Klippt

Har suttit hos Johanna halva kvällen och fixat med mitt hår. Nu är det klippt färgat och lite slingat. Jättenöjd. Bilder kommer. Nu ska jag sova!
Sweet dreams♥

Äntligen hemma!

Har slitit på jobbet hela dagen. En paus för att hämta Isak på dagis och mysa någon timme innan P kom hem från jobbet och sen tillbaka till jobbet igen. Har städat och städat inför livsmedelskollen imorgon så nu är det skinande överallt! Mamma/mommo ska hämta pluttis på dagis imorgon så jag kan vara med när dom kommer och kollar eftersom jag sköter egenkontrollen. Ska nog gå bra.
Väntar på att älsklingen ska komma med mat, han stack till grillen och köpte hamburgare och en vegetarisk till mig. Sen blir det Idol och CSI.
Ha en bra kväll!

Helgen snart slut

I morgon är det back to work igen.
Vi har varit ute och lekt med brum medans duktiga pappa skruvade med extraljusen på bilen. Sen gick vi en promenad allihopa och handlade lite och sa hej till mommo och moffa.
Nu har jag kollat på film, ja själv för älsklingen somnade i soffan så jag skickade i säng honom. Ska också gå och sova snart.

Älsklingen♥
Sweet dreams!

Njuter av livet



På eftermiddagen var vi ute i solen och bara njöt och busade. Gjorde en egen liten "sandlåda" i sand vi hade sen vi gjort uppfarten där Isak kunde sitta och leka med spaden. Sen gungade vi och spelade lite fotboll och jagade katten:) Underbar eftermiddag helt enkelt!
Nu är jag nyduschad och redo för sängen och hoppas jag kan somna efter 3 koppar te. Men ögonen känns trötta, värst är väl att jag blir så kissnödig!
Sov så gott och dröm sött♥


Dagens mamma



Nya fina skorna jag köpte i helgen. Jättesnygga och sköna från Vagabond:)

Dagens sötnos♥


Tisdag

Bara en dag i veckan som alla andra dagar. Besiktade bilen på eftermiddagen utan problem. Efter jag hämtat Isak på dagis och han ätit mellis tog vi en promenad med vagnen. Passade på att handla lite också. Bror var förbi och åt lite mat och busade med Isak lite. Senare ikväll gjorde jag lite äppelpaj av äpplen jag "pallat" från grannfastigheten. Mums mums så enkelt, så gott!
Blir en tidig kväll idag, känner mig ganska trött.
Sov gott och sweet dreams♥

Höst rusk

Vaknade imorse och regnet stog som spön i backen. Riktigt höst rusk och helst hade jag bara viljat stanna kvar i sängen och dragit täcket över mig. Men men, upp och iväg till dagis. Pluttis fick alla fall ha innedag även på dagis, det regnade till och med så mycket att dom inte ville vara ute.
Måndagar innebär kvällsjobb nere hos bror, pappersjobb. Hann allafall göra ordning lite mat innan P kom hem från jobbet så mina älsklingar kunde äta när jag åkte iväg och jobbade. Själv fick jag värma maten när jag kom hem men det var gott det också.
Ska försöka komma ihåg att ta bilen imorgon eftersom den ska besiktas. Har ju satt upp lappen på kylskåpet men den har suttit där så länge att jag inte tänker på att den sitter där så jag får väl flytta den nånstans så jag reagerar imorgon...
Nä, nu blir det lite sömn för mig. Godnatt och sweet dreams♥

Shopping med mamma:)

På eftermiddagen var jag, mamma och Isak in till Gävle för lite shopping. Köpte lite grejor till jobbet och sen fick isak massor av kläder av mormor:) och en potta! Han valde färg själv på pottan så då blev det en ljusgrön.
Mycket kläder blev det!
Pluttis var verkligen behov av kläder, särskillt byxor eftersom alla han har börjar bli för korta. Vantar fick han också, börjar bli kallt ute nu, idag var det bara 12 grader och småregn och blåst.
Två nya pyjamaser också så älsklingen kan sova skönt om natten!
Snuttis i nya pyjamasen läser bok♥

Nu ska jag smyga in i sovrummet och krypa ner i sängen och inte väcka P som nog somnat för han ska upp jättetidigt imorgon igen. Han är så duktig! Jag skulle aldrig orka gå upp innan 5 och börja jobba!!!
Sov så gott och sweet dreams♥

Late night work

Har jobbat kväll igen. Ganska skönt att jobba på kvällen för då kan man göra bara det jobbet och behöver inte springa till massa andra folk som vill något hela tiden.
Min lilla sötnos är ett riktigt matvrak på dagis. Till lunch hade han ätit 1,5 fiskpanetter tydligen. Nästan mer än jag äter! Det är bra att han äter för han har så mycket energi så det behövs nog för han är ju inte det minsta tjock.
Nu ska jag nog bara borsta tänderna och gå och lägga mig. Orkar inte titta nåt på tv ens.
Sov så gott och sweet dreams♥

Plasklek

Regnet har legat över oss nästan hela dagen så jag är så glad över att vi åkte och köpte gummistövlar till pluttis igår. Nu var han torr och fin när han varit på dagis. När vi kom hem blev det lite lek och plask i vattenpölen nere vid postlådan. Jättekul!


