Isak 1 år!

Grattis till våran älskade lilla kille som idag fyller 1 år. Tänk att tiden gått så fort! Har haft en underbar dag med kalas på kvällen. Massor av fina presenter fick han, tack allihopa!

Våran älskling♥ Världens finaste lilla kille!

Små små små....

Stapplande steg tog lilla älsklingen idag! Så stolta vi är jag och älsklingen. Vi var ute vi poolen och jag badade och P satt på solsängen och Isak stog brevid. Så bara släppte han taget och GICK ALLDELES SJÄLV! till mig och jag fångade honom vid poolkanten. Duktiga lillisen som fyller år imorgon♥
Nu har jag bakat bullar och kladdkaksmuffins:) Mums. Imorgon blir det kalas med familjen. Åååå vad glad jag är!
Ha en bra kväll och sov så gott!
Sweet dreams♥

Furuvik 2011

Igår var vi till Furuvik. Jättemysigt. Mormor och morfar, farmor och farfar var också med. Tack mamma för inträde+mat!
Alla djuren var så söta och Isak tyckte det var jättekul. När vi kikat klart på djuren gick vi runt vid nöjesfältet, åt mat och sen fick Isak åka brum brum med morfar. Gissa om det var en stolt och mallig kille vid ratten!♥





Lite bilder från midsommar



Sol, värme, lek, trevligt sällskap och god mat!

Glad Midsommar!

Här hade vi en morgonpigg kille som vaknade 3.55 i morse/natt! Vid halv fem var det bara att gå upp och ge gröt för han ville inte somna om. Sen somnade han och sov, ja till alla fall 6.50 hmmmmmm. Älsklingen gick upp med honom halv åtta och jag sov en timme till. Nu sover pluttis igen och älsklingen är och köper jordgubbar och hämtar björkris som vi ska dekorera med. Själv borde jag kanske börja koka ägg eller nåt. Känner mig ganska seg fortfarande!

Igår på eftermiddagen kröp Isak iväg till sitt rum coh sen va det alldeles tyst. Blir alltid tyst när han hittar nåt bus att göra. Så när jag gick dit en stund senare såg det ut så här!

Buskillen hade slitit ut alla sina tröjor på golvet! Han va jättenöjd....

Hoppas ni får en härlig midsommar. Hoppas att solen ska titta fram lite här så vi kan sitta ute.
Kram

Bra dag

Idag har varit en bra dag helt enkelt. Upp vid 5.40 för att få i Isak lite gröt. Sen somnade vi om vid 6.20 och vaknade vid 8.30 faktiskt ganska utvilad. Efter lite frukost och bus tog vi en långpromenad i solen, skönt. Sen gick vi och åt lunch innan pluttis blev för trött. På eftermiddagen passade jag på att rensa lite i rabatten medans lillis sov. Hann nästan klart. Vi hann med lite mys på filten ute på gräsmattan innan älsklingen kom hem från jobbet. Då blev det midsommarhandling.
För trötta för att göra någon mat så blev det thai/pizza för oss. Sen tittade vi på Leila i Frankrike och mmm vad god rabarbercheescaken såg ut, sån måste vi göra!
Nu ska jag också gosa ner mig i sängen och ta tidig kväll. Godnatt och sweet dreams♥

Mammis

God kväll!
Tänkte bara kika in här och säga godnatt! Ska smyga in och lägga mig strax och försöka inte väcka mina älsklingar. Har så ont i huvudet, gått på tabletter hela dagen men dom hjälper inte så bra.
Isak är så fruktansvärt mammig för tillfället. Jag kan inte gå någonstans utan att han grinar. Ska bara klänga i mina men och bli buren. Så som snäll mamma gör jag som han vill för det är inte kul när han grinar och skriker. Men det går väl över snart. Så länge jag inte är i närheten alls och han är med någon annan går det bra, men om han ser eller hör mig är det kört. Lilla snuttisen♥
Hoppas ni haft en skön dag i solskenet.
Sov så gott och sweet dreams♥

Ny vecka igen

Tiden går så himla fort. På fredag är det redan midsommar. Tycker det var vinter nyss! För att inte tala om Isak, snart ett år! Han var ju nyss bebis.
Just nu är pluttisen inne i en liten trix period. Ska inte äta smörgåsen utan pillar bort osten och äter. Till lunch åt han bara bönor och kokt potatis. Middagen åt han ungefär en timme efter att vi försökt ge honom den, kall såklart. Lilla tokungen är vad han är♥ Så när han ska sova har han världens separationsångest och vill inte alls vara själv i sängen, men han lugnar sig som tur är efter en stund. Men vi älskar honom hur han än är mest av allt våran underbara söta lilla kille♥♥♥
Nu ska jag gå och lägga mig så jag hinner få någon sömn innan det är dax att gå upp igen. Älsklingen ska upp tidigt imorgon och åka till Stockholm.
Sov så gott!

Mysdag med mormor och morfar

På förmiddagen åkte jag och Isak hem till mamma och pappa. Morfar/pappa var "lekledare" hela dagen vilket passar Isak perfekt eftersom han älskar sin morfar! Vi var där hela dagen och jag gjorde lunch där medans Isak sov sin eftermidddagslur. Riktigt regn och ruskväder blev det på eftermiddagen så det var inumhus som gällde.
När jag kom hem så möttes jag av en doft av nystädat. Duktiga älsklingen hade städat hela huset och torkat golven medans vi var borta, underbart:)
Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, känner mig helt slut. Vi tänkte kolla på en film men det är nog ingen idé för vi somnar nog på soffan båda två!
Brrrrrm brrrm på Mickes fyrhjuling,lycka!

