Jag kan!

Ikväll lagade jag iordning en extra god middag åt älsklingen eftersom han fyller år. Det blev sötpotatisgratäng med vitlök, rosmarin & timjanmarinerade lammracks och en rödvinsreduktion. Jag åt kyckling istället för lamm eftersom jag inte äter kött(demivegetarian). Resultatet blev superlyckat och jag kan varmt rekomendera sötpotatisgratängen som gick fort att göra och va lätt att göra. Jag använde matgrädde istället för vanlig grädde och lite mindre och fettsnålare ost och det gick jättebra. Länk till receptet finns HÄR!

Måndagslistan

Idag måndag är jag glad för:

* Min älskade sambo fyller år idag, grattis älskling♥
* Isak är helt underbar, alltid♥
* Jag hade gått ner 1,1kg den här veckan, jippie!
* Jag har blivit träningsberoende:)
* Ikväll kommer familjen hit och fikar och grattar älsklingen, mysigt
* Solen värmer riktigt mycket nu, snart är det vår:)
* Jag lagade en riktigt lyckad middag ikväll, helnöjd

För mer måndagslista, kika in på Jennys blogg!

Sov gott!

Dåligt med bloggande i helgen. Har haft det lugnt och mysit med älsklingarna. Nu är det dax att sova.
Sweet dreams♥

Jag är med och tävlar

http://mylittlewords.se/images/2011/tvling1_134275378.jpg
"Jag tävlar om ett presentkort på müsli i Erikas blogg i samarbete med Min Müsli!
Tävla HÄR du med!"

Fredagsmys

Har ätit jättegod och hyfsat nyttig hemgjord pizza med kalkon, banan, färsk ananas och mango/currykrydda. Faktiskt den godaste pizzan jag ätit på väldigt länge! Lyckades tillslut få Isak att somna då han va så trött men vägrade inse att det var för hans eget bästa som han skulle sova. Men nuså sussar han sött i sin säng.
Här kommer en bild på kläderna från igår.


Ha en bra kväll!

Min älskling♥

Han är helt underbar min lilla älskling. Så perfekt man bara kan bli. Han är mitt allt och jag älskar honom ovillkorslöst. Isak forever♥

Late Night Shopping

Har nyligen kommit hem från Valbo efter en sen kväll med shopping tillsammans med mamma. Det var kundklubbskväll på Esprit med 20% på allt. Bäst av allt va att mamma betalade:) Tack snälla mamma, jag älskar dig!
Fick med mig ett par snygga jeans blandning av jeans och leggings som va hur sköna som helst och 2 söta toppar:)
Här hemma va det släkt och tyst när jag kom hem, älsklingarna sover. Jag har tagit mig en liten smörgås och ska göra mig klar för sängen jag med.
Sweet dreams and sleep tight!

Godnatt!

Fick Isak att somna redan kvart i nio! Jätteskönt att sedan kunna sitta lugnt och bara titta på tv och slappna av och veta att han sov skönt och inte oroligt kröp omkring i sängen och var trött.
I morgonbitti står det träning på schemat igen:) I like
Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling som nog somnat för länge sen!
Sweet dreams♥

Jag är med och tävlar


Jag tävlar hos emmaoskrutten om ett “börja äta själv” paket från Bambino.
Tre stycken vinner varsitt set med haklapp, bestick och tallrik. Tävla HÄR du med!

Morgonbus med Isak♥

Min lilla älskling har krypit omkring överallt medans jag vikit tvätt. Sötnosen♥

Vacker onsdagsmorgon:)

Blå himmel, solen lyser, snön gnistrar....och det är 20 minusgrader ute. Har varit uppe sen 7. Hunnit få i mig och Isak frukost och nu ligger pluttis och sover igen. Själv ska jag städa badrummen och plocka disk!
Ha en skön morgon!

