Isak 10 månader♥

Idag blir lilla älsklingen 10 månader. Känns som tiden flyger fram. Han är så duktig och underbar våran älskling. Nu kryper han ordentligt på knäna också, ställer sig upp överallt, går efter möbler och om man håller i händerna. Varje dag lär han sig mer och mer. Vi älskar dig gubben!♥

Howdy!

Varit lite dåligt med uppdatering här på sista tiden. Aja sånt som händer. Har nyss varit och toppat håret så nu är det fräscht och fint igen. Älsklingarna är ute på promenad så jag är själv hemma. Riktigt trött kanske skulle lägga sig i soffan ett tag.
Har suttit framför tv:n idag och tittat på bröllopet mellan William och Catherine. Hon var så fin, jättefin klänning.
Ha en skön eftermiddag!

Underbar påskhelg!

Har haft en riktigt härlig påskhelg och bara njutit av det varma vädret. Påskafton firades hos mamma och pappa med massor av god mat och trevligt umgänge.




Jag är med och tävlar om kakor, mmmmmmmmmmm Marabou



"Jag tävlar hos WWW.JENNYN.SE i samarbete med Marabou Cookies"


Glad Påsk!

Hade hoppats på att vakna upp till en underbart varm och solig dag men icke. Förhoppningsvis så kikar solen fram lite senare och vi kan gå ut och njuta lite. Mysigt att vakna när älsklingen fortfarande är hemma och inte behöver gå upp till jobbet. Isak brukar få komma över till oss i sängen och busa lite på mornarna då. Mysigt♥
Idag har vi inget speciellt planerat, bara ta dagen som den kommer.
Ha en fin dag!

Ipren gel släng dig i väggen!

Efter att ha använt Iprens gel på mina ben i några dagar utan att det kändes nå bättre så plockade jag igår kväll fram mitt "Thailiniment" och masserade in. Och gissa vad, det kändes mycket bättre bara efter några minuter! Så Ipren gel kan ju ta och slänga sig i väggen för thailiniment utan några "konstigheter" bara olika växter och örter sopar lätt banan! Så skönt att inte det gör så ont. Så på morgonen har jag kört ett lite lugnare pass på crosstrainern, skönt att göra av med lite energi och nu känner jag mig så mycket gladare och piggare.
Isak har sovit i snart 2,5 timme, lillkillen jättetrött♥ Så jag har bara tagit det lugnt, skönt ibland med tystnad!

När Isak vaknar blir det mellis och sen ska vi ut på en promenad och hoppas att solen tittar fram lite mer, halvmulet just nu.
Ha en fin dag!

Så envis!

Blev väckt strax efter 4!! imorse av att ena katten skrapade på vår sovrumsdörr, aghhhhh! Sen halvsov jag lite och Isak började knysta halv 5. När älsklingen gick upp vid 5 tog jag över Isak i vår säng och försökte övertala honom att sova lite till, det gick ju sådär...Tjugo över 5 var det bara att kliva upp och fixa ordning frukost till lillkillen. Kände mig inte jättepigg då eller! Som tur var så somnade han vid halv sju och jag också och vaknade 8.20 igen. Då kände jag mig ju som människa igen!
Har varit riktigt skönt ute idag och hade gärna gått en långpromenad, men mina knän eller det är nog senfästena på insidan strax nedanför knät som har åkt på överansträngning så det blev inte så lång promenad då det gör alldeles för ont. Kanske inte bästa skorna jag går i heller men kände inte för att ha mina löparskor när jag ska gå och äta, dom passar inte riktigt in till resten av kläderna!
När vi gick hem så var Isak så fruktansvärt trött, men skulle bebis ligga ner, Nej knappast. Så tillslut så somnade han sittande....Undrar vem han har ärvt sin envishet av!
Min underbara envisa pluttis♥

Nu har vi precis ätit middag och huvudet säger att jag vill träna, men kroppen vill inte riktigt. Kroppen vinner!
Ha en skön kväll!