Busplutten♥

Shopping till lillen

På förmiddagen bestämde vi oss för att åka och handla presenter till Isaks födelsedag. Så det var in med pluttis i bilen, avlämning hos farmor och sen iväg till Uppsala. Var runt på lite olika ställen och fick ihop lite leksaker sen bar det av till Gränby. Där blev det lite kläder också till Isak inte mig:( Ångrar att jag inte köpte den jättesnygga turkosa toppen jag såg inne på Vila, hade varit så snygg till lite solbränd hud. Gick förbi ett café där och var bara tvungen att köpa deras havrechokladboll med pärlsocker, den var värd varenda krona!

Här hemma hade vi strömavbrott för ett tag sen i ungefär 10 minuter och vad tyst det blev! Vi tände ett ljus och spelade en omgång yatzy som jag vann:)

Hoppas att snuttisen sover bra inatt, verkar som febern gått ner lite för han kändes inte lika varm nu. I morse vaknade han halv fem! och va lessen och ville inte somna om igen förrän vid åtta så då var det en trött mamma som också somnade direkt. Vaknade sedan av en irriterande fluga som kröp i ansiktet, hur jobbigt är inte det!
Nu blir det lite slötid i soffan innan sängen väntar.
Sleep tight!

Skrutten





Liten febrig kille, glad ändå♥

Feber

Lilltuttisen ligger och sover nu med 38,5 graders feber. Stackars min lilla älskling♥ Tyckte han va lite hängig och klängig idag.
Solen tittade äntligen fram idag igen, skönt så man fick lite energi. Nu har jag fått min medecin också så det känns bra. Hoppas att Isaks feber gett med sig tills imorgon. Nu är det Criminal Minds på tv. Ha en bra kväll!

Lillplutten "lekte" med sin hink häromdagen!

Sjukt trött

Känner mig helt slut. Ringde om att få nytt recept på min medecin igår men det har fortfarande inte kommit in. Har inte ätit nå tabletter sen i fredags och det börjar märkas på kroppen. Är sjukligt trött och har huvudvärk. Måste dom ha kommit i morgon annars får jag nog ett litet utbrott!
Idag har vi busat för fullt, Isak kryper omkring med brum brum över golvet och puttar sin lilla lastbil. Han har till och med lärt sig nynna melodin den spelar! Nu sover mina älsklingar och jag ska göra dom sällskap alldeles strax.
Sov så gott och sweet dreams♥

Dagis

Godmorgon!
Dom ringde nu på morgonen från barnomsorgen att Isak fått plats på det dagis vi ville:) Spännande! Dom från dagis skulle höra av sig och så ska vi bestämma tid för inskolning. Lillpluttisen ska bli stor♥ Det kommer nog att gå bra, han är glad bara han får leka!
Grått och trist ute idag också, föredrar faktiskt värme och solsken! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Just nu ligger lillfisen och sover så det är alldeles tyst i huset.
Slänger in lite bilder som jag inte hunnit lägga ut tidigare.

Ha en underbar dag!

Ännu en dag

Har mest varit ute och njutit av solen. Isak älskar att vara ute och så fort altandörren öppnades i morse så kröp han ut♥ Dock tycker han det gör lite ont på knäna att krypa på plattorna så han liksom går med fötter och händer i marken, gullplutten.
På eftermiddagen sov han en stund och då passade jag på att simma lite och sola ett tag. Hade 26 grader i polen nästan 27 helt underbart:)
Isak fick duscha innan han skulle sova så han blev lite avsvalkad, så varmt för honom ju. När jag sen skulle ta på blöjan såg jag vad jag trodde va ett skräp på höften, men det satt fast. Han hade en liten liten fästing! Stackars liten, jag tog bort den på en gång. Ska kolla imorgon så han inte blir röd där den suttit.
Nu är det bäst att gå och sova för imorgon blir det massor av jobb. Johanna kommer och är barnvakt från kl14. Är ju Grillkväll med livemusik på Gästis från kl.20 så kom dit! Jag och mamma ska sköta dricka och pappa och Micke ska grilla. Blir skoj. Även på lördag.
Sov så sött!

Tillbaka igen

Har ju varit långhelg så bloggen har fått haft lite sommarledigt några dagar. Vi har varit ute och njutit av solen och värmen mest hela tiden. Idag tog jag mig årets första dopp i poolen, riktigt skönt. 24 grader och det behövdes för att svalka av kroppen lite.

Lillfisen med älskade gräsklipparen! Han är helt galen i gräsklippare, och andra maskiner och säger brrrm brrrm åt allt! Lilla sötnosen♥
Nu ska jag gå och sova, så varmt i sovrummet men vill inte ha fönstret öppet heller för vi har så mycket mygg här!
Sov så gott och sweet dreams♥

God natt!

Röd dag imorgon så älsklingen behöver inte jobba, skönt. Då kanske vi har tid att träffas lite. För tillfället känns det som vi mest springer om varandra. När han kommer hem från jobbet åker jag iväg och sen är det dax att sova. Är så otroligt mycket jobb överallt.
Nu hoppas jag få en skön natts sömn utan att vakna för många gånger. Isak har sovit lite dåligt och vaknat till ofta framåt morgonen. Kanske för att det är så ljust ute tidigt nu.
Godnatt och sweet dreams♥

RSS 2.0