7 Minuter

Den magiska gränsen när jag tränar. Upp till 7 minuter känns det mest småjobbigt, men efter det så flyter allt på och jag kan träna hur länge som helst känns det. Var likadant förut när jag brukade träna på löpbandet. Kroppen kommer in i någon slags andra andning efter det. Väldigt glad att jag hittat tillbaka till det för nu är träningen rolig:)

Lillskrutten ligger i vagnen och sover nu efter en härlig promenad hem efter att ha varit och ätit lunch. I vagnen kan han ju alla fall inte krypa runt när han ska sova. Han är helt hopplös i sängen bara vägrar sova och kryper och klättrar. Något tips på hur man får dom att ligga still?
Såhär hittade jag honom igår när han vaknat. BUS♥

Sov sött

Nu ska jag sova! Imorgon blir det träna igen. Tråkigt att det ska vara så kallt hela tiden, vill ju kunna ta en promenad ibland också. Hoppas ni haft en trevlig kväll.
Sweet dreams!

Måndagslista

Känner ingen riktig inspiration för att göra en måndagslista idag. Trögt med vikten just nu +0,4kg trots att jag tränade hårdare förra veckan:( Kanske just därför, har fått muskler istället:)

Denna måndag är jag glad för:
* Jag har världens finaste son♥
* Jag älskar min sambo♥
* Jag har kommit igång med träningen och det börjar kännas lättare:)
* Hade en skön slapparhelg
* Jag har idag tagit tag i att skriva lista på vad jag äter så jag ska gå ner i vikt, inget fusk här längre!
* Isak är så duktig på att krypa, hej vad det går:)
* Har ju ett spabesök att se fram emot på Högbo Brukshotell. Fick ju presentkort när jag fyllde år. Datum är dock ej inbokat.
* Har en så härlig familj, älskar er alla!

Fler måndagslistor och mer information finns på Jennys blogg!

Ha en bra kväll!

Kladd

Här är lillpluttis när han försöker äta själv i helgen. Riktigt kladdigt men nu är kläderna tvättade och rena igen!

God Morgon!

Måndag morgon, ny vecka nya tag! Har varit uppe sen 7. Isak sover igen tvätten i maskin och snart dax för vägning. Stora snöflingor seglar ner och det blir åter väldigt vitt.
Hoppas ni får en bra dag!

Finaste älsklingen!

Inte mycket

Har varit en lugn slappar dag idag. Kollat på skidor och städat ur lite lådor. Isaks farmor var här en stund på eftermiddagen också. Isak har blivit så duktig på att krypa omkring. Det går fortare och fortare och man får passa alla sladdar då det är en favorit att dra i allt! Min lilla busunge♥
Nu ska jag gå och sova. Tränade faktiskt idag också. Kändes bra. Undrar vad vågen visar imorgon?
Sov så gott och sweet dreams!

Hot

Ikväll lagade vi till Kyckling med Piri Pirisås och Sötpotatisröra. Nice men very very HOT! Receptet va från Jamie Olivers nya program middag på 30 minuter.


Har kollat på melodifestivalen också. Gillade faktiskt Playtones bäst. Tyckte det va en catchy refräng.
Nu väntar sängen! Sov så sött♥
Trött bebis♥

Städdag

Har varit iväg till återvinningen med massa grejor nu på förmiddagen. Skönt när man rensar lite. Har vikit tvätt och älskling har varit ut och gått med Isak en sväng. Jätteskönt ute i solen men väldigt kallt i skuggan så det blev att dra in vagnen då -15 grader är lite väl kallt att stå ute och sova i.
Nu ska jag fortsätta städa här hemma. Tycker det är ganska kul faktisk alla fall när man ser att det blir skillnad!
Ha en härlig dag!

Trixman

Isak har blivit väldigt kinkig när han ska sova. Är jättetrött men sen han kom på hur han kryper så ska han bara åla sig runt i sängen och trixa. Nu äntligen har han alla fall somnat. Ska nog gå och lägga mig strax jag också. Känner mig helt slut!
Godnatt!

Jobbat

Idag fick älsklingen va hemma med lillskrutten och jag jobbade. Det gick bra och fredag är ju bara halvdag. Fick ordning på bokföringen så nu ser allt bra ut.
Älsklingen har åkt och hämtat mat så snart ska vi äta. Lite sen lunch men...

Mina älsklingar♥

Ha det bra!

Jag är med och tävlar

Vill hemskt gärna vinna det här:)


Jag tävlar om ett hemligt paket till ett värde av 600:- från Små Stjärnor
hos Agnes!

