Lite trött idag

Blev sent igår. Jobbade ju och kom hem 1.45 i natt. Men det var riktigt kul med mycket folk och så var ju Fanny Mae & The Dynamite Belivers så bra!
Hade klätt mig i passande kläder till deras musik och fick jättemånga kommentarer hur fin jag va:) Kändes jättekul!
Har inte gjort mycket idag, mest bara tagit det lugnt och läst ut boken jag började på igår. Busat med Isak och så tog vi en liten promenad på kvällen, skönt med lite luft.
Nu blir det soffan ett tag. Ha det gott!

Min favorit

Älskar torsdagar! Då är det pannkakor:) Måste vara bland det godaste man kan äta!
Pluttisen har somnat för kvällen och älsklingen är och visar en stuga för sin mamma. Imorgon ska vi upp till Tierp Arena för lite dragracing och farmor är barnvakt till Isak. På kvällen kör vi grillkväll på jobbet igen och Fanny Mae & The Dynamite Belivers ska spela. Dom är så himla bra, rockabillyband från Gävle. Jag ska jobba så hoppas det blir mycket folk!
När älsklingen kommer hem ska vi kolla på sommar med Ernst som står på pause och väntar. Så smidigt att kunna pausa, särskillt för mig som behöver gå och kissa titt som tätt!
Ha en skön kväll!

Lovely day

Har haft en riktigt skön dag idag. Solade en stund på förmiddagen medans Isak sov. Sen var det lunch. När vi kom hem var det massor av bus innan pappa kom hem. Vi tog en promenad ner till granngården och köpte grejor till stigbyglarna. Isak somnade i vagnen. Hemma igen tog jag ett skönt dopp i poolen och sen så njöt jag av lugnet i solen ett tag. Små slumrade lite i solsängen, riktigt skönt och avslappnande.
Senare kom Isaks farmor hit och då var det mer bus. Morbror  var också hit en stund.
Nu är det dax för sängen och ladda för en ny dag imorgon.
Sweet dreams♥
Bus med farmor♥

Väntar

Sitter och väntar på att lilla älsklingen ska somna så jag kan ta en dusch. Kanske ska man lägga sig ute i solen ett tag först, riktigt varmt ute idag. Fast det känns lätt som jag skulle kunna somna om jag lägger mig och då hinner jag inte med nån dusch innan snuttis vaknar igen....hmmm
Igår målade vi lite till, sånt som inte blivit gjort än sen vi flyttade in, undertaket ute. Inte jättekul jobb men det var väl kanske på tiden efter 5,5 år! Så idag värker axlarna och nacken efter att stått med skaft och roller.
Nej det blir nog på med bikinin nu och lägga sig vid poolen en stund!
Ha en skön dag:)

My all♥






Bara 3 veckor kvar

Kan inte fatta att tiden går så fort. Mo 3 veckor ska lillpluttis börja inskolning på dagis. Min lilla älskling ska bli stor!
Så ska jag börja jobba igen. Det blir ganska skönt men kommer kännas konstigt att inte ha Isak hos sig hela tiden. Men jag tror alla fall han kommer att älska att gå på dagis och få leka av sig ordentligt på dagarna. Han har ju så mycket energi.

Igår kväll var jag till stallet och red Bumbi. Han var sitt gamla jag igen, hur pigg som helst. Trodde jag skulle flyga av ett tag när han inte visste vilken hov han skulle ha i marken och mest hoppade på stället, men det gick bra. Funderar dock på att köpa en säkerhetsväst, känns som det skulle kunna vara en bra investering!

Just nu så sover lillsnutten och lär nog göra så en timme till. Ska kanske gå ut och göra något. Var jättenysig och snorig nu på morgonen, troligtvis lite allergisk så jag känner mig mest trött. Tog en allergitablett och hoppas på att det släpper.
Ha en skön dag!

My way might not be the way you like it

Jag kanske inte visar det utåt, men det betyder inte att det inte känns inuti. Jag saknar farmor men mitt val är att fokusera på positiva saker hellre än att vara ledsen. Jag vet att du har det bättre där du är nu farmor och du finns i våra hjärtan.

Innedag

Regnade för fullt i morse när jag klev upp. Inte bästa staryen på dagen. Isak och jag har bara varit inne och lekt. På eftermiddagen när vi varit och ätit lunch sov pluttis sin eftermiddagslur, i hela 3 timmar! Brukar sova runt 2 timmar annars så han måste varit jättetrött.
Efter maten tog vi alla fall en promenad ner och handlade lite så vi fick lite luft. Nu sover pluttis och jag och älsklingen slöar i soffan. Hoppas det blir finare väder i morgon men prognosen har sagt regn så ska väl inte hoppas på nå större mirakel.
Sweet dreams♥

Shaky

Känner mig helt svag i benen just nu. Var hem till mamma och red Bumbi en sväng. Första ridturen på nästan 2 år! Gissa om han blev pigg när vi red förbi dom andra hästarna som kom rusande i hagen! Vi hamnade nästan i diket! Men kul var det, tror jag Bumbi också tyckte.
Bumbi
Isak var med morfar under tiden och åt hallon, mysisen♥
Nu ska jag sova, tar på energin att va ute sådär.
Sweet dreams!

Älsklingen♥


Skogstur

Igår tog vi en sväng ut i skogen för att titta om det hade börjat komma några kantareller än. Och gissa om! Fick ihop en korg på 45 minuter. Isak tyckte det var mysigt i skogen och åt massor av blåbär och smultron. Synd att det var så mycket småflugor och mygg bara.
Lilltutten har ju börjat gå nu också! Han är så duktig och tycker det är jättekul att gå omkring. Imorse kom han traskandes från hallen in till köket alldeles själv:)
Älsklingen jobbar idag ett tag får se vad vi ska hitta på. Nej nu är det dax för sömntutan att vakna!
Ha en bra dag

Sommarlov!

Bloggen har fått haft lite ledigt ett tag nu. Älsklingen har haft semester så då har jag inte velat suttit vid datorn.
I torsdags var vi till Kolmården, mysigt.

Bästa bilden på söta kamelerna!

Älsklingarna inne hos getterna♥


I kabinen för en tur på "safari" och titta på alla vilda djur:)

Just nu är jag själv hemma, eller Isak ligger ju och sover, men älsklingen är och fiskar. Mamma har varit här och hållt mig sällskap hela eftermiddagen, mysigt.
Jag är på väg att bli förkyld igen och nyser hela tiden och snoren rinner, blä för det!
Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och kanske somnar jag till innan älsklingen kommer hem!
Godnatt och sweet dreams

Sova!?

Isak är inte så mycket för det här med att sova. Det är alldeles för spännande att vara vaken. Var på en liten utflykt idag till Uppsala först och köpte medel till poolen. Sen bestämde vi oss för att åka till Sigtuna. Hade tänkt en mysig promenad längs vattnet, titta på båtarna och äta lite. Isak somnade i bilen på väg dit när vi nästan var frmme. Vi löft över honom i vagnen och han fortsatte slumra till....i ungefär en minut! Sen hörde han ju massor av människor, spännande. Så då var han vaken, vilket var ok när vi tittade på lite båtar. Men trött som han var började han gnälla, grina och skrika. Försökte få honom att sova men icke! Så det blev ingen mat för oss utan bara att sätta sig i bilen och köra hem....
Nu sover han alla fall för natten efter mycket skrik och protester. Så nu ska jag också gå och lägga mig, för jag tycker faktiskt om att sova!
Godnatt och sweet dreams♥

RSS 2.0