Safety first

Var skönt att komma ner och träna lite idag men nu är kroppen helt slutkörd! Blir sängen nästa.
Lilla busfrö här hemma har en liten fixidé att han ska sitta i hörn, och självklart måste mamma eller pappa också sitta där. Vi har ju ett hemlarm och på det finns en överfallslarmsknapp. Igår lyckades jag luta mig mot den så det gick igång och vi fick ett samtal några sekunder senare från Securitas att vårat larm gått...
Idag stog Isak där och lekte och innan jag hann blinka tryckte han in knappen för det var ju jättekul att det pep...Så nytt samtal där jag fick säga att det var bara lilla plutten som lekte...Men det är ju skönt att veta att säkerheten fungerar!

Alla leksaker måste ju också sitta i hans hörn...


Brännmärkt

Sjukt mycket på jobbet idag.Kändes ungefär som jag var fastkedjad i stekbordet. Har knappt gjort annat än stå vid stekbordet och steka raggmunkar och fläsk. Och med fläsk kommer mycket stekfett som stänker omkring så jag har 3 fina röda brännmärken på handen efter hoppande fettloppor!
Zackisen var ute med dagis på f.m men hade mest varit lessen för han var trött och somnade i vagnen. Så sen när det var sovtid så ville inte han sova mer. 20 minuter på hela dagen är vad han sov...Så nu ligger han och sussar så sött i sängen sedan länge.
Blir sängen för mig med, är så trött. Måste vara det här med att man inte får nå dagsljus om dagarna.
Sweet dreams♥

Snuttis hjälpte mamma dammsuga igår♥

Stronger

Körde ett träningspass nere i gymmet ikväll. Börjar känna mig lite starkare nu:)
P fick rycka in och hämta plutten på dagis när jag hade mycket att göra på jobbet. Sen var mina älsklingar ute och lekte lite i snön medans jag vek tvätt.
Nu har jag slappat lite i soffan och tittat på CSI. Snart blir det nog sängen.
Sweet dreams♥

SNÖ!

Jippie, det snöar! Kan bara säga äntligen, ja jag gillar snö. Isaks min när vi gick ut och tittade på snön var priceless! Nöö säger han och har tittat ut jättemycket. Nu har han gått och sovit och älsklingen är i Stockholm och får köra försiktigt hem.
Idag har varit en riktigt slö dag. Åt jättegod fiskgratäng till middag. Det kändes som det inte blev ljust ute på hela dagen och vi var trötta allihopa. Nu ska jag mysa lite i soffan med Fraisie.






Nästan en smärre katastrof

Pluttisen och jag satt med kvällsyoghurten så hade han kissat så det blev blött genom blöjan. När vi tagit av byxor och strumpor så ville ju pluttisen gå till potten men pappa hade ju låst badrummsdörren när han stog i duschen så då blev det ju nästan katastrof. Snuttis stog utanför dörren och grinade och sa pottan, pottan lillsnutten♥ Så jag fick fäga att vi fick vänta tills pappa var klar och då var det mmm och sen var det okej. Sen när vi gick till pottan satt han direkt och kissade och bajsade, så duktig kille!

Själv har jag haft en lång dag på jobbet och kom inte hem förrän halv sex. Mycket nu inför julen!
Gick in på blomaffären på vägen hem och köpte en blomma och Årechoklad till älsklingen för vi har ju 6 årig förlovningsdag idag♥ Älskar dig älskling! Puss.
Nu har vi tittat på idol och tagit det lugnt i soffan. Nu blir det resultatet av idol.
Sweet dreams♥

Jag och älsklingen på Isla Coche när vi förlovade oss på stranden♥


Pott träning

En stolt mami här:) Isak tycker ju det är jättekul att sitta på sin potta och brukar kissa i den på morgonen när jag tar av blöjan. Annars på dagen sitter han och trycker och säger näe och kliver av och tittar i den, ingenting där. Imorse satt han som vanligt och bajsade min duktiga lilla kille. Stolt bebi och stolt mami♥ Pluttisen börjar bli en stor kille nu!
Jag har varit jättetrött idag, tror det beror på det här grå vädret. Kändes inte som det blev ljust ute på hela dagen! Näe nu är det sängen så jag orkar upp imorgon. Ska försöka komma till jobbet lite tidigare för mamma måste vara hemma tills städarna kommer och tar reda på efter sotarn som var där idag och skitade ner:(
Sweet dreams♥

Träning är lösningen på allt...eller ja nästan!

Så skönt att ha börjat träna igen. Kroppen mår så bra av det. Kände mig jättetrött när jag åkte iväg men på med lite bra musik och börja på löpbandet så var man pigg igen! Det bästa är att man varvar ner i kroppen och till och med min huvudvärk försvann men har tyvärr kommit tillbaka nu.
Lilla pluttisen är inne i en period när han tycker det är jättekul att lamla(ramla) och springer runt som en tok och ramlar med flit. Idag klättrade han upp och ner för fotpallen till fåtöljen och kastade sig ner i min famn, busunge!
Nu sover mina båda älsklingar gott och jag ska väl också komma i säng.
Sweet dreams♥

Godnatt!

