Begravningen...

Igår begravdes älskade farmor. Det var jättefint i kyrkan. Prästen var jättebra och det var så fin sång och musik. Min kusin Rebecka sjöng och en till kille som heter Simon. Tycker det var så starkt av Beckis att klara av att sjunga. Själv klarade jag inte ens av att sjunga med i första sången för tårarna bara rann. Nu har hon fått frid kära farmor.
Efteråt var vi på Gästis och åt och umgicks och pratade minnen och hade det bra. Skönt att avsluta på ett positivt sätt.
På kvällen kom Micke och Johanna hit så vi kunde skruva ihop garderoberna. Jag och älsklingen skruvade och M och J lekte med Isak. Sen blev det pizza när Isak somnat och vi hjälptes åt att sätta ihop skjutdörrarna och hänga dom på plats. Lite bökigt men nu är det klart. Resultatet blev jättebra. Nu är det bara inredning i dom som fattas.
Blev en sen kväll för vi fastnade i Bond-filmen så M och J åkte inte förrän efter tolv. Men vi hade trevligt fast alla var väldigt trötta, jobbig dag ändå på ett sätt.

Idag har vi inte gjort så mycket än. Pluttisen sover och vi funderar på om vi ska åka till Ikea eller inte och köpa det vi behöver.
Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0