Gäsp

Sitter och gör ingenting. M och J har varit här och vi har ätit plankstek. Jag åt med kyckling och dom andra hade oxfilé som P hade varit och handlat.
Lillsnuttis hostar fortfarande men har somnat alla fall. Tyvärr har babyvakten slutat funka eller de uppladdningsbara batterierna i dom går inte att ladda mer så imorse  var jag orolig att jag inte skulle höra när han vaknade med sovrumsdörrar stängda men vaknade strax efter 6 av en lillkille som ropade; mamma, mamma♥
Nej nu är det aängen nästa för mig innan jag somnar i soffan!
Sweet dreams♥

Rent hus

Hemma idag oxå. Hostande lilllkille men ingen feber idag. På förmiddagen städade vi hela huset. Isak har ju varit rädd för dammsugaren men nu så är han kompis med den efter två timmars dammsugande. Så skönt att få ordentligt ren i hela huset. Blir så mycket katthår/damm överallt. Passade på att vädra in lite frisk luft oxå när det inte var så kallt ute.
Efter Isak fått lunch tog vi en promenad med vagnen ut i solen och njöt av värmen, helt underbart var det och välbehövligt med lite solljus! Sen sov Isak nästan 2 timmar ute i vagnen och friska luften, skönt.
Mamma/mormor kom hit vid 3 tiden så jag kunde åka och jobba lite. Sen blev det pannkakor för mig och P när Isak somnat. Hade köpt jordgubbar färska! på Ica för 10,- och dom är supergoda, söta och mumsiga och passade perfekt att ha på mina pannkakor.
Nu har ja kollat på The River, spännande serie på 5:an. Dags att borsta tänder och mata katter innan sängen kallar!
Godnatt och sweet dreams♥
 Våran sötunge♥

 Mys♥

Hemma vecka igen

Lillsnutten är sjuk igen. Hade feber när jag hämtade honom i måndags:( Så vi har varit hemma sen dess och lär bli hemma resten av veckan. Nu ikväll hade han 38,4 i feberoch hostar och snorar. Typiskt när vi nästan blivit friska igen!
Ett litet glädjeämne är att jag äntligen fick min piece idag:) Den är superskön och ordentligt invigd!
Snart blir det att krypa ner i sängen är jättetrött. Måste nog verkligen gå och ta dom där sköldkörtelproverna snart som jag skulle tagit i höstas!
Sweet dreams♥

Wakey Wakey

Har precis ätit frukost och gjort mig iordning. Nu är det dax att väcka sömntutan!
Ha en bra dag:)

God Natt!

Nu kryper vi i säng. Hoppas Isak tar sovmorgon! Lång dag med jobb väntar imorgon.
Godnatt sweet dreams♥

Skotta snö!

Vaknade tidigt imorse, redan 05.55 tyckte Isak va en bra tid. Vi vilade dock ett tag till och hann mysa lite i sängen innan vi steg upp vid 07.15. Ute vräkte snön ner och det låg nästan en decimeter så det var bara att äta frukosten och göra sig i ordning och gå ut och sopa av bilen. Tog nästan 20 minuter att få bort all snö!
När jag hämtade på förskolan hade han ramlat lillplutten och hade en liten bula nästan i pannan och va röd och så hade han fått lite näsblod:( Mammas älskling♥ men han va glad och skulle hoppa och springa omkring.
När vi kom hem var vi ute och skottade snö. Pappa Peppe åkte och hämtade snöslungan och körde på uppfarten.
Inne busade vi förfullt innan maten pappa tar Isaks nappar och Isak springer efter och jagar och skrattar:)

 Bam på mamma

 Nya fina kläderna Isak fick av mormor igår

 Bus med pappa♥

 Älsklingarna♥

 Coola ♥ potatisen

Nu är det Sveriges Mästerkock så man får massor av inspiration!
Ha en mysig kväll!


♥Happy Valentines Day♥

Snön yr och vi har haft mys med tända ljus och en god sallad. Nu har ljusen hunnit slockna men det är ganska mysigt ändå. Älsklingen fick hämta lillplutt på förskolan, jag var tvungen att jobba lite längre så jag hann rulla köttbullar. Sötungen sover nu han va jättetrött efter att busat med pappa hela eftermiddagen.
Nu är det House på tv så ha en bra kväll!

Hemma efter en dag i backen!

Haft en riktigt skön dag av skidåkning i Kungsberget. Vädret var kanon med sol och runt noll grader. Men vad lätta backarna kändes nu efter vi varit i Åre. Haha svarta backarna va ungefär som dom lätta i Åre...
Nu väntar vi på att lillkillen ska komma hem så vi får gosa lite innan det är dax för sängen för honom.
Sen blir det varma mackor med ost och banan och en kopp te.
Måste ju bara säga: Tack snälla mamma och pappa för att ni alltid ställer upp♥
Hoppas alla haft en fin dag:)
Kramar

Barnfritt

Isak har åkt hem till mormor och morfar och ska sova där inatt för imorgon ska vi åka till Kungsberget och åka skidor:)
Vi lyxade till det med plankstek till middag, jag med lax och älsklingen med oxfilé, nice! Nu sitter vi och tittar på Gladiatorerna och lite melodifestival.
Ha en toppenkväll:)

Finaste lillkillen♥

Nu har min lilla sötnos fått håret klippt så han ser ordentlig ut igen. Johanna kom hit på kvällen och klippte. Det gick riktigt bra. Han va lite rädd för klippmaskinen men annars va det ingen fara.

Finaste coola killen♥

Nu sitter jag och kollar på Sveriges värsta bilförare och jisses va dålig dom är! Peter är med Micke och köper grejor till M och Js hus. Snart blir det CSI. Ha en bra kväll!

Happyhappy

Förkylningen är nästan borta och snuttisen var tillbaka på förskolan idag:) Så snart kan jag nog börja träna igen. Isak var helt tokig när jag kom hem från att jobbat hos Micke. Sprang runt runt i huset för det var pringa rooolit.(Roligt att springa) Sötnosen blev alldeles anfådd.
Klarade stå emot sötsuget ikväll också:) Så nu ska jag nog sova innan det kommer tillbaka! Bara släppa in Jammisen först och ge katterna mat.
Godnatt och sweet dreams♥

Det djävulska kvällssuget

Kväll igen. Isak var hemma från förskolan idag också, med mig på f.m och pappa på e.m. Men imorgon så ska han nog kunna gå dit alla fall.
Till middag åt vi godaste/enklaste fiskgrytan full av nyttigheter.
Här är receptet:
Fräs en hackad gul lök med 4 tärnade tomater och några skivade morötter. Häll på vatten ca 1,5L. Lägg i ca 4 tärnade potatisar och en skivad palsternacka. Smula i 1,5 fiskbuljong och 1,5 grönsaksbuljongtärning. Koka till potatisen nästan är mjuk. Häll i ett paket(400g) tärnad fryst fisk och en färsk broccoli i buketter(eller använd fryst!) och sockerärtor. Koka ca 5-10 minuter till tills fisken är klar. Servera gärna med ett gott bröd till:)

Trots denna nyttiga mat och en apelsin som mellanmål på e.m så slår det till, det där attans kvällssuget! Så svårt att stå emot. Brukar ta en kopp te med honung, brukar lindra det värsta och knapra på några skivor Finn Crisp som är ett jättegott hårtbröd i tunna skivor. Ändå, tänk vad lockande dom där goda hallonmuffinsen är som ligger i brödskrinet och lurar. Jag vet ju precis hur man ska äta, men att följa det är inte alltid det lättaste. Men nu så ska jag lyckas!

Ha en bra kväll!


På bättringsvägen

Här har vi bara varit hemma och tagit det lugnt nu i flera dagar. Pappa P va iväg och shoppade lite igår medans vi var hemma och lekte. Han kom hem med en underbar jumpsuit till pluttisen från Lindex. Den var vi ju självklart tvungna att inviga direkt:)
På kvällen va mamma och pappa här och P lagade mat. Högrev som stått i ugnen i 3 timmar i portöl och Potatis och palsternacksmos. Jag åt mosen och avocado och sallad, mums.
Idag har vi varit ute på en liten promenad med Isak i pulkan, skönt att få lite luft men det va lite kallt så det blev inte så långt. Nu har vi ätit pastasallad till lunch och jag åt nästan upp en liten burk soltorkade tomater själv, dom va sådär söta och goda. Isak sover och jag tittar på skidor.
Nu vill jag bli frisk igen och börja träna. Är snorig och hostar, Isak också. Men vi känner oss alla fall ganska pigga.

Älsklingen i nya jummpsuiten♥

Hemmamys♥

Ingen förskola för Isak idag. Febern hade gått ner till 37,8 imorse alla fall. Älsklingen kom hem på morgonen så jag kunde jobba mellan 9-11. Sen bytte vi och jag va hemma med snuttis. Jag har ont i halsen och nu hostar jag också, suck. Hoppas jag slipper febern bara.
Nu är det Sveriges Mästerkock som gäller.
Ha en bra kväll

RSS 2.0