Efter kvällsmaten så fick Isak bada. Han älskar verkligen det och drar en i handen och ska gå till badkaret och säger bada bada, sötnosen♥ Nu ligger han i sängen och ska sova. Själv har jag hunnit tagit reda på lite tvätt och snart så är det Idol på tvn. Kanske tända lite ljus och ta en kopp te, mys!
Ha en bra kväll!

Back on track

Efter några hektiska dagar med mycket arbete är jag nu tillbaka igen. Helgen var dock lugn. I fredags hade vi spelkväll igen med tacomiddag och en omgång monopol. Mycket olika taco tillbehör blev det!


I lördags var vi ut i skogen och geocacha lite igen:) och söndag blev en slappardag.
Idag var det tillbaka till jobbet och dagis. Det vräkte ner med regn på förmiddagen och pluttis skor var dyngsura. Så på kvällen blev det en tur till Gävle och inköp av gummistövlar så imorgon ska han ha torra fötter min lilla älskling♥

Nu ska jag krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och få välbehövlig sömn!
Godnatt och sweet dreams♥

Tid att varva ner

Nu äntligen kan jag slappna av för idag. Snuttis sover, jag är nyduschad och har städat badrummen. Väntar på att teet ska bli klart så jag kan slå mig ner i soffan och bara slappna av. Efterlängtat!
Imorgon blir det full fart direkt. Ska lämna Isak lite tidigare för jag ska ta hand om jobbet själv torsdag och fredag för mamma och pappa åker till Budapest. Som tur var kunde farmor hämta på dagis så slipper jag åka hem på eftermiddagen och kan förhoppningsvis bli klar lite tidigare på jobbet och slippa stå där hela kvällen.
Nej nu är mitt te klart!
So long! Bye

Mycket nu!

Har fullt upp med jobb nu. Ikväll jobbade jag först på dagen, sen hämta pkuttis på dagis och vara hemma 2 timmar. Sen ner till brorsans jobb och varit där 4 timmar. Men då vet man ju vad man ska göra alla fall...

Isak har varit inne i en liten växtperiod tror jag. Hans ben har blivit så långa och alla kläder börjar bli för små! Dags att göra en shoppingrunda snart och fylla på lite! Han trivs alla fall jättebra på dagis, så skönt och viktigt. Igår hade han gjort en teckning också, sin första teckning! Massa blyertskludd, lillplutten♥

Nu ska jag nog läsa lite innan jag kryper ner i sängen.
Sweet dreams♥

Skattjakt:)

Har provat på en ny grej igår och idag. Geocaching. Man får koordinater på telefonen och så ska man hitta en liten (eller lite större) burk som någon gömt. Igår gick vi runt med vagnen och hittade 4st och idag har vi åkt bil och hittat massor. Mycket motion får man på köpet och se en massa fina undangömda! platser man aldrig skulle ta sig till annars. Idag gick vi till exempel längs gamla flottningsrännan i nästan 1km rakt ut i skogen. Jättehäftigt och vattnet bara forsade.
Om man vill veta mer så kika på www.geocaching.com Det finns cacher(skattgömmor) runt hela världen, totalt 1,5 miljoner att hitta!
Nu har vi kollat på första avsnittet av årets Idol och många dåliga men några bra alla fall.
Ha en fin kväll!

Game on!

Igår blev det spelkväll med älsklingen, Micke, Johanna och Jossan. Monopol revolution. Johanna vann igen efter 4,5 timmes spelande. Då var klockan närmare 1.30.....


Inte lätt att masa sig ur sängen kl. 6 när Isak vaknade imorse. Har varit ganska segt idag!
Isak fick klippa sig igår igen och kom hem som en liten cooling med blå tuppkam:)



Nu är det bara att krypa ner under täcket innan ögonen faller ihop av sig själv! Sov så gott.
Sweet dreams♥

Som lotto fast utan högvinst!

Försäkringskassan, förstår inte hur dom fungerar. Ansöker man om föräldrapenning innan den 15e i månaden så får man pengarna utbetald i slutet av månaden. Men jag som inte kunnat säga i förväg vilka dagar jag ska ta ut föräldrapenning och istället ansökte den 20e har nu ingen aning om när jag får några pengar! Dom har 30 dagar på sig att fixa det så inte längre än så, men allt däremellan.
Känns som lotto. Har man tur får man pengar... Man kan se när utbetalningen ska vara 1 dag innan. Vad hjälper det???? Vill ju veta om jag får pengar nu eller om 3 veckor så jag kan ta ställning till om jag ska fixa pengar på annat sätt. Kanske råna en bank? Ja det gör vi.....INTE!

Näe nog med klagande. Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på blåsta brudar i Robinson. "Aha, ska vi inte bo på hotell och vara på semester typ...." Man undrar ju vad vissa hade föreställt sig!
Ha en toppen kväll!

RSS 2.0