade ner över oss.
På förmiddagen har vi lekt med nya leksakerna. Jättekul att slå på!


Nu sover pluttis så jag kan ta lite lugnt. Älsklingen kom precis hem från jobbet också. Då kommer det snart lukta kaffe i huset. Älskar doften men tycker inte alls om att dricka det!

Ha det gott!


Lunch

Nu har vi varit ute på en skön promenad i snön och varit och ätit lite lunch. Var så fint när vi gick hem med en stor orange sol mellan trädtopparna och snöflingor som sakta seglade ner över oss.
På förmiddagen har vi lekt med nya leksakerna. Jättekul att slå på!


Nu sover pluttis så jag kan ta lite lugnt. Älsklingen kom precis hem från jobbet också. Då kommer det snart lukta kaffe i huset. Älskar doften men tycker inte alls om att dricka det!

Ha det gott!


Måndagslista

Då var det dax för veckans måndagslista:)

Idag är jag glad över att:
* Vi hade en så härlig julafton, tack allihopa som var med
* Isak fick jättemycke roliga julklappar som han kan leka med, busungen, TACK!
* Vi hade en härlig släktmiddag igår
* Fick äntligen träffa min kusin igen som är hemma över jul och nyår
* Pappa lagar så god mat! Inte den nyttigaste kanske, men helt klart godast!
* Jag har lyckats tvätta undan all tvätt, hela tvättstugan full med ren tvätt:)
* 6 januari är lägenhet i Åre bokad, ska bli så skoj
* Isak är världens underbaraste bebis♥
* Min älskade Peter finns, älskar dig!♥

Gör gärna en egen måndagslista och lägg in på Jennyns blogg!

Ha en härlig måndag

Göra sig redo

bäst att börja göra sig i ordning nu. Ska ju ha släktmiddag kl.16.00
Isak sover fortfarande, skönt så han är utvilad när vi ska iväg. Duktigaste älsklingen har varit ute med snöslungan igen då vår uppfart driver igen totalt plus att det hade kommit ca. 1dm snö igen. Hoppas alla kommer hit säkert.
Nej, nu måste jag nog börja om jag ska hinna, helst innan Isak vaknar igen. Dock får ombyte av kläder vänta eftersom de är i sovrummet där Isak sover.
Ha det lugnt i juletid, Kram

God Fortsättning!

Hoppas att ni alla hade en trevlig jul, det hade vi. Vill tacka alla för igår hade det jättekul. Tack också för alla julklappar. Idag har vi bara tagit det lugnt. Varit ute på en liten promenad och vilat.
Här kommer lite foton från igår♥  


Ha nu en bra fortsättning på julen. Imorgon blir det förhoppningsvis släktmiddag om inte vädret ställer till det.
Kram

GOD JUL!

Nu är granen pyntad, så mysigt när det är mörkt och den tindrar:)


Har haft myskväll med ost och kex och spelat Bingo Lotto. Tyvärr har jag inte vunnit något men ändå. Älsklingarna har gått och lagt sig så jag får fortsätta mysa själv.


Va någon som ville vara med igår och slå in julklappar....

Nu ska jag fortsätta spela Bingo och hoppas på storvinsten:)

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA♥

Klappat och klart

Nu har jag äntligen slagit in alla julklapparna! Skönt tycker jag. Isak sover och Peter är iväg och ska köpa julklappar till mig.
Idag har vi bara hållit oss inne. Nästan -22 grader nu och tror inte det varit varmare än - 20 på hela dagen! Då vill man inte ut med små bebisar kallt om kinderna.
Farmor och farfar var här en sväng och lämnade lite julklappar och när dom skulle åka igen startade inte bilen. Tur att älsklingen har en batteribooster på jobbet, med den startade den på en gång.
Kram

Nu va det gjort!

