Snart drar vi till fjällen!

Blev sovmorgon imorse eftersom lillpluttis sov hos mormor och morfar. Sen har jag städat och tvättat 6 maskiner! idag.
Hämtade Isak på eftermiddagen och då åkte vi till fammo och gassa som Isak säger.
Imorgon åker vi till Ramundberget för en vecka i fjällen:) ska bli härligt. Får se vad Isak tycker om 6 timmars bilresa! Förhoppningsvis sover han nån timme i bilen. Tänkte åka efter lunch när det är hans sovtid. Kommer kännas lite konstigt att komma till en massa snö och minusgrader igen men det är ju så härligt när solen värmer.
Nu är det dax att hänga upp sista maskinen tvätt så allt är torrt tills imorgon så vi kan packa.
Sweet dreams♥

Feeling down

Skit också. Volleybollen förlorade sista semin och är nu ute ur slutspelet, buuu för det.
Imorgon kväll är det ju hockey! Go tigers. Jag, älsklingen och Niclas ska åka och kolla:) Lillpluttis ska sova över hos mommo och mossas något han längtar efter♥
Nu ska jag hoppa ner i sängen och få några timmars sömn.
Sweet dreams♥

Världens underbaraste♥


Mammas älskade lilla pojke♥
Alltid när man hämtar honom på förskolan vill han leka lite till. Idag skulle vi bygga lite pussel och en annan pojke ville också vara med. Då visar Isak en bit för honom och säger brandbil A*****s. Gullungen talar om för A att det är en brandbil. Sötnos som vill lära dom andra barnen som är lika gamla vad saker heter!

På eftermiddagen när P slutat jobett åkte vi och köpte takräcke till bilen så vi kan låna mamma och pappas takbox när vi åker till fjällen.
När vi kom hem tog jag en joggingtur 5km i regn, blåst och lera. Men vad gör man inte! Som tur var slutade det regna ganska snabbt och på slutet kom till och med solen fram:) Underbart!
Till middag blev det stekt torsk med palsternacksmos, supergott.
Nu är det dax att krypa ner i sängen
Sweet dreams♥

Oh so quiet

Har precis kommit hem från volleybollen. Förlust i en 5 settare:( Not happy!
Här hemma var det helt tyst och mörkt. Två sömntutor som ligger och sover! Sitter och tar det lugnt i soffan nu med en kopp te.
Imorgon blir det att springa igen, längtar. Nu är det bara 94 grymma dagar kvar!
Ha en skön kväll♥

I ♥ Running

Har äntligen kommit igång att springa igen, så underbart. Tredje gången idag och 5km kändes riktigt bra. Sprang inte hela tiden men mer än hälften alla fall och knäna verkar klara sig också. Älskar att springa, musik i öronen och vind i håret=frihet, vardagslyx!
Känns som det kommer bli en bra vecka!
Isak har somnat, P gick precis och la sig så jag borde väl också göra det. Imorgon kväll blir det volleyboll igen:)
Sweet dreams♥

Nytt till pluttis

Sovmorgon imorse, trodde klockan va 9 imorse när jag kollade på mobilen och visst det va den, i sommartid för mobilen hade ställt om sig själv till sommartid något jag totalt glömt bort. Men va ganska utvilad alla fall.
På dagen var vi till Valbo och köpte ny jacka, skor och gummistövlar till Isak. Jackan va supersnygg och verkar jätteskön med mjukt fluffigt foder i hela.

Fina lillkillen i nya jackan♥

På kvällen var vi över till M och J en sväng och kollade hur fint dom fått när deras rum blev klart.
Tyvärr har jag inte hunnit träna nåt idag men tänkte försöka komma ut och springa imorgon.
Nu måste jag nog ta och krypa ner i sängen och få min skönhetssömn;)
Sweet dreams♥

Dag 99

Fick sova inne i Isaks rum inatt pluttisen vaknade och va lite lessen. Imorse vaknade han strax efter 6 och va var det första han sa? Coca Cola, coca cola, mycke, dricka mycke, coca cola....Eh what??? Han har typ fått det kanske 2ggr och det va ett bra tag sen. Undrar vad som rör sig i hans huvud?
Blev ingen "extra" träning idag men cykla till och från förskolan plus ca. 2km extra så det känns bra ändå. Åt jättegod citron och basilikafisk med matvete till middag som va nyttigt också. Sen gjorde jag fruktsallad med Ananas, Galiamelon, Banan och Jordgubbar som jag och Peppis mumsat på.


