Det djävulska kvällssuget

Kväll igen. Isak var hemma från förskolan idag också, med mig på f.m och pappa på e.m. Men imorgon så ska han nog kunna gå dit alla fall.
Till middag åt vi godaste/enklaste fiskgrytan full av nyttigheter.
Här är receptet:
Fräs en hackad gul lök med 4 tärnade tomater och några skivade morötter. Häll på vatten ca 1,5L. Lägg i ca 4 tärnade potatisar och en skivad palsternacka. Smula i 1,5 fiskbuljong och 1,5 grönsaksbuljongtärning. Koka till potatisen nästan är mjuk. Häll i ett paket(400g) tärnad fryst fisk och en färsk broccoli i buketter(eller använd fryst!) och sockerärtor. Koka ca 5-10 minuter till tills fisken är klar. Servera gärna med ett gott bröd till:)

Trots denna nyttiga mat och en apelsin som mellanmål på e.m så slår det till, det där attans kvällssuget! Så svårt att stå emot. Brukar ta en kopp te med honung, brukar lindra det värsta och knapra på några skivor Finn Crisp som är ett jättegott hårtbröd i tunna skivor. Ändå, tänk vad lockande dom där goda hallonmuffinsen är som ligger i brödskrinet och lurar. Jag vet ju precis hur man ska äta, men att följa det är inte alltid det lättaste. Men nu så ska jag lyckas!

Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Anna

du menar väl inte att du kan motstå dom goda muffinsarna som Peppe bakat

kram

2012-02-07 @ 20:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0