Va med och tävla du med!


Vilken morgon...

Isak vaknade tjugo över sex så då var det bara att kliva upp! Vi hann till och med säga hejdå till pappa älskling innan han stack till jobbet.Sen va det frukost för Isak. Försökte sedan lägga honom vilket inte är det lättaste sen han kom på att han kan krypa och stå halvt på huvudet i sängen. Det är så mycket roligare än att sova. Somnade dock tillslut och sov till klockan 8. Antar att en halvtimme var bättre än ingenting men det hade varit skönt att få sova lite till!
Nu har jag ätit frukost och försökt lägga snuttis vad som känns som 1 miljon gånger. Gick inget vidare då han mest försökte klättra upp på väggen! Så nu har jag flyttat ner botten på spjälsängen och det kan jag säga var riktigt pilligt. Helt slut nu men äntligen ligger Isak nu i sin säng och sover och jag kan pusta ut!
Ska väl träna lite hade jag tänkt om jag orkar...
Sen blir det att gå och äta lunch. Min favorit idag ju, pannkakor:)
Ha det bra!

Inte som planerat

Va ju meningen att vi skulle åka och storhandla idag men det blev inte riktigt som planerat. Isak va jättetrött på eftermiddagen men vägrade somna så det kändes inte som läge att åka och handla när han bara skrek och var trött eftersom han inte somnar i bilen så ofta nu heller. Så efter lite dividerande hur vi skulle göra så åkte jag själv och älsklingarna var hemma. Fick med mig allt jag skulle tror jag. Blev en sväng inne på barnens hus också där jag köpte en pipmugg, haklappar och en jättefin mössa till Isak:)
Nu ska jag släpa mig iväg till sängen, verkligen jättetrött och känner att kroppen skriker efter sömn!
Sweet Dreams♥

Isak tränar med gåvagn

Han är så duktig min lilla älskling. Här är lite film från ihelgen. Tyvärr hann jag inte med att filma i början när han gick lite längre. Men lite blev det iaf!

Mysmorgon♥

Låg och myste med Isak nästan 45 minuter i morse innan vi gick upp. Min sötnos försökte klättra runt i sängen och nå sitt favoritföremål, "LAMPA".
Sen så fick pluttis dusch. Tycker han va jättemysigt att sitta i duschen och leka.
Sen har han sovit och jag passat på att skriva iordning inköpslistan.
Busunge♥
Trött Jammis
Fraisie ute på bus i snön

Nu är det dax för lunch till Isak. Sen kanske en promenad i solen:)
Ha det bäst!

Min dag

Va uppe tidigt i morse. Har tränat idag. Det känns jättebra. Gick hur lätt som helst och jag stog 15 min på crosstrainern och va inte helt död efteråt! Det tar sig:)
Resten av dagen har vi mest myst och gosat. Micke och Johanna var förbi en stund på kvällen och busade lite med Isak.
Jag och älsklingen har varit duktig och planerat en matlista för kommande 2 veckor så imorgon blir det Maxi för storhandling!




Godnatt sov så gott!

Lugn morgon

Har suttit i lugn och ro och ätit frukost, bläddrat i posten och lyssnat på radion. Skönt att njuta av en lång frukost helt ensam. Isak sover och jag har hunnit plocka undan all disk från igår. Skönt att ha det gjort.
Vädret är lite galet. -19,5 grader och snöar....det är vinter det! Hörde dock om några stackare tror det va Arvidsjaur där det va -45 grader OCH strömavbrott! Inte kul.
Blir en sån här innedag idag också. Kanske ska träna lite, kan behövas!
Ha en bra dag!

Happy Valentines Day♥

Hoppas ni alla haft det bra idag på kärlekens dag. Fick en jättefin blomma av älsklingen när han kom hem från jobbet. Jag lagade god lax och senare åt vi kladdkaka och glass. Mysigt. Har gosat lite extra med Isak också. Nu sover mina älsklingar och jag ska också gå och lägga mig.
Sov så gott!

Måndagslistan

Då var det dax att göra måndagslistan igen! Kika in på Jennys blogg för fler listor och mer info!