Trött

Isak vaknade tio i sex imorse så det var bara att kliva upp då. Sen somnade han inte om förrän kvart i tio och då kändes det inte som jag ville gå och lägga mig igen. Så här sitter jag nu helt slut och känns som jag måste kämpa för att hålla mig vaken. Isak sover och det kanske jag också borde göra? Skulle behöva en riktig energikick just nu! Kanske ska ta och gå ut i solen ett tag och se om det blir bättre. Titta vad älsklingen gör därute vid poolen, han kanske alla fall vill ha lite sällskap♥
Ha en fin eftermiddag!

Måndagslista

Ny vecka och dax för måndagslista!

Idag måndag är jag glad för:

* Vi hade en underbar helg i vårvärmen
* Jag krattade bort alla löv från rabatten, nu blir man glad av och se hur fint det är:)
* Jag har köpt ett par nya fina löparskor:)
* Joggade 2ggr förra veckan, känns bra
* Hade gått ner 1,1 kg den här veckan, tjoho!
* Påsk den här veckan så älsklingen är ledig på fredag, långhelg!
* Ska bli fint väder hela veckan, underbart med sol och värme tror jag är gjord för det!
* Isak är världens bästa, älskar honom så mycket♥
* Har en så fin sambo som fixar och donar med allt här hemma:)

Fler måndagslistor på Jennys blogg!

Njutardag

Har varit en riktigt härlig dag idag. På förmiddagen var vi ute vid polen och älsklingen skruvade med pumpen och jag krattade löv från rabatten. Isak satt i vagnen och myste och tittade nyfiket på.
Innan lunch passade jag på att ge mig ut på en joggingrunda och invigde nya skorna. Tyvärr så hade jag lite ont i båda knäna, men det gick över när jag blev varm. Dock känner jag av det lite nu. Troligtvis för jag inte är van med skorna.
Till lunch blev det en härlig sallad och en bit vitlöksbröd, mums.
Sallad med tomat, rödlök och fetaost

På eftermiddagen satt jag ute i solen och njöt medans Isak sov lite. Mamma och pappa var förbi en sväng lite senare. "Morfar" gick en liten promenad med Isak och tittade på vattnet som forsade i bäcken och fåglarna.
Till middag lagade jag iordning en underbart god rätt som jag åt i Åre när vi var där; torskrygg med rödbetsråraka och pepparrotssås. Det blev riktigt gott och jag blev nöjd med smakerna!


Till efterrätt blev det lite färska jordgubbar, älskar jordgubbar!
Nu är det snart dax att sova känner jag, tar på krafterna att vara ute! Hoppas ni haft en riktigt skön helg!
Sweet dreams♥

Shopping och lite grillat

Har varit en helt underbar dag! På förmiddagen åkte vi in till Uppsala en sväng. Jag köpte mig ett par nya löparskor eftersom dom jag har är lite trånga i tån och jag har haft problem efter graviditeten med nageltrång:( Men jag är helnöjd med mina nya skor, så fina och sköna...och ROSA! I like♥ Perfekt att det va medlemsrabatt 10% så hade jag bonus också så det blev nästan 600kr billigare!
ASICS GT 2160 W
Löparskor/ASICS GT 2160 W från stadium.se


På eftermiddagen va vi ut och gick lite med Isak sen så krattade älsklingen gräsmattan så fin och jag och Isak myste på en filt på gräset♥ Pluttisen tyckte gräsmattan var VÄLDIGT intressant och skulle provsmaka lite, ajaj ajaj blir det då. Sen blev det en promenad till affären och handla lite mat. Hann med en sväng in på jobbet och hejade på mamma och pappa också.
Älsklingen helgrillade en entrecôtebit och jag halloumi så åt vi sallad och klyftpotatis till. Mums! Hann bli lite chips och en Xide Jungle också i soffan så imorgon blir det till att inviga nya skorna och bränna lite fett!
Sweet dreams♥

Vår

Nu är det vår på riktigt. Hade 17 grader varmt och det va riktigt skönt i solen. Synd bara att det blåste så mycket.
Vi var ut på en timmes härlig promenad, fast Isak sov nästan hela tiden. Själv gick jag och njöt av solen. På eftermiddagen fick lillen krypa ute för första gången. Mysigt och spännande med massa nya saker♥

Vi njuter av vårsolen:)