Äntligen är julklapparna inhandlade. Trängdes med väldigt många andra i Valbo men det gick ganska bra. Plastkortet gick varmt och nu är kontot lite fattigare men jag får förhoppningsvis göra någon glad!
Dock hittade jag inte det jag skulle till lillebror, hm vad ska jag göra då då? Får ta tag i det imorgon.

Nu ska jag gå och krypa ner i en varm säng och göra mina älsklingar sällskap♥
Godnatt

Måndagslista

Här är denna veckas måndagslista. Vill du också göra en måndagslista? Kika in på Jennyns blogg.

Idag är jag glad över att:

* Det blir en sådär härligt snöig och vit jul
* Bara 4 dagar kvar till julafton
* Jag har en så duktig, underbar sambo som skottar våran uppfart så jag slipper
* Vi ska åka till Åre, se upp i backarna här kommer jag!
* Isak har blivit så duktig att sova på nätterna, behöver inte gå upp och amma något bara ge nappen:)
* Det finns te i Sverige, tack Kina! Då menar jag inte tepåsar utan riktigt gott lösviktste!
* Imorgon ska jag äntligen komma iväg och handla julklappar, sista minuten inte min grej men ibland blir det så
* Vi ska ha julmiddag med släkten i år igen
* Min kusin kommer hem över jul från USA så hon äntligen får träffa Isak!
* Jag har en så underbar familj♥ Älskar er alla!

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och kolla på jul med Ernst!

Godkväll!

När ska man hinna med?

Ibland känns det som man skulle behöva göra tusen saker, och då blir det oftast så att man inte vet var man ska börja och det slutar med att man gör ingenting!
Har fortfarande inte köpt några julklappar än. Pappa är alltid svårast att köpa något till, dels vill han inte ha något och sen vet jag inte , vad köper man till pappa? Är ju så tråkigt att köpa en skjorta eller något sådant, vill ju att det ska vara något som han blir riktigt glad över och som han inte visste han behövde!

Här snöar det förfullt. Igår kväll var vi hos mamma och pappa och när vi skulle åka hem hade det börja blåsa rejält. Va lite läskigt att köra då det hade börjat driva igen ganska mycket på vägarna där ute. Måste sluta snöa snart så jag kan åka iväg och köpa julklappar!

Idag har älskade underbara ISAK namnsdag♥ Namnet passar verkligen honom så bra, betyder han ler, han skrattar och kommer från hebreiskan. Ler och skrattar är precis vad han gör hela tiden så det kunde inte vara mer perfekt!
Mitt allt♥

Ha en mysig dag!

Night

Älsklingarna sover och jag sitter och väntar på att katten ska komma och gå in.
Åt alldeles för mycket pizza ikväll. Känner mig helt uppblåst:(
Hoppas på att Isak vill sova inatt.
Imorgon kanske det blir julklapps shopping:) Mamma var och köpte julklappar ikväll och ringde och frågade; får man köpa hur många julklappar man vill till Isak? Klart man får!
Var duktig och skickade iväg julkort idag också, många blev det!

Godnatt♥

Skärpning

Nu va det nästan en vecka sen jag bloggade, skärpning!
Isak ligger och sover och älsklingen är på jobbet, katterna sover och här sitter jag.
I fredags va vi ju på Idolfinalen, så bra! Synd bara att inte Minnah vann hon va bäst!

I tisdags kväll jobbade jag igen, julbord. Älsklingarna får ha lite mystid också.
Isak har börjat äta mer nu. Gröt till frukost+tutte. Puré på kvällen+tutte och gröt+ tutte innan han ska sova. Så nu några nätter har han sovit bättre. Bara vaknat till 2 ggr och fått nappen och somnat om och inte behövat äta förrän på morgonen. Jätteskönt att inte behöva gå upp bara resa sig och ge nappen. I natt var det dock sämre igen, vaknade 1, 4 och 7 och åt. Men det är nog för han va så täppt, kunde knappt andas stackars liten, så idag blir det inköp av nässpray.