Idag måndag är jag glad för:
* Isak hade gått upp fint i vikt och växt 0,5cm på längden
* Hade en toppenkväll på travgalan
* Isak har börjat ta sig framåt! Duktigaste killen♥
* Jag hade gått ner 0,1kg! OK kanske inte jättemycke men inte ätit så nyttigt i helgen så jag är glad att det var minus. Troligtvis skulle det vara mer om jag vägde mig imorgon.
* Solen skiner:) Dock nästan -20 grader men inne är det varmt!
* Alla ♥ dag idag! ♥♥♥Kärlek♥♥♥
* Gammelfarfar va här och hälsade på en stund på fm. Kul:)
* Vi har en snöslunga, tur när det kom så mycket snö i fredags.
* Mina underbara älsklingar♥
* Jag vet att man kan bara man vill! Om man aldrig försöker kan man inte lyckas

Ha nu en härlig dag!

Galan

Hade det jättetrevligt igår kväll på travgalan. Tyvärr vann inte mammas häst priset men men. Åt god mat och unnade mig ett glas vin. Hade en intressant diskussion med Tony E om varför jag inte åt kött. Mycket skratt blev det!
Hemma hade älsklingarna en myskväll och låg och sov när jag kom hem.

Nu har vi varit ute på en promenad i nästan en timme. Skönt att få lite luft. Lillpluttis ska sova middag nu och vi ska ta det lugnt. Ha en fortsatt härlig söndag!


Nu går det framåt!

För första gången igår tog sig Isak framåt helt själv genom att åla/krypa. Så stolt mamma. Har verkligen längtat efter det. Nu 7 månader och 10 dagar så hände det! Min älskade lillplutt♥
Idag har han tränat förfullt och tycker det är jätteskoj att äntligen kunna ta sig någonstans. Snart kommer vi få plocka undan saker på tv bänken också då han försöker nå saker överallt.
Titta på filmen och se hur duktig han är!

Kaos

Vaknade tio över 6 och trodde det var mitt i natten! Mörkt ute och snön yrde och fönstren igensnöade så man knappt såg ut. Snöandet avtog ett tag för att nu återigen ha kommit igång. Vinden viner genom huset och uppfarten har drivit igen. Skönt att man kan stanna inne och mysa!
Isak sover igen, älsklingen pulsade nyligen iväg till jobbet och själv ska jag kolla på skidor.
Ha en bra dag!
Mina älsklingar♥

Middag

Nu är man mätt och belåten!

Föräldragrupp

Har varit på sista mötet med föräldragruppen på eftermiddagen. Lite tråkigt att det va sista gången:( Men Dom ska börja med öppen föräldragrupp från måndag med drop in. Jättebra tycker jag. Isak fick leka med Wilma, hon är hans favorit. Trots att hon ville ta hans napp, söt dom är småpluttarna♥
Inte lika kul när vi skulle åka hem och bilen hade snöat igen så det blev att borsta av. Ska ju komma uppåt 2dm snö här.... Trodde det var färdigt med vinter nu men icke!
Nu ska jag göra iordning mat medans Isak fortfarande sover. Pasta med Kräftstjärtsås blir det ikväll, mums.
Mys på i snön!

Dream a little-dream a lot!

Jag är en sån där person som drömmer otroligt mycket och har alltid gjort sen jag va liten. Eller, ja egentligen drömmer ju alla men jag kommer ihåg mina drömmar. Kan vakna på morgonen och det känns som jag varit med i nån häftig film! Jättesvårt att beskriva med ord va dom handlar om men ser i mitt huvud exakt hur drömmen var. Ganska häftigt tycker jag!

Nu ska jag tillbaka till verkligheten och betala lite räkningar! Buuu för det.
Ha en bra dag!

Dax att jobba

Väntar på att älsklingen ska komma hem så ska jag gå iväg och jobba. Nu har håret torkat och det ser jättefint ut. *Nöjd*

Nu är jag fin igen:)

Har hunnit träna nu medans Isak sov, skönt. Sen passade jag på att slänga i färgen i håret när jag duschat. Lite riskabelt då jag va osäker på om jag skulle hinna innan pluttis vaknade igen. Inte kul om jag stått med färg i håret och han börjat grina. Men det gick bra. Håret är fortfarande blött, men vad jag kan se så verkar resultatet blivit bra så jag är nöjd. Nu känner jag mig fin igen:)
Ha en skön dag!