Har ont i huvudet och ska krypa ner i sängen nu.
Sweet dreams♥

Väldigt seg idag!

Blev en riktigt sen kväll igår. Tog taxi hem och kom hem vid 2.30 inatt. TRÖTT! Men riktigt mysigt hade vi:) Först åt vi plankstek och sen kollade vi på "så mycket bättre" i väntan på att vattnet i tunnan skulle bli varmt. Vi satt i tunnan i över 3 timmar så härligt!
Idag var man dess då segare när man väl vaknade kl.11.40! Isak kom hem vid 16 tiden och hade haft det jättebra hos mommo och moffa. Tack snälla mamma och pappa!
Nu sitter vi och tittar på Filip och Fredrik. Ska försöka hålla mig vaken hela programmet!
Ha en bra kväll.

Barnfritt och snart bad

Isak pluttisen är hos mormor och morfar och ska sova där. Vi väntar på att M ska komma och hämta oss. Det är så tyst och lugnt här hemma utan Isak, känns lite konstigt.
Hoppas på en skön kväll med god mat och varmt vatten! Det är ju inte direkt varmt ute...Mössa på!
Ha en underbar kväll:)

Rulla rulla rulla

liten köttbulla(e). Det har jag roat mig med på jobbet idag. 394st fick jag ihop!
Nu sitter vi och kollar på Idol och har käkat pizza, ajaj inte nyttigt men whatever. Får väl träna lite mer.
Isak sover lilla trötter♥ 18.30 är han helt slut och då är det bara sängen som gäller.
Imorgon kväll ska vi hem till Micke och Johanna och äta och bada badtunna:) Ska bli härligt. Zachisen ska vara hemma hos mormor och morfar så dom får det mysigt också tror jag.
Ha en bra kväll!


Full fart!



Från Isak slår upp ögonen till han somnar är det full fart. Busar och leker för fullt. Sötnosen♥
Jag har också haft full fart idag på jobbet. Mamma fick hämta plutten på dagis så jag hann med allt som behövde förberedas. Sen när vi kom hem slängde jag ihop lite mat och sen kom Isaks farmor hit en stund. Sen var det ner till gymmet och träna lite, skönt att träna både för kroppen och knoppen!
Nu har jag hunnit slappa lite i soffan och ska gå och ta en dusch innan det blir sova.
Sweet dreams♥

Igång med träningen

Nu har jag äntligen börjat träna. Skönt att köra igenom kroppen lite.
Nu ska jag krypa ner i sängen och slumra så jag orkar med jobbet imorgon. Isak och Peter sover redan.
Godnatt och sweet dreams♥

Grattis till mig:)

Hipp hurra för jag fyller år idag. På kvällen kom mamma, pappa, Micke, Johanna, Rolle och farfar över och fikade. Och jag fick presenter:) Gissa vad jag fick!? En laptop:) Åh vad glad jag är! Tack tack tack:)
Fick även en locktång, och lite kläder. En happy girl är jag:) Så nu kan jag sitta här i soffan och kolla tv samtidigt som jag bloggar, perfekt.
Isak va jättebusig när jag hämtade honom på dagis idag, han började ju vara där en timme längre från idag och verkade stortrivas med det. Så skönt för då slipper man ha dåligt samvete. Nu ligger han och sover efter att ha busat som en tok när alla var här.
Hoppas ni haft en bra dag! Snart väntar sängen.
 Mina presenter:)

Till alla pappor♥

Grattis på fars dag!
Isak fick ge pappa en blomma och ett hjärta med texten "Världens bästa pappa". Själv gav jag pappa en stor blomma och en påse brända mandlar.


Mina älsklingar♥


Bullar!

Sitter här och väntar på att degen ska jäsa, sen blir det massor av mumsiga kanelbullar. Formarna står redo på plåtarna och väntar på att bli fyllda. Det är ju såååå gott med hembakta kanelbullar:)
Isak ligger och sover middag och älsklingen är och shoppar.
Ha en fin dag!

God natt!