Hade tänkt att jag skulle åkt med Isak till Valbo idag och handlat lite julklappar, men det får vänta. Snöar och blåser alldeles för mycket för att jag ska åka med honom i bilen.

Ha en skön dag nu alla!

Julklappar?

Har ingen aning om vad jag ska köpa för julklappar. Önskningar tas tacksamt emot. Till Isak finns det ju för mycket man vill köpa! Hittade det här super söta setet på Lindex hemsida.

Kanske det blir ett sånt när jag åker och julshopar. När jag nu ska göra det! Vill ju helst åka själv, det går fortast och enklast så. Men älsklingen brukar ju mysa med pluttis när jag är borta så det går nog bra.

Imorgon när vi ska bort ska mormor och morfar va barnvakt till Isak, blir mysigt för dom. Hoppas han inte är för bråkig bara. Kvällarna är ju hans gnälltid. Vill inte sova, inte leka, mest bara äta. Fast mest är han trött. Pluttisen♥

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och ta det lugnt. Tänkte städa badrumen men älsklingen sa att jag behöver också vila och ta det lugnt. Inte så lätt när det känns som man inte gör något om dagarna bara går hemma. Fast det är ju ett jobb i sig att ha barn så han har väl rätt.

Lite tid

Har haft ont om tid till bloggande de sista dagarna. Har jobbat lite på e.m/kväll och på dagarna tar Isak upp all min tid♥ Även disk, tvätt, städning måste ju göras. Men nu sover Isak och jag har lite tid över.
I morgon ska vi på Idolfinalen:) ska bli jättekul. Fick det i present av Micke och Johanna. Dom ska också med.

Nu har pluttis hunnit vakna, ammats och ut och gått så han somnat i vagnen igen, puh mycket hinner man på kort tid!
Han har börjat få gröt på mornarna nu. Tycker det är smaskens och mumsar i sig en tallrik♥



Lilla linslusen!♥
Sov inte länge eller. Sitter mammas knä och leker med datamusen, busfrö! Nu ska vi gå och leka lite.
Ha en mysig kväll:)

Ny telefon

När älsklingen kom hem i fredags hade han med sig en ny telefon till mig:-) En x10 mini. Håller fortfarande på och lär mig hur den funkar och om jag ska använda den eller min gamla som Jag också gillar. Micke och Johanna kom förbi en sväng bruna och fina. Isak fick en tröja av dom jättefin. Jag är så trött idag, sov dåligt inatt. Hoppas det blir mer sömn inatt! Nu ska vi kolla på en film, förhoppningsvis är den bra så jag håller mig vaken! Ha det bra <3

Duktig

Jamba var såå duktig och kom 3a lilltjejen:) Nu ska jag och Isak gå och lägga oss. Godnatt sov sött

Jobb

Har varit och ätit lunch, pannkakor mums! Var jättekallt ute men jag är ju alltid frysen av mig så!
Ikväll ska jag jobba några timmar. Då får Isak ha lite pappamys♥

I går var gammelfarmor och farfar och hälsade på Isak. Han va lite rädd för farfar först och började grina, men när han lekt lite med honom så gick det bra.

Imorgon kommer Micke och Johanna hem från Thailand, har saknat dom lite. Kan tänka mig vad deras katter har saknat dom!

Ikväll ska mammas häst Jambalaya Kemp tävla på Gävle. Ska hålla tummarna för henne och hoppas att hon vinner!
Tomme säger alla fall att han är hoppfull:)

Ha en mysig kväll♥

Badtajm!

Nu är lillplutten nybadad och ligger och sover♥


Idag blir det nog att stanna inne. Visst det är jättefint väder ute, men nog lite väl kallt för en promenad med en bebis i barnvagnen även om det säkert är jättevarmt och skönt med overall och åkpåse så fryser kinderna:(
Stackars katterna tror att dom vill vara ute, men när dom väl är ute vill dom in lika fort!

Ha en skön dag♥

RSS 2.0