Nu är det bara 98 grymma dagar kvar!
Ha en bra kväll♥

JAAAAAA!

Brynäs vidare till semi första gången sen 99/00, happy? Oh yes!

Nu köööör vi!

Dag 100, 99 to go. Första grymma dagen har börjat perfekt. Isak sov bra, sen blev det en mysig cykeltur till förskolan. Underbart väder med sol och +17 grader.
När älsklingen kom hem från jobbet tvättade han bilen och jag passade på att ut och springa. Tog mig runt 5 km med blandat gå/springa. Kändes riktigt bra bara lite känning i knäna hoppas verkligen jag ska kunna börja springa lite mer regelbundet nu. Är så skönt att ha en matlista också, går fortare att göra iordning mat när man inte behöver tänka!
Har varit iväg och tittat på volleyboll och yes som som vann helt överlägsna mot ett lag som inte förlorat en match den här säsongen. Va riktigt kul att se. Nu är det hockey på tv:n som gäller. Förlängning mellan BIF och FHC. Go Brynäs!!!
Have a great night♥

Fullt i kylskåpet

Nu så har vi fyllt på i skåpen här hemma med massa nyttig mat. Tycker det är kul att storhandla.
Till middag har vi ätit Lax med kokt potatis och hollandaise och jordgubbar till efterätt:)
Nu är det lite soffmys. Blir hemma med Isak imorgon också så han inte blir sjuk igen.
Ha en bra kväll!

Go Tigers!

Yes, Brynäs slog Frölunda med 5-0 underbart! På måndag ska jag och älsklingen till Gävle och kolla när dom slår ut Frölunda och går vidare till semi:) Ska bli skoj, va längesen ja va på hockey nu.
På dan när Isak sov var jag ut på en långpromenad i en timme, skönt men synd att det inte var soligt.
Isak sov jättedåligt inatt och det slutade med att jag fick sova i andra sängen i hans rum. Sen har han varit trött hela dagen pluttisen. Inte riktigt frisk än, hostar och rosslar och snorar men ingen feber alla fall.
Nu ska jag krypa i säng, ska försöka komma upp hyfsat tidigt imorgon för vi ska till Maxi och storhandla. Har planerat matlista för 2 veckor så vi slipper stå varje kväll och fundera vad vi ska handla och laga för mat.
Godnatt och sweet dreams♥


Nu finns det inga ursäkter!

Har precis anmält mig till tävlingen 100 Grymma dagar som går ut på att du ska sätta upp ett mål för 100 dagar och hålla dig till det. Lite extra motivation är alltid bra, man kan vinna ett PT paket!

Klicka på länken för att komma till tävlingen! HUNDRA GRYMMA DAGAR!

Trouble x3

Isak har fortsatt hög feber. På dagen sov han nästan 5! timmar och hade vaknat och haft feberfrossa och sagt att han va kall. Pluttis hade då 39,5 och skakade. Nu har han fått alvedon och sover igen.
Jag var hemma på f.m och vid 13 kom älsklingen hem så jag kunde åka och jobba. Lyckades bränna mig på ett ugnsgaller så nu har jag ett rött brännmärke över handleden som kommer bli ett lagom fint ärr:(
Som inte det var nog så såg jag Jammisen sitta ute och inte vilja rör sig. Fick gå ut och bära in honom eftersom han inte ville stödja på ett framben. P sa att han hade bråkat med en annan katt imorse så det är väl en klo eller nåt. Så trouble tre gånger om!
Jag hann alla fall få lite gjort hemma idag, plocka undan rena tvätten som legat i tvättstugan i några veckor och bara blivit mer! Tog även tag i att göra en ordentlig rengöring av ugnen så det inte blir os i den när den blir varm...
Kom ut och sprang igår också:) alla fall bitvis. Vill ju gärna kunna springa lite igen det är ju så skönt att bara i med musik i öronen och låta benen gå. Har lite ont i knäna idag men om jag börjar lite lugnt några veckor ska det förhoppningsvis gå bra.
Ha en härlig kväll♥