Nu ikväll så har vi grillat kycklingfilé och ätit en god sallad till. Hoppas ni haft en lika fin dag. Nu ska jag gå och sova för imorgon blir det nog Uppsala en svän och köpa nya löparskor:)
Sweet dreams♥

Älsklingen har handlat:)

Blev en riktigt härlig långpromenad i solen på 1,5 timme, underbart. Sen var vi occh åt lunch innan vi gick hem igen. Älsklingen kom hem strax efter fyra och hade då med sig en ny vagn:) som han köpt idag på "nya" barnens hus i Uppsala. En röd jättefin Babytravel sulky som vi kan ha på kortare promenader, vid shopping och om man åker på semester. Blev en provtur med den efter kvällsmaten och Isak tyckte det var jättemysigt att se så mycket.


Mitt älskade ♥

Nu är jag helt slut, trodde jag skulle somna i soffan när det va Criminal Minds men lyckades hålla mig vaken. Nu är det dock bäst att gå och göra sig iordning för några timmars skönhetssömn!
Sweet dreams♥

Ser ut att bli en underbar dag!

Varit uppe sen 6 imorse och är lite småtrött fortfarande. Isak sover så sött. Är helt underbart väder ute, redan 8 grader och strålande sol! Blir en långpromenad efter förmiddagsfikat:)
Hoppas ni har det lika fint hos er!

Lilla älsklingen ute på bus innan frukosten♥

Mästerkock

Tittar på Sveriges mästerkock. Massor av god mat blir det där. Här är vad vi åt till middag, cashewpanerad kyckling med wokade grönsaker och nudlar i sweet and sour sås.

Good morning sunshine...or rain!


En helt vanlig tisdag

Vi gick upp vid 6.30 imorse och åt frukost. Pillade i mig en huvudvärkstablett eftersom huvudvärken från igår inte släppt. Sen var det lektajm ett tag innan det var dax för lite sömn för snuttisen igen. Passade på att plocka undan lite tvätt medans han sov.
Sen var det mellis och efter det var vi ut på en promenad. Inte alls lika skönt ute idag som igår. Isak slumrade lite i vagnen och sen gick vi och åt lunch. Sedan en promenad hem och en liten extra bit för att lillen ska somna. Väl hemma sover Isak ute i vagnen och jag plockade undan lite inne och slöade vid datan en stund. Lagom till att Isak vaknade kom älsklingen hem från jobbet. Isak fick mat och sen bus med pappa:)

Själv var jag ut och joggade en liten tur. Skönt att röra lite på sig! Hemma hade underbara älsklingen gjort iordning mat som va lagom klar till jag hade duschat. Lax med kokt potatis, hollandaisesås och grön sparris. Mumsigt tycker jag, och Isak också som alltid vill smaka det man äter. Nu sover lillprutten och jag ska slå mig ner i soffan. Tyvärr var det hockey på 4:an så inget "House" ikväll heller:(
Hoppas ni också haft en bra dag och en skön kväll!

Borta?!

Hade gjort en måndagslista och lagt ut, men den har bara försvunnit?! Jaja fattar nada men men. Nu ska jag alla fall gå och lägga mig. Godnatt!

Vill man va fin får man lida pin!

Har fixat benen med min epilator och AJ vad ont det gör. Som tur är blir man bortdomnad efter ett tag och ju färre hårstrån det blir kvar dess då mindre ont gör det. Men som sagt, skönhet har sitt pris! Är laddad för en härlig dag på spa imorgon. Ska bli så skönt att komma iväg en stund och bara slappna av och njuta.
Snart ska jag nog gå och sova så man är lite utvilad till imorgon alla fall och inte somnar under behandlingen!
Sov gott och sweet dreams♥

Jobbet väntar

Lillen sover och jag sitter och väntar på att klockan ska närma sig 10 så jag kan gå till jobbet. Hoppas att ni får en fin dag!

Storm

Trodde vi skulle blåsa bort idag när vi gick och åt lunch. Har varit riktig storm här idag. Jag har städat badrummen, tvättat, bytit sängkläder och dammsugit hela huset så jag känner mig riktigt nöjd.
Till middag blev det jättegod pasta med kyckling i en ädelostsås som var nyttig också!