Tidig kväll!

Nu sak jag gå och lägga mig. Tidig kväll, men känner mig rätt trött. Isak somnade redan vid 20.30! wow har nog aldrig hänt. Hoppas bara han sover hela natten och inte väcker oss. Älsklingen ska upp vid 5 imorgon så han behöver få sova. Ska försöka träna lite imorgon igen.
Sov så gott♥

Lite trötta idag

Har nästan gått upp nyss. Eller ja, vi va upp vid 7.15 och åt frukost men gick och la oss vid 8 igen. Isak va vaken inatt mellan 3.30 och 4 för stackars liten hade kissat så det läckt i blöjan så pyjamas och allt blev blött. Bara att upp och byta blöja och pj:s och sen amma lite så han kunde somna om. Så därför har vi vilat lite extra nu på förmiddagen.
Snart är det dax för lunch för snuttis och sen tänkte jag kolla lite på skidor.
Ha en skön dag

Natti natt ♥

Nu ska vi gå och lägga oss. Hörs imorgon.
Lilla Busfröet♥

Sov så gott

Ny låt!

Här är "nya" låten med Rebecka! Hur bra som helst. Lyssna och njut!
Rebecka-Make A Run

Duktig

Nu har jag svettats lite igen:) Skönt att träna lite. Isak sover och jag är hungrig. Ska gå iväg och äta lunch när han vaknar. På förmiddan har vi haft lite mys och bus. Älsklingen tränar hela tiden på att krypa. Tar sig väldigt snabbt runt i en ring, men inte så mycke framåt. Stackarn blir så frustrerad. Tur att det finns några leksaker som han kan sitta still och leka med lite också!

Måndagslista

God morgon! Har varit uppe sen 7.15 och känner mig på riktigt bra humör. Här är veckans måndagslista som jag lägger upp på Jennys blogg.

Idag måndag är jag glad för:
* Isak♥ mitt allt, älskar honom mest av allt!
* Hade en skön kväll igår med ett lyxigt bad, ansiktsmask och så härligt doftande bodylotion från Make Up Store som gör en glad! Riktig mammalyx!
* Vågen visade -0,8kg imorse, Jippie!!!!! Trots jag inte kunnat träna på hela veckan.
* På lördag är det travgala, längtar. Älskar att få klä upp mig och göra mig extra fin:)
* Vi kunde ta en härlig promenad i solen igår, gör en pigg och glad
* Älsklingen är så underbar och smyger upp på mornarna för att inte väcka oss, Tack sötnos älskar dig♥
* Benet känns nu helt bra, bara blåmärke och lite svullnad kvar men nu kan jag träna igen!
* Jag lever mitt liv som jag vill!

Ha en skön måndag!

Lovely

God Morgon!
Helt underbart väder ute!...och jag sitter inne. Hmmm. Men Isak sover så kanske en promenad lite senare när han vaknat och ätit lunch. Har själv huvudvärk, men tagit tabletter så hoppas att det ska släppa.
Älsklingen gick ut på en promenad själv nyss, eller mer typ; älskling, det är ok om du vill göra nåt, vi klarar oss. Är ju hemma själv i veckorna varje dag så vill han gå ut i solen så är det helt ok!
Ska kanske kolla på lite skidor nu.
Ha en härlig dag och njut av solen!

Välling?-Näe det är ju för bebisar!

Godmorgon! Pigg och utvilad idag:) Isak sov mycket bättre inatt, skönt! Tänkte vi skulle prova att ge honom lite välling så här på förmiddan. Han åt ju i början för att sen vägra äta det mer. Så älsklingen blandade iordning lite i nappflaskan och jag skulle ge honom....Han fick in pipen i munnen sen åkte den och tungan ut i en konstig grimas. Då hade inte ens vällingen kommit i närheten av munnen! Lilla toker♥ Vi provade även att ha upp det i hans drickmugg men inte heller av det lät han sig luras. Fick sedan vatten i muggen och då drack han gladeligen! Så Isak tycker att välling, det är ju för småbebisar, han är ju stora killen och ska ha "riktig" mat! Mammas älskling♥

Idag ska vi nog bara slappa. Kanske ut och gå en sväng senare. Vi kom i säng innan kl 22 igår allihopa, inte varje fredag det händer!
Ha en bra dag!

