Muffinsbakning♥

När jag hämtade lilla snuttis på dagis kändes han jättevarm. Tog febern när vi kom hem och det var 38,7 grader. Stackars lillsnutten:( Så medans jag gjorde mat så fick Isak baka muffins med pappa, myspys♥ Nu sover han sötisen.











Underbart goda hallon/vitchoklad muffins


Mamma knäppa kort tiger, gullungen♥

Whiskyprovning

Vaknade med lite ont i halsen. Det har dock blivit bättre under dagen och nu känns det nästan inte alls.
På eftermiddan var jag, Peter, Micke och pappa till Mackmyra på whiskyprovning:) Rolle skulle också varit med men han är sjuk.
Först fick vi en guidning i destilleriet där han berättade om tillverkningen och sen var det dax för provning. Sex olika glas med whisky stog framställda och vi fick lukta och smaka. Jag körde så jag luktade, men smakade 2 sorter men spottade ut. Den som luktade godast och svagast va den starkaste, 57%! Riktigt trevligt var det. På vägen hem blev det mat på Max. 
Hemma hade mamma precis lagt Isak när vi kom hem. Dom hade varit hemma hos mamma och Isak hade hjälp till att ta in hästarna. Duktiga killen åkte barnvagn brevid när mamma ledde in hästarna och Garry höll han själv i grimskaftet in från hagen. Lilla sötisen älskar hästar♥
Nu blir det en dusch sen måste jag sova!
Godnatt sweet dreams♥
 


Före och efterbilder lilla rummet









Är jättenöjda med resultatet.  Blev som ett helt annat rum.

Hallå godkväll!

Äntligen hemkommen från jobbet efter en 9-18.30 dag med fullt upp. Kollar på The Voice och älsklingen har åkt och hämtat mat och pluttis sover. Blir tidigt ikväll för imorgon är det rally! Dom stänger vägen redan 7.30 på morgonen så innan dess måste vi vara hos mamma och pappa. Kommer nog behöva väcka Isak och ska definitivt ha larmet på!
Ha en bra kväll!

Ikea

Efter jobbet åkte vi till Uppsala och Ikea. Va tvungen att åka 2 bilar eftersom vi skulle ha fåtöljer till lillrummet och det fick inte plats i bilen. Blev 2 fåtöljer, fotpallar ett litet bord, filtar, ljus, en läslampa och lite smågrejor.
Passade på att äta där också. Sjukt billigt är det. Dom hade sänkt priset på barnportion till 10kr! Ja Isak fick köttbullar, med strips och brunsås och ett glas mjölk för en futtig tia, mindre än vad en barnmatsburk kostar på affären! Allt gick i också plus lite sallad. Matvrak:) Själv blev det Kycklingfilé och ratatouille. Vi kom inte hem förrän efter åtta. Då fick pluttis i sig lite yoghurt och somnade på en gång utan massa protester, skönt!
Imorgon blir det att jobba länge och på lördag är det rally:)
Godnatt sweet dreams♥

Pulkapromenader

Fortfarande lite förkyld men det börjar kännas bättre. Vill ju träna igen. Men både igår och idag när Isak och jag kom hem så har vi varit ute och plutten har åkt pulka. Så lite promenad för mig allafall och känns ju lite extra med en 10kgs klump i pulkan. Idag gick vi över och tittade på hästarna efter önskemål från Isak. Han klappade en häst som ville ha all uppmärksamhet. Helst hade han nog viljat klappa alla hästarna:)
På kvällen va Micke och Johanna hit och vi hade mat över så det räckte till dom också. Så fick Isak busa lite med Micke också.
Båda älsklingarna sover så jag ska nog också gå och lägga mig snart, blit väl om en halvtimme minst om jag känner mig själv rätt! Ska bara kolla lite bloggar och surfa runt lite...vet hur det brukar vara.
Godnatt sweet dreams♥

Aaaatjoo!

Här var det förkylt. Nyser och snorar. Blir nässpray och sen sängen. Isak sover, gick ganska bra att lägga honom idag och han somnade nästan direkt. Men inte för mig utan älsklingen fick lägga honom, som vanligt! För mig grinar han bara och vill DIT, DIT. Riktigt trotsig skruttis.
Godnatt sweet dreams♥

Kärlek♥ Linslusen kunde dock inte låta bli att titta in i kameran:)

Tapetsering

Idag tog vi äntligen oss tid att tapetsera lilla rummet. Köpte tapeterna i höstas men har inte haft tid/ork att få upp dom tidigare. Vilken skillnad det blev, så mycket ljusare och finare:) Kommer bilder!
Igår var vi till Gränby och shoppade lite nya kläder till Isak. Sen åkte vi till Ikea en sväng. Isak sov i vagnen där nästan en timme. Skönt att hinna titta lite i lugn och ro för när han vaknade blev det full fart på en gång! Vi passade på att fika lite där också.
Nu blir det en dusch och sen sängen.
Sweet dreams♥

Kvällens middag. Sallad med pasta och fetaost och avocado, mums:)