Nu ligger pluttisen ligger och sover och vi tittar på Criminal Minds. Imorgon ska jag jobba på älsklingens jobb med bokföringen så får han vara hemma med Isak och ha pappamys♥

Älsklingen gosar med katten♥
Sweet dreams

Nyshoppat

Igår var vi till Maxi och storhandlade. Hade ju nästan tomt i kylskåpet. Var även in på barnens hus en sväng. Sedan var vi in på Din Sko och köpte ett par små skor till Isak. Första skorna. Så stolt han blev:)


Älsklingen hade också skickat efter en ny bilstol som är lite större. Jättefin och han satt mycket bekvämare i den när han slapp vara så ihopklämd!
Sötnosen i nya stolen♥

Nu är det dax att ge pluttis lite mellanmål!
Ha en bra dag

Vårkänslor

Var ut på en promenad redan kl. 9 imorse. Riktigt härligt, soligt och skönt. Såg vad som för mig är ett riktigt vårtecken, tussilago! Passade på att fota med mobilen, dom är ju så söta:)

Såg även en jättesöt ekorre men den va lite för snabb för att fastna på en bra bild.
Hoppas ni haft en skön dag. Nu ska jag krypa uppp i soffan och dricka en kopp te.

Måndagslista

Här är veckans måndagslista på en gång!

Idag måndag är jag glad för:
* Jag har varit ut och sprungit:) Jippie!
* Jag har världens bästa sambo♥
* Isak är så underbar, även fast han inte vill somna.♥
* På lördag ska vi på spa, längtar!
* Känner på mig att det kommer att bli en bra vecka:)
* Gårdagens regn hade något gott med sig, bra mycket av snön försvann!
* Min familj är underbar♥

Mer måndagslistor finns på Jennys blogg!

Spring i benen

För första gången på över 1,5 år så var jag äntligen ut på en joggingtur idag. Som jag har längtat! Det va fantastiskt skönt att få sträcka på benen igen och njuta av all energi det gav. Sen att det var strålande solsken ute gjorde inte saken sämre. Har gjort i ordning en ny playlist på iPoden döpt till running så nu hoppas jag att jag håller mig frisk så jag kan fortsätta.
Helt sjukt hur man kan ha längtat så efter att kunna ut och springa, men jag älskar det.
Hoppas ni haft en bra dag.

Goodiebag!

Jag är med och tävlar om vinster från denna goodiebag på Erikas blogg. Klicka HÄR för att komma till tävlingen!


Priser i Bagen just nu
Bilden uppdateras hela tiden


Tack till Alla Sponsorer



Oh what a night

Vilken grå och trist dag det har varit! Igår jobbade jag hela dagen och idag har vi inte gjort något särskilt. Jag och Isak var hem till mamma och pappa några timmar på eftermiddagen. Morfar hade fullt sjå att passa pluttisen som skulle vara överallt. Nu sover han sött i sin säng♥
Kollade på fenomen och det är helt sjukt. Fattar inte hur det som händer händer! Nu ska jag nog gå och sova.
Sweet dreams♥

Tidig dag imorgon

Ska upp och jobba tidigt i morgon, men det lär ju inte behövas ställa något larm då man lär bli väckt i tid av Isak. Nu ska jag nog gå och sova så det blir några timmars sömn.
Sweet dreams♥

Inneväder

Riktigt grått och trist ute när man vaknade i morse. Småregnade och kändes allmänt tråkigt. Isak sov hela natten och vaknade först vid 7, hur skönt som helst att få en hel natts oavbruten sömn.
I dag har vi varit hem till Sanna och hälsat på en sväng. Nova sov mest men hon va alla fall vaken ett litet tag. Oliver var också där och han hade sån energi att det räckte för 10 barn tror jag. Isak va mest nyfiken och skulle ta på Nova, men han är ju inte så försiktig så man måste passa eftersom hon är så liten.
Nu har vi varit och ätit lunch och Isak hade lite små utbrott och skrek allt vad han kunde.... Nu sover han i bilstolen helt utmattad lillplutten♥ Älsklingen kom nyss hem från jobbet också får se vad vi ska hitta på.
Ha en skön fredagskväll med massor av fredagsmys!

RSS 2.0