Lite huvudbry

Har jobbat idag. Det gick väl sådär. Ska ju ta över bokföringen på älsklingens jobb. Men tydligen bokför dom enligt en annan modell än vi gör på jobbet:/ Så nu måste jag lära mig ett nytt sätt och det snurrar konton i huvudet på mig nu! Men det blir nog bra. Revisorn rättar ju alltid till om det blir nåt fel!

Isak sov dåligt i natt så är lite trött nu. Stackars älsklingen som skulle upp och jobba vid 5 är ännu tröttare. Det gick alla fall bra för farmor att vara barnvakt. Isak hade mest sovit. Nu har vi förberett maten för ikväll, hemgjord pizza. Mums!

Sitter och lyssnar på 2 inspelningar på myspace som min kusin har gjort. Hon är ju såååå himla duktig och bra! Klicka på länkarna för att lyssna! ♥Enjoy♥
Rebecka-Out Here On My Own
André Åhl-Persson feat. Rebecka-Heart to Love

Nu ska pizzorna in i ugnen och sedan är jag bänkad i soffan för resten av kvällen och hoppas på att "Zackisen" sover ett tag till.
Ha en skön kväll!



Sova nu

Tänkte bara säga godnatt. Älsklingarna sover så nu ska jag också lägga mig. Ska jobba lite imorgon. Isaks farmor kommer och är barnvakt några timmar, tack♥
Sov så gott och sweet dreams

Måste vara trött

Förstår mig inte alltid på lilla sötnosen. Just nu ligger han ute och sover i vagnen. Nyligen så sa det KAAABANG från taket när all snö rasade ner. Han grinade till lite och fortsatte sova....
Sen ibland kan man inte vända på sig i sängen utan att han vaknar. Min älskling♥

Regn?

Vaknade upp och det va alldeles grått och trist ute:( Tror att det regnar, inte säker men tänkte inte gå ut och känna efter! Igår var vi på Maxi för storhandling. Gillar att storhandla. Kul att strosa runt i butiken bara. Dock va Isak trött när vi kom dit så jag försökte gå en sväng ute först för att få honom att somna men icke. Gick ändå ganska bra, han fick sitta upp och leka med varorna vi plockat. Sedan kör vi ju med självscanning vilket är så smidigt. Aldrig någon kö när man ska betala. Tyvärr fick vi ju då avstämning vilket inte är så kul. Bara att plocka upp allt ur 4 stora påsar och sedan packa ner igen med en smågråtande Isak i vagnen....
Sedan somnade han direkt i bilen när vi åkte hem sötnosen♥

Idag har jag inte planerat något speciellt. Känner mig extremt trött och borde nog ligga brevid Isak i sängen och sova lite till men då känns det som den enda tid jag har att göra något försvinner.

Hoppas ni har en bra dag!

Kan gå igen!

Lyckades alla fall ta mig ut en sväng idag. Gör inte så ont i benet men känns fortfarande. Fick lixom gå och vinkla foten inåt för att inte belasta utsidan av lårmusklerna...såg säkert jättekonstigt ut men wiiiie, so what!
Idag har jag skrivit en ny lista för mat för 2veckor framåt så imorgon blir det storhandling igen:) Känns så skönt att planera och har verkligen funkat jättebra hittills. Älsklingen kan nu gå till kylskåpet och läsa på lappen vad vi ska äta så behöver han inte fundera♥
Idag var Isak så trött när han skulle äta lunch att han knappt fick i sig en halv burk. Detta trots att han precis sovit...lillskrutten♥ Nu ligger han ute och sussar sött i vagnen min älskling! Älskar honom så obeskrivligt mycke!


Ha en bra eftermiddag!

RSS 2.0