Busungen provar öronproppar♥

Slöfredag

Sitter i soffan och slösurfar med ett halvt öga på tv:n. Micke har varit här och vi har ätit pizza. Isak är fortfarande dålig i magen lilla skrutten:(
I morse vaknade han kl.4 och va jättelessen. Ville leka...INTE sa mamma då! Men mamma dög inte så pappa fick komma och då gick det bra att somna om. Tur det, aldrig att jag går upp 4 frivilligt!
Är alldeles för trött på kvällarna nu för tiden. Skulle vilja träna men känns inte som jag har tid eller ork. Hur får man det att gå ihop med jobb och bebis och tid till att träna? Känns inte så lockande att åka och träna vid 19.30 på kvällen när liten somnat, man har jobbat hela dagen och varit uppe sen 7.
Nej nu blir det att krypa ner i sängen. Hoppas det är fint väder imorgon så kan det bli en promenad med pluttis i vagnen.
Godnatt och sweet dreams♥

Vilken morgon...

Trodde jag hede en riktigt lugn morgon. Isak sov länge och jag hann äta frukost och plocka ur diskmaskinen innan han vaknade, men sen blev det kaos. Kände bara jag gick in i Zackes rum hur det luktade. Stackars lillplutt va lös i magen och pjamas, lakan och gosedjur va bajsiga så det var raka vägen in i duschen och bara att slänga in täcke i tvättmaskinen. Men eftersom han va pigg, ingen feber och åt frukost ordentligt så va det ok att komma till dagis. Han har dock varit lös i magen hela dagen/kvällen men äter och dricker. Nu sover han efter att ha protesterat ganska länge. Jag slumrade nog också till en stund därinne men älsklingen hade pausat Mästerkock så vi kunde titta på det tillsammans. Kul att se vad dom hittar på, själv skulle man nog få tankestillestånd om man bara skulle komma på något sådär rätt upp och ner!
Snart är det sovtime och hoppas att pluttis är bättre imorgon♥
Sweet dreams
 Mitt allt♥

Trotsiga gullungen♥






Total Whiteout

Har nu åkt skidor i 3 dagar och det börjar kännas i benen. Mest i knäna efter allt åkande i ankarliftar. Skaffa fler stolsliftar Åre! Idag har det mest snöat hela tiden men solen kikade fram en stund på dagen och vilken skillnad i sikt. Igår var det inte kul att ta sig ner från skutan. Tog en fika och tänkte att det skulle bli lite bättre men oj så fel det var. Såg inte vart man åkte eller hur brant det va och högst 20 meter framför sig. Snacka om total whiteout! Va faktiskt riktigt läskig man blev helt yr och visste knappt var man va och allt va bara vitt.
Nu har vi bastat och äter Åres störta kanelbullar:) Snön vräker ner så det är rätt skönt att bara sitta inne och ta det lite lugnt. Senare ikväll ska vi ut och äta och imorgon kväll ska vi nog till Bygget och kolla på Sahara Hotnights!
Saknar min lilla plutt därhemma men han verkar ha det så bra så♥
Ha en bra eftermiddag!

Se upp i backarna

Nu är vi laddade för en dag i backarna. Se upp Åre för här kommer vi!
Ha en bra dag♥

I morgon blir det Åre!

Nu är resväskan nästan färdigpackad. Halva väskan gick åt till skidbyxor och underställ! Johanna kommer hit på morgonen och ska vara barnvakt till pluttis. Kommer sakna honom enormt mycke men det ska nog gå bra. Igår var vi ute och åkte pulka i nästan en timme på förmiddagen. Upp och ner för uppfarten. Isak tyckte det var jättekul sötnosen♥








Nu ska jag packa ihop datan och dra täcket över huvudet och hoppas att Isak sover hela natten.
Godnatt sweet dreams♥

Världens envisaste

Hur kan någon såliten ha en så bestämd vilja?! Tog 2 timmar att lägga Isak ikväll. Han är hur trött som helst men ska fara runt i sängen som en galning och vägrar somna, grinar, skriker och kastar nappar. Hoppas det går bättre när vi är borta!
Bara en dag kvar imorgon med jobb, sen ledigt i TIO dagar!:) Ska bli så skönt.
Godnatt sweet dreams♥

God Fortsättning!

Såhär lite i efterhand, gott nytt år.
På e.m va mamma barnvakt så jag och älsklingen kunde åka och byta lite av julklapparna jag fått. Allt går dubbelt så fort när man inte har Isak med och en vardagskväll är inte när man har som mest tid.
Snuttisen är fortfarande svår att få att somna och vaknar för det mesta på natten och vill komma upp och sova i våran säng. Han somnar om men det blir en trött mamma som får sova halvt utanför sängen.
Usch nu vräker regnet ner och det stormar ute, inte mycket till vinter direkt.
På söndag åker vi till Åre en vecka till snö, vinter och skidåkning. Ska bli härligt. Isak ska vara hemma först med Johanna, sen mormor och farmor. Han kommer nog stortrivas att få all uppmärksamhet hela tiden lilla gosplutten♥ Kommer sakna honom massor. Nej nu ska jag nog försöka sova lite.
Sweet dreams♥

RSS 2.0