Here we go again

Inatt började Isak hosta och hade bara sovit lite på dagis pga hosta. Nu på kvällen kändes han varm och ja, feber igen 39,3 stackars lilla älsklingen. Nu ligger han i sängen och hostar och nyss blev han jättelessen och ropade och hade kräkts ner hela kudden och ansiktet pga hosta:( Tycker så synd om honom skrutten som inte kan sova. Tror han har fått influensa, läste på 1177 och det verkar vara typiska symptom så nu är det bara att hålla tummarna att vi andra klarar oss!
Nu sitter vi och tittar på hockey Brynäs-Frölunda, heja Brynäs!!!
Ha en bra kväll

Tandvärk

Kanske förkylning på g igen? Känns som jag skulle bitit ihop med tänderna för mycket så det värker i dom, har känt så nu några gånger förr och tror jag blivit förkyld sen. Hoppas det inte blir så nu!
Imorse blev det promenad med Isak till förskolan, så skönt det var att njuta av solen lite innan jobbet. Kunde ha min tunna jacka bara, härligt att inte behöva bylsa på sig tio lager kläder för att gå ut! Har sett några krokusar titta fram i en rabatt här i området också och fåglarna är som galna så nu är våren här:)
Det gick bra för Volleybollen igår och Isak tyckte det var skoj. Efter matchen fick han springa omkring nere i hallen med massa andra barn och leka med bollar sötisen♥ Något han tyckte var väldigt kul och ville inte åka hem.
Jag hade mina nya fina kläder som jag köpte i lördags, älskar färgerna! Byxorna är highwaist och så sköna!
Bus med sötisen♥

Nu är det dax att krypa ner i sängen och ladda batterierna för morgondagen.
Sweet dreams♥

Lunch


Jordgubbar, avocado och getost:)

Älsklingen har åkt på hockey med min pappa och Isak sover. Mamma kommer hit sen och då ska vi gå och titta på Volleyboll:) Har inte varit nåt den här säsongen men nu när dom är i kvartsfinal är det väl bäst att passa på.
Varit ute på en promenad i solen, skönt. Isak njöt i vagnen och vi hälsade på hos farmor och farfar.
Nu ska jag passa på att bara ta det lugnt en stund innan Isak vaknar igen.
Ha en härlig eftermiddag!


It is what it is!


LOVE♥


Painful

Lillpluttis ligger och sover och vi slappar i soffan. Isak är så mammig nu, bara mamma mamma hela tiden. Bort pappa säger han och puttar bort stackars pappa. Jag har dessutom jätteont i nacken nästan typ nackspärr så jag bär inte gärna omkring på Zackisen om jag inte måste vilket gör att han blir ännu mammigare. Han är så trött på kvällen men inte konstigt så som han lever om, inte still en sekund och babblar hela tiden lilla sötisen♥
Gullungen har väldigt bestämda åsikter om allt och ska bestämma själv vad han ska ha för kläder. Just nu ska han bara ha sina strumpor med bilar på, inga andra duger!
Till middag blev det Kikärtsbiff med Ris, Avocado och Grekisk Yoghurt, gott!


Ha en bra kväll! Själv ska jag knapra värktabletter och hoppas nacken känns bättre imorgon!

I'm alive!

Bloggen har fått gått lite på sparlåga ett tag men nu ska jag försöka uppdatera lite bättre!
Alla är hyfsat friska, bara pappa P som har lite förkylning kvar.
I lördags var jag och Isak till Uppsala till min kusin som fyllt 25 och firade henne. Det var en trevlig dag och kul att hon gillade kläderna vi köpt:)
Micke och Johanna har också en trevlig liten överraskning♥ till i sommar. Spännande!
När älsklingen kom hem från jobbet hade han också en liten överraskning, han har anmält sig till Vasaloppet nästa år! Crazy!!!!! Något jag ALDRIG skulle göra.
Nu kollar vi på Familjen Annorlunda, I like:)
Ha en bra kväll♥

RSS 2.0