Hoppas er dag varit bra för det har våran. Nu är det dags att sova.
Sweet dreams♥

Byte av arbetsuppgifter

Så har man gått och blivit kock istället. Pappa har förslitningsskador och behöver avlastning så jag ska jobba i köket nu. Ska bli kul och tänkte försöka få in lite nya rätter på menyn. Dock är det ganska tungt så jag ska börja träna lite styrketräning på älsklingens jobb. Frågade Johanna så hon vill också vara med. Blir skönt att komma igång med träning igen! Ska försöka börja med 2 kvällar i veckan får se om det kanske blir mer sen.
I söndags fick jag bara jätteont i magen under revbenen som jag hade jämt förr när jag var sjuk (fick aldrig nån diagnos) och gjorde en miljon undersökningar. Sen dess har jag inte varit helt ok. Har ingen riktig aptit och äter hälften av vad jag brukar. Hoppas det blir bättre.
Isak är lite snuvig, IGEN, för vilken gång i ordningen sen han började på dagis vet jag inte. Men han är alla fall pigg och glad och det är huvudsaken. Imorgon är det fotografering på förskolan så vi har tagit fram kläder han ska ha så han blir extra fin:) Hoppas det blir några bra kort. Älsklingen har åkt iväg med lastbilen så jag är själv, Isak sover och katterna har krypit ihop och lagt sig någonstans. Ska gosa in mig under filten i soffan och kolla lite tv. Hoppas ni haft en bra dag!
Sweet dreams♥

Måndag

Kikar in här en snabbis innan jag går och lägger mig. Dagen har varit helt ok. Isak är en riktig söris och en riktig trötter. Halv sju på kvällen är han helt slut och bara MÅSTE sova!
Hoppas ni haft en bra dag.
Sweet dreams♥

All helgona

Idag har vi varit runt till gravarna och lagt kransar och tänt ljus. Först var vi till Peters mormors i Uppsala. Där passade vi på att byta Isaks overall till en mindre storlek så blev det lunch och kika runt lite på Ikea. Isak ville inte äta sin mat först, för pappas pommes frites var ju mycket roligare. Men sen när dom var slut gick det i köttbullar som bara den! Sjukt mycket med folk var det där så därför tog vi ett varv därinne först så det hade lugnat ner sig lite i restaurangen. Sen styrde vi bilen till min mormor och morfars grav i Skutskär. Isak somnade i bilen så jag fick gå till graven själv. Sen åkte vi hem och gick ner till kyrkogården där farmor begravdes eftersom det är så nära. Isak ville inte riktigt vara med så P gick hem med honom. Sen kom mamma, pappa, mina fastrar, min kusin och farfar dit. Dom hade varit i kyrkan på minnesgudstjänsten. Det var jättefin på kyrkogården med alla ljus som lyste upp i mörkret. Farmor har fått en så fin gravsten nu också♥ Saknar dig farmor, det känns konstigt att du inte finns här bland oss även om jag vet att du finns här.
Sen kom alla hem till oss en sväng och hejade på Isak. Han blev överlycklig av all uppmärksamhet, lilla charmknutten älskar att stå i centrum♥
Nu har jag och älsklingen kollat på film och ska nog sova snart. Hoppas ni haft en bra dag och uppmärksammat dom kära som inte längre finns här hos oss.
Sweet dreams♥

Egen vilja!

Isak har en väldigt bestämd åsikt om vad han vill och inte. Det är ju bra för det mesta men kanske inte alltid. Då blir det högljudda protester, grin och skrik när han inte får sin vilja igenom. Tur att han är så glad jämt annars. Inte heller så lätt att förstå vad han vill när han pekar och säger däj, däj. Är det fel grej man tar fram puttar han bort den och säger bup(bort). Tar man rätt blir han överlycklig och det märks hur nöjd han blir. Han är så underbar våran lilla kille♥ Nu är han frisk också så imorgon blir det dagis igen, skönt för både han och mig!
Hoppas ni haft en bra kväll allihopa!
Sweet dreams♥
Glad......Arg! Lilla älsklingen♥

Home Alone

Eller nästa alla fall. Isak har lagt sig och älsklingen var tvungen att åka iväg till Stockholm en sväng på jobb. Så nu har jag huset för mig själv. Ska väl ta en dusch och sen bänka mig i soffan. Har ju total power över fjärrkontrollen ju:)
Hoppas ni får en mysig kväll!

Det här med att gå hemma

Varit hemma med Isak idag också eftersom han inte är riktigt pigg än. Men att gå hemma hela dagarna är inte riktigt min grej. Visst leker och busar vi, varit ute på promenad och ätit lunch, men att bara vara, nej det är inte jag! Nu sover Isak och jag sitter här vid datorn. Har snyggat till i köket men är så dålig på att göra något hemma medans han sover. Hatar att påbörja något så vaknar pluttis mitt i och inget blir klart. Då gör jag hellre något när P är hemma så jag kan ägna mig 100% åt det jag gör! Men kanske ska vika ihop tvätten nu alla fall...

På bättringsvägen (fingers crossed!)

Idag har Zackisen varit lite piggare och febern har lagt sig. Som mest 37,7 på dagen. Dock märks det att han inte är riktigt pigg när han helst vill sitta och mysa i soffan♥
Jag var ner och jobbade 1,5 timme när älsklingen kom hem från jobbet. Så mycket pappersarbete att ta reda på.
Nu ska jag krypa ner i sängen brevid en jättetrött älskling som ska upp före 5 imorgon. Hoppas ni haft en bra dag.
Sweet dreams♥